Szon patrol 17 Napisano 7 godzin temu 53 minuty temu, salix napisał: O romansie nie słyszałam, ale spodobała mi się w sumie oklepana już i banalna wypowiedz zillman o tym, że kobiecość zaczyna się w kobiecie, a nie w oczekiwaniach innych. no na tym forum to widać jak na dłoni - BMI powyżej 20 - niekobieca, wzrost powyżej 170 - niekobieca, płaska z którejkolwiek strony - niekobieca, krótkie włosy - niekobieca, doktorat z nauk humanistycznych - głupia, i to wszystko kobieta kobiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Młoda kotka to smukła. Moja ma ponad 11 lat, a jej córka 4.. Bandziorek 5, Puchatek 6 i taki jeden młody przychodzi na michę, ale jeż go wyprzeda i wyjada wcześniej. Zaraz będzie miała siedem lat, jakoś w marcu. To nie taka młoda, prawda? Taka rasa - malutka i drobniutka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: możliwe jak idę na plażę to oczywiście dostrzegam kobiety wokół mnie ale nie jest to mój główny cel przyjścia na plażę Siebie chcesz pokazać? Muskuły i klatę? Czy po co chodzisz na plażę? Zamiast leżeć plackiem i obserwować nimfy to w jakim celu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Siebie chcesz pokazać? Muskuły i klatę? Czy po co chodzisz na plażę? Zamiast leżeć plackiem i obserwować nimfy to w jakim celu? chodzę na plażę mniej uczęszczaną przez turystów najczęściej do najbliższych 'sąsiadów' mam kilkanaście - kilkadziesiąt metrów babkę wyglądająca jak Chewbacca to zobaczyłbym z kilkuset metrów ale co mnie obchodzi co kto ma pod pachami - sam mam włochate opalam się, pływam, czytam książkę albo gazetę wychodząc z morza obowiązkowo robię: biceps -> szkatuła -> przejście w czajnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: chodzę na plażę mniej uczęszczaną przez turystów najczęściej do najbliższych 'sąsiadów' mam kilkanaście - kilkadziesiąt metrów babkę wyglądająca jak Chewbacca to zobaczyłbym z kilkuset metrów ale co mnie obchodzi co kto ma pod pachami - sam mam włochate opalam się, pływam, czytam książkę albo gazetę wychodząc z morza obowiązkowo robię: biceps -> szkatuła -> przejście w czajnik Hehehe, a co cię obchodzi w babce? Dobrze, to pokaż sześciopak. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Seven napisał: Hehehe, a co cię obchodzi w babce? Dobrze, to pokaż sześciopak. ; p to wszystko zależy jakiej babce im dalej tym mniej mnie interesuje - stąd moja szeroka tolerancja dla przypadkowych osób na plaży to się jeszcze klaruje nie mam sześciopaka ale mam dobra figurę: spodnie 48, marynarka 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, Seven napisał: Siebie chcesz pokazać? Muskuły i klatę? Czy po co chodzisz na plażę? Zamiast leżeć plackiem i obserwować nimfy to w jakim celu? Żeby oglądać morze i mężczyzn. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to wszystko zależy jakiej babce im dalej tym mniej mnie interesuje - stąd moja szeroka tolerancja dla przypadkowych osób na plaży to się jeszcze klaruje nie mam sześciopaka ale mam dobra figurę: spodnie 48, marynarka 50 Ale że jak blisko to można sie poocierać jak daleko to już nie na co sie pchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to wszystko zależy jakiej babce im dalej tym mniej mnie interesuje - stąd moja szeroka tolerancja dla przypadkowych osób na plaży to się jeszcze klaruje nie mam sześciopaka ale mam dobra figurę: spodnie 48, marynarka 50 Tej na plaży, która patrzy na ciebie niby niechcący. Przyglądasz się takiej czy zawstydzony spuszczasz wzrok i uciekasz w mysią dziurę? Czyli w sam raz? A tak po chłopsku to jaka waga, obwód w biodrach, rozumiesz - rozmiary mnie kręcą a nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale że jak blisko to można sie poocierać jak daleko to już nie na co sie pchać nawet można się przytulić i zawsze można skrócić dystans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Żeby oglądać morze i mężczyzn. A tam jedynie foczki wyłaniające się z fal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: A tam jedynie foczki wyłaniające się z fal. Nie strasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie strasz. Nie bój się foczek. To niewinne stworzenia. Gorzej gdy spotkasz kukułkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: A tam jedynie foczki wyłaniające się z fal. o foczkę na plaży co raz trudniej za to panterę można trafić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: nawet można się przytulić i zawsze można skrócić dystans Lubie patrzyć jak mężczyźni grają w siatkówkę na plaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: o foczkę na plaży co raz trudniej za to panterę można trafić Lub bor. su.. ki. Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: o foczkę na plaży co raz trudniej za to panterę można trafić Bikini w panterkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Nie bój się foczek. To niewinne stworzenia. Gorzej gdy spotkasz kukułkę. Kukułki fajnie śpiewają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Nie bój się foczek. To niewinne stworzenia. Gorzej gdy spotkasz kukułkę. Kukułki fajnie śpiewają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 70 Napisano 7 godzin temu Bonan tagon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kukułki fajnie śpiewają. A nic mi nie mów. Mam dość ćwierkania za oknem w środku nocy, nad ranem! Łabędzie wybieram i czaple. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Lub bor. su.. ki. borsuk miodożer bo lubię miód i ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Bikini w panterkę? tak ale zauważyłem, że jak panterka to zawsze stringi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: borsuk miodożer bo lubię miód i ... I miodu smak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: tak ale zauważyłem, że jak panterka to zawsze stringi Nic ci nie da takiej wyobraźni jak pośladki w stringach. O to ci chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: borsuk miodożer bo lubię miód i ... Jakbym zobaczyła takiego bor..... to bym uciekła na drzewo I Cud ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: A nic mi nie mów. Mam dość ćwierkania za oknem w środku nocy, nad ranem! Łabędzie wybieram i czaple. U mnie sarny przychodzą na podwórko i taras Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Nic ci nie da takiej wyobraźni jak pośladki w stringach. O to ci chodzi? Stringi są niewygodnie to już lepiej bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Seven napisał: I miodu smak? 3 minuty temu, Onaaaa napisał: I Cud ? i ru... su... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Seven napisał: Nic ci nie da takiej wyobraźni jak pośladki w stringach. O to ci chodzi? zlituj się najczęściej w stringach w panterkę to paradują takie babki, że jednak wolałbym żeby zakrywały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach