murb 523 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Noc się kiedyś skończy, więc chodźmy zanim znajdą nas Józek, nie daruję Ci tej nocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 322 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Józek, nie daruję Ci tej nocy! Odważna jesteś. A co jeśli wstawi: Idź precz Do mamusi Do tatusia Do malucha Idź precz Pańska skórko Ósme cudo znów na rudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 17 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, big buu napisał: No kurdupla taka baba wielka jak trzydrzwiowa szafa może zmiażdżyć incydentalnie jeszcze taka wyposzczona pewnie do xx lat to jak sie dorwie do jakiegos chlopa to ciezki jego los 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale i tak w końcu były kasowane albo zagęgane. wariat wrobelek gega jak mu sie pogorszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, sebix libedowski napisał: jeszcze taka wyposzczona pewnie do xx lat to jak sie dorwie do jakiegos chlopa to ciezki jego los wariat wrobelek gega jak mu sie pogorszy on cały czas gęga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, bocibot napisał: on cały czas gęga Przypomina mi dumbo ciekawe czemu Hhttps://www.tiktok.com/@kacismind/video/7555509337880382750 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, bocibot napisał: on cały czas gęga Myśli dumbo że jakby wiedziała tyle co ja to by wpadla na genialnom strategie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: Myśli dumbo że jakby wiedziała tyle co ja to by wpadla na genialnom strategie nie ale mam prawa czlowieka nawet jak nie jestem jak chatgpt chyba se ide spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 2 godziny temu W sensie może być droga strategii a może inwestycji chociaż inwestycji to tesz strategii bo skoro jest punkt wejścia i wyjścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: nie ale mam prawa czlowieka nawet jak nie jestem jak chatgpt chyba se ide spac Ona jest do bani wgl to ai jest straszne głupie i pisze dydymaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 2 godziny temu A mi chodzi o to że moglb dumbo nauczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 2 godziny temu Chociaż może to zależy jak bardzo techniczne się poprowadzi czat mo ona myśli że lubię dyrdymaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 2 godziny temu a moze jest glupie bo z czego ma byc madre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 28 Napisano 39 minut temu 3 godziny temu, Zero cukru napisał: Jestem spokojny. Widzę, że już nie masz nic do powiedzenia Dlaczego salowa pisze o mnie w co drugim poście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 28 Napisano 33 minuty temu (edytowany) 4 godziny temu, Monty napisał: No to tych, którym ślesz nudesy, czy co tam. Bierz ich śmiało. 🖐 Edytowano 33 minuty temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach