Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Ciekawe czy te talerze nadal się tam moczą...

Polecane posty

1 minutę temu, tworki vibe napisał:

No raczej nie jest to on, tylko ONA 🤣

maciek to tez baba 😄 identyczny awatar wiedzialem ze to ta sama osoba po skrajnie prawicowych pogladach 😄

Edytowano przez sebix libedowski

20 minut temu, Baba napisał:

Nigdy? A kaptur? 

Kaptur czasem nakładam, czapki nie mam potrzeby. 

1 minutę temu, salix napisał:

Wygląda na to, że w końcu coś zgadłeś  gratulacje, chyba pierwszy raz ci się udało.😄

nie macka tez wiedzialem ze to nie moze byc chlop 😄 ja czesciej zgaduje niz wy tylko tego nie widzicie 😄

jestem tak znienawidzony ze kazda moja porazka jest wyolbrzymiana x10 😄

• Haha 1

Ale że Pokraka? 😄 Prędzej bym Pieprzną podejrzewał... W co Wy się bawicie znów? A Ty, Tadek lepiej nie zgaduj... 

17 minut temu, Monty napisał:

Zapytam jak będę co moja fryzjerka myśli, to dobra dziewczyna nie ukrzywdzi 😝

Ciekawe 🤔

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Kaptur czasem nakładam, czapki nie mam potrzeby. 

Mi się zdarza czasem w góry jeździć. Nie często, ale jednak.

Przed chwilą, Dumboliev napisał:

Ale że Pokraka? 😄 Prędzej bym Pieprzną podejrzewał... W co Wy się bawicie znów? A Ty, Tadek lepiej nie zgaduj... 

To nie ja i nie wiem dlaczego ten ktoś za mnie odpisał. Nie założyłabym takiego nocku. 

1 minutę temu, Dumboliev napisał:

ty moonie juz zapomniales ze pare dni temu twierdziles ze ten nick nie nalezy do ciebie z ktorego teraz piszesz 😄 ?

12 minut temu, Baba napisał:

Oczywiscie nie w każdym miejscu tak mam. Na dole są krótsze.

Nadmienię, że ciągle piszę o włosach na głowie 😁

To ja mam takie miejsca na głowie, że nie zakręcę włosów nawet na małym palcu. I nie myślę o wąsach. 😁

3 minuty temu, sebix libedowski napisał:

nie macka tez wiedzialem ze to nie moze byc chlop 😄 ja czesciej zgaduje niz wy tylko tego nie widzicie 😄

jestem tak znienawidzony ze kazda moja porazka jest wyolbrzymiana x10 😄

Przecież żartowałam. A co do tej nienawiści, to akurat tym razem chyba ty 'trochę' wyolbrzymiasz.

Przed chwilą, salix napisał:

Przecież żartowałam. A co do tej nienawiści, to akurat tym razem chyba ty 'trochę' wyolbrzymiasz.

nic nie wyolbrzymiam ja czasami zartuje a trole miesiac pozniej to przezywaja ze cos tam napisal i powtarzaja po 10  razy na dobe 😄 wrobelek i swiadectwo spalone w kominku to dobry przyklad chyba z 10 tematow zalozyl o tym ze zazdroszcze ludziom czegos bo spalilem swiadectwo i mam kompleksy 😄

22 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Ja mam dwie lewe do czesania, pewnie nawet wałka bym sobie nie nawinęła jak trzeba. Ale chyba w końcu spróbuję 😜

Idę kupić walki i będę nakręcała na noc. 🙏

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Ja wyrabiam za was normę, noszę czapkę od października 😁

To razem wyrabiamy czapkowa normę.😄

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Napisz mi potem instrukcję 🙏

Dobra. 

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

A tak w ogóle to lepiej mnie trzymać z daleka od sklepów z czapkami 😄

Ja mam sporo czapek ale sobie leżakują na półce. Kilka też sprzedałam z zyskiem. Robię spekulacje na czapkach. 😁

• Haha 1

6 minut temu, sebix libedowski napisał:

no widocznie u ciebie w otoczeniu sami rencisci i mopsiarze osoba o ktorej pisze ma licencjonowany zawod i bardzo ciezko te licencje uzyskac prosciej np, zdac na aplikacje i zostac prawnkiem bo czesc materialu sie pokrywa a jest go mniej np. na aplikacje prawnicza w stylu komornicza czy adwokacka 

depresja poporodowa ma zwiazek z normalna depresja a nie z hormonami w ciazy to o czym piszesz to nie depresja a baby blues czy jak sie to nazywa

tyle wlasnie wiesz o depresji i myslisz ze maja ja glownie menele dla zasilkow bo w takim srodowisku zyjesz zapewne. 

nieprzypadkowo masz 100 nickow jakbys byl zdrowy to bys ich nie mial. 

To Ty jakąś patologie opisujesz, która własne dziecko chce przez okno wyrzucać, nie ja. Jakie menele? Czy ja wspomniałem o alkoholu? Nie pisałem o patologii, tylko o ludziach leniwych, którzy wolą udawać chorych i ciągnąć rentę skoro dają, zamiast porządnie zacząć się leczyć. Głównym czynnikiem depresji poporodowej są właśnie zmiany hormonalnych w czasie i po porodzie. Weź się doedukuj zamiast pisać bzdury.

• Thanks 1

Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał:

To Ty jakąś patologie opisujesz, która własne dziecko chce przez okno wyrzucać, nie ja. Jakie menele? Czy ja wspomniałem o alkoholu? Nie pisałem o patologii, tylko o ludziach leniwych, którzy wolą udawać chorych i ciągnąć rentę skoro dają, zamiast porządnie zacząć się leczyć. Głównym czynnikiem depresji poporodowej są właśnie zmiany hormonalnych w czasie i po porodzie. Weź się doedukuj zamiast pisać bzdury.

Nie przeglądasz go. Jest na fali. 

1 minutę temu, murb napisał:

Dobra. 

Możesz też wykonywać w trakcie dokumentację fotograficzną. Żyjemy w czasach gdzie instrukcje zamieszcza się na 3 małych obrazkach a na 30 stronach ostrzeżenie, że możesz udusić się workiem więc należy go zutylizować.

1 minutę temu, murb napisał:

Ja mam sporo czapek ale sobie leżakują na półce. Kilka też sprzedałam z zyskiem. Robię spekulacje na czapkach. 😁

Wybornie!

Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał:

Możesz też wykonywać w trakcie dokumentację fotograficzną. Żyjemy w czasach gdzie instrukcje zamieszcza się na 3 małych obrazkach a na 30 stronach ostrzeżenie, że możesz udusić się workiem więc należy go zutylizować.

Nie umiem wstawiać zdjęć na forum. 

Opiszę Ci co robiłam. 

3 minuty temu, murb napisał:

Dobra. 

A lokówka nie lepsza? Albo wałki na gorąco? Na zimno raczej słabo się trzyma skręt i długo trzeba nosić te wałki czy papiloty. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się