murb 523 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Kiedy ułan z konia spadnie Koledzy go nie żałują Na stos rzucają go. Na stos, na stos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Wiem, że życie pobiło Cię kochanie Wiem, że trudno oswoić się, dobrze wiem Niech tam sobie leci, płynie czasChcę usłyszeć wszystko jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ty to widzę rozumkiem też zbytnio nie grzeszysz. Bo? Potrafisz rozwinąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Niech tam sobie leci, płynie czasChcę usłyszeć wszystko jeszcze raz Ciemno już, zgasły wszystkie światła Ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, murb napisał: I kłam, i kłam i kłam, że wciąż kochasz mnie, że chcesz Wyjdź po cichu Nie pal światła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 2 godziny temu 43 minuty temu, @#$ napisał: Wez Ty się kiedyś sama zabierz tą karetką idjotko. Po co ci to długie życie skoro je spędzasz tylko na forum i w pracy i już teraz masz oznaki zdziecinnienia. Zaraz będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ciemno już, zgasły wszystkie światła Ciemno już, noc nadchodzi, głucha noc Ale wy tu sobie ładnie piszecie, wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Wyjdź po cichu Nie pal światła Już dziś więcej nie będziem bawili Niech anioł snu modrymi skrzydły cię otoczy Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 2 godziny temu zrobicie jakas goownoburze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, murb napisał: Teraz czekam aż ukroisz nać Dodasz cukru, narwiesz bzu z imbirem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ale wy tu sobie ładnie piszecie, wow Mało nas, mi nas do pieczenia chleba. Zapraszamy do pisania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: z imbirem... Daj, daj, nie odmawiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 2 godziny temu (edytowany) brakuje tu uzytkownika srrać mi sie chce Edytowano 2 godziny temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Już dziś więcej nie będziem bawili Niech anioł snu modrymi skrzydły cię otoczy Dobranoc dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Mało nas, mi nas do pieczenia chleba. Zapraszamy do pisania. Ja tak nie potrafię ale lubię takie nitki zupełnie inne od tradycyjnych kafe treści. Kiedyś bardzo ładnie pisała chyba Helenka i nie pamiętam kto z nią, tworzyli fantastyczne tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 99 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Bo? Potrafisz rozwinąć? Potrafię. Tłumok to tłumok, co tu więcej pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 2 godziny temu mie to nudzi za madre dla mnie jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ja tak nie potrafię ale lubię takie nitki zupełnie inne od tradycyjnych kafe treści. Kiedyś bardzo ładnie pisała chyba Helenka i nie pamiętam kto z nią, tworzyli fantastyczne tematy. I tematy miały po 400 stron. Ale nie było aż tyłu wariatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: dobranoc Dzięki wielkie. Miło mi było rozmawiać cytatami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, sebix libedowski napisał: boja sie wielkich bab No kurdupla taka baba wielka jak trzydrzwiowa szafa może zmiażdżyć incydentalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 322 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: (teraz wrzucasz fragment jakiejś piosenki) Nie czuję bluesa. Może innym razem. Już wolę odpalić Korteza i posłuchać Z imbirem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ja tak nie potrafię ale lubię takie nitki zupełnie inne od tradycyjnych kafe treści. Kiedyś bardzo ładnie pisała chyba Helenka i nie pamiętam kto z nią, tworzyli fantastyczne tematy. Teraz trudno coś tworzyć z powodu kasowania. Szkoda ale cóż ... Dobranoc Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I tematy miały po 400 stron. Ale nie było aż tyłu wariatów Ale i tak w końcu były kasowane albo zagęgane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie czuję bluesa. Może innym razem. Już wolę odpalić Korteza i posłuchać Z imbirem Po słuchaj i za mnie. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, bocibot napisał: mie to nudzi za madre dla mnie jprdl Hhttps://www.tiktok.com/@szogi222/video/7574364666571377942 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu Noc się kiedyś skończy, więc chodźmy zanim znajdą nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ale i tak w końcu były kasowane albo zagęgane. Dziś też ktoś gęgał, a Widmo kiedyś ósemkami sypał 8888. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Geniusz setupu tak napisał: H fajnie by bylo nauczyc sie giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 322 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Po słuchaj i za mnie. Dobranoc Odkąd mam słuchawki bezprzewodowe częściej odpalam muzykę przy sprzątaniu. Nie cierpię muzyki w tle z radia i innego nośnika. Korteza posłucham za nas z przyjemnością. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: fajnie by bylo nauczyc sie giełdzie U ciebie to chyba ogólnie u mnie daytrejdingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach