WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: W Cisnej pada Koła aut się ślizgająWycieraczki smutno w deszczu łkają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: W naszym mieści szukali Króliczka ze świcą, Aż dopadli go, Aż znaleźli go... Zniknął za rogiem i przepadł jak szyszka. Ale nie płaczmy, bo Nie o to chodzi, by złowić króliczka, Ale by gonić go, Porwali te panny prosto od Kmicica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 558 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: A ty jakich sojusznikow masz? Niezrównoważoną iskrę chyba tylko. A moje grono z dnia na dzień się powiększa. Dam ci krótką radę - No, załapałaś hejtera widmoka bo robisz maślane oczy do jego bzdur o butelkowych kształtach umysłów. Brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1268 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Geniusz setupu tak napisał: Wszystko co stracę To każdy tak ma że coś tracisz i już nie wróci to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Baba napisał: Poproszę siedem nutek Choć chyba sto symfonii na pamięć już znam Wciąż do Filharmonii gnam, bo tam Tuż obok dyrygenta strojnego we frak Zasiada przejęta swą rolą tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To każdy tak ma że coś tracisz i już nie wróci to. Ale u mnie wszystko wraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, bocibot napisał: bosze ale katecheza tesknie za krejzi ehh Czemu ja lubię głupie samice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 322 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Choć chyba sto symfonii na pamięć już znam Wciąż do Filharmonii gnam, bo tam Tuż obok dyrygenta strojnego we frak Zasiada przejęta swą rolą tak Dziadku, Ty jeszcze Skaldów słuchasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, Onaaaa napisał: Usiądźmy przy stole, Posłuchaj mnie spokojnie I nie mów mi na próżno, że... Mylisz ze mną dni i noce Piątek zmieniasz mi w sobotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Koła aut się ślizgająWycieraczki smutno w deszczu łkają Ja śpiewam. Co tam deszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: Czemu ja lubię głupie samice ale ci ludzie powazni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: I ja żegnałem nieraz kogo i powracałem już nie taki Ogniska już dogasa blask. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Nam wolno rolę odegrać i wyjść One pilnują nieba I pola tuż nad miedzą O resztę się nie pytaj Bo one ci powiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 99 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No, załapałaś hejtera widmoka bo robisz maślane oczy do jego bzdur o butelkowych kształtach umysłów. Brawo Ty to widzę rozumkiem też zbytnio nie grzeszysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: One pilnują nieba I pola tuż nad miedzą O resztę się nie pytaj Bo one ci powiedzą I kłam, i kłam i kłam, że wciąż kochasz mnie, że chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Porwali te panny prosto od Kmicica A Ty jesteś, a Ty jesteś, taka nowoczesna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: A Ty jesteś, a Ty jesteś, taka nowoczesna Teraz czekam aż ukroisz nać Dodasz cukru, narwiesz bzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: To każdy tak ma że coś tracisz i już nie wróci to. Gdy los cię rzuci gdzieś w daleki światGdy zgubisz szczęście swe i poznasz życia smakZatęsknisz do rodzinnych stronI wrócisz tu, wrócisz, gdzie twój dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Gdy los cię rzuci gdzieś w daleki światGdy zgubisz szczęście swe i poznasz życia smakZatęsknisz do rodzinnych stronI wrócisz tu, wrócisz, gdzie twój dom Dadzą ci konika cisawego Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 17 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Widmo Widzę, przeciez przez pewien czas zasrywałeś mi skrzynkę, że jestem moderatorem i mam nakaz przywrócić ci temat, bo nie masz gdzie pisać, ani z kogo się naśmiewać. I wiesz co ci jeszcze powiem bracie babskiej dópy? Pasujesz z rudą. Jak ten jej gach w końcu kopnął ją w tyłek po tym wystąpieniu, to powinieś się z nią związać. Wiesz dlaczego? Bo w pisaniu bajek i wchodzeniu za bardzo tego forum w życiu jesteście jedynymi w swoim rodzaju. Niech się rozwodzi, zabiera kałachy z Pomorza i może twoja mamusia ją zaakceptuje. W końcu Pani Doktor na urlopie dziekańskim. Nie cytuj mnie więcej irytujący głąbie. bylo pite ? nie to nie widmok tylko moon ale nawet jak on sam ci to napisz to twoj rozum i tak tego nie zakoduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1268 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: One pilnują nieba I pola tuż nad miedzą O resztę się nie pytaj Bo one ci powiedzą Wiem, że życie pobiło Cię kochanie Wiem, że trudno oswoić się, dobrze wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Geniusz setupu tak napisał: Czemu ja lubię głupie samice brakuje mi Agatki napisałaby cos w stylu jem k ópy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Baba napisał: Dziadku, Ty jeszcze Skaldów słuchasz? (teraz wrzucasz fragment jakiejś piosenki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, murb napisał: Ja śpiewam. Co tam deszcz. Przynosisz deszcze mi - niesiesz deszcze mi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, murb napisał: Ogniska już dogasa blask. Przed nami ognisk nowych moc I moc młodzieńczych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, bocibot napisał: brakuje mi Agatki napisałaby cos w stylu jem k ópy Agatka się roocha z kamilem masz leżaka zobacz wygląda jak gładź z gowwna Hhttps://www.tiktok.com/@renokate/video/7574157802009103638 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 17 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, salix napisał: Powiedziałam że nie będę z tobą pisała. czyzby menel tirowiec cie zaszczycil swoimi blaganiami o wyslanie zdjec 3 godziny temu, Śliwka w Tesli napisał: "Bracie babskiej dópy"? Wtf? mysle ze zainspirowala sie widmokowy "przyjacielu mojej kozy " 3 godziny temu, Huldra napisał: Dlaczego te obleśne zwyrole nigdy nie łażą za na przykład salową. boja sie wielkich bab 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Na Nastroiku też się nie udzielają , ani Caryca od wyśmiewana zabrania dofinansowania na in vitro też nie pisze. Bo chyba chłopy w piecach pala i drzewa robią, bo zima idzie. Więc nie ma komu paradować w garsonce obrabiaszz dwa fora wytykajac to pieprzowi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Dadzą ci konika cisawego Kiedy ułan z konia spadnie Koledzy go nie żałują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 17 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Wariaty się mnożą jak grzyby po deszczu.. tylko ty niezmiennie pod tym samym nickiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Przynosisz deszcze mi - niesiesz deszcze mi! Przez okno patrzę znużona Z tęsknotą myślę o burzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach