Śliwka w Polonezie 561 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: On tylko wklejał z allegro jakąś ofertę ale już nie pamiętam między 150 a 300zł. Ma rozmach nasz forumowy bogacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 45 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szansa na miliony tak napisał: Ty cienkiego nie widzialas ostatnio na tiktoka dziewczyna to był jak drut miedzi do lutowania i to faktycznie straszny Cos w tym złego że mi się tamten nie podobał? Za te 5 stów na pewno bym znalazła taki który by mi się podobał dużo bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 509 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Taki z odpustu pod cmentarzem? Kiedyś zgubiłam taki, płakałam jakby był z prawdziewgo złota fakt, że miałam wtedy jakieś 7 lat. Ale to trzeba wszystko z miarą brać... znajomej z którą po prostu piszesz się nie kupuje pierścionka za 10 tys zł... no błagam Tutaj akurat po stronie Leżaka jestem. Choć w sumie w ogóle mógł z tym pierścionkiem nie wychodzić, to fakt. Nawet dziwne trochę koleżankom z forum takie prezenty robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1271 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Gеt Out napisał: Natomiast biżuteria po dziadkach jak najbardziej zostaje w rodzinie i chyba niemal każdy coś ma po dziadkach . Złoto też nie jest aż tak drogie aby uznawać to za nie wiadomo co . Nie mam nic po dziadkach ani moi rodzice nic nie mają bo inne ciotki i wujkowie wszystko rozkradli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Leżę Taki z szybkom na dwa zegarki tylko wyjolem poduszeczki i trzymam w nim złoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1799 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Wiemale jak trafiam na takie teksty to trudno mi się powstrzymać i nie skomentować. Bardzo dobrze to rozumiem, wszyscy tu czujemy imperatyw wygłaszania swoich opinii inaczej byśmy stronili od takich miejsc jak to forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 561 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, RC + napisał: Ale to trzeba wszystko z miarą brać... znajomej z którą po prostu piszesz się nie kupuje pierścionka za 10 tys zł... no błagam Tutaj akurat po stronie Leżaka jestem. Choć w sumie w ogóle mógł z tym pierścionkiem nie wychodzić, to fakt. Nawet dziwne trochę koleżankom z forum takie prezenty robić. Znajomej z którą po prostu piszesz nie dajesz pierścionka, jak słusznie zauważyłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 45 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Ale to trzeba wszystko z miarą brać... znajomej z którą po prostu piszesz się nie kupuje pierścionka za 10 tys zł... no błagam Tutaj akurat po stronie Leżaka jestem. Choć w sumie w ogóle mógł z tym pierścionkiem nie wychodzić, to fakt. Nawet dziwne trochę koleżankom z forum takie prezenty robić. To była zwykla gadka szmatka o pierscionkach, nikt nikomu nic nie chciał kupować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1799 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, RC + napisał: Ale to trzeba wszystko z miarą brać... znajomej z którą po prostu piszesz się nie kupuje pierścionka za 10 tys zł... no błagam Tutaj akurat po stronie Leżaka jestem. Choć w sumie w ogóle mógł z tym pierścionkiem nie wychodzić, to fakt. Nawet dziwne trochę koleżankom z forum takie prezenty robić. Uważam, że znajomym się nie kupuje pierścionków. Koleżance to można czekoladki kupić. Ja bym nie przyjęła takiego prezentu od znajomego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 509 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: To była zwykla gadka szmatka o pierscionkach, nikt nikomu nic nie chciał kupować. No ja domyślam się, że Leżak by raczej nie był skłonny do portfela na serio sięgnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 509 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Pokraka napisał: Uważam, że znajomym się nie kupuje pierścionków. Koleżance to można czekoladki kupić. Ja bym nie przyjęła takiego prezentu od znajomego. O, dokładnie. Bo taki droższy prezent to wtedy trochę jakby zobowiązywał do czegoś... po prostu nietaktowny. Edytowano 3 godziny temu przez RC + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 45 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: O, dokładnie. Bo taki droższy prezent to wtedy trochę jakby zobowiązywał do czegoś... po prostu nietaktowny. No przecież wiadomo, tamten temat był o pierscionkach i taka luźna gadka o nich, ja tylko napisałam że nie podoba mi się ten który lezak wtedy podlinkował, tam nic nie było ze on ma mi go kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1799 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: O, dokładnie. Bo taki droższy prezent to wtedy trochę jakby zobowiązywał do czegoś... po prostu nietaktowny. Pomijając oczywiście symbolikę pierścionka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 509 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: No przecież wiadomo, tamten temat był o pierscionkach i taka luźna gadka o nich, ja tylko napisałam że nie podoba mi się ten który lezak wtedy podlinkował, tam nic nie było ze on ma mi go kupić. Spokojnie, on by i tak i tak nie kupił nawet gdyby był na promce, to Leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Spokojnie, on by i tak i tak nie kupił nawet gdyby był na promce, to Leżak. A szkoda bo Ela to jedyna kobieta na świecie która by zrobiła z nim seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1271 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Uważam, że znajomym się nie kupuje pierścionków. Koleżance to można czekoladki kupić. Ja bym nie przyjęła takiego prezentu od znajomego. Niektórzy kupują znajomej jak liczą na coś więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 503 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Znajomej z którą po prostu piszesz nie dajesz pierścionka, jak słusznie zauważyłeś Pierścionek można jeszcze podarować koleżance na kolonii, ale w dorosłym życiu to raczej takich prezentów się po koleżeńsku nie daje ani nie przyjmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, salix napisał: Ja właśnie przez tę obsesję na punkcie klaudiusza zwróciłam na niego uwagę bo to trąci ostrym psycholem albo dewiantem, i przy tym wszystkim próbuje obrażać inne kobiety praktycznie bez powodu. A ten jego infantylizm nie ma w sobie nic uroczego ani zabawnego, jest mega odpychajacy. Dziwne masz zainteresowania poetko śledzić i analizować kogoś latami kto ani cię nie zaczepia ani o tobie nie wspomina nic a nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 509 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Gay FM napisał: A szkoda bo Ela to jedyna kobieta na świecie która by zrobiła z nim seks Niedługo dostanie pieniądze z ziemi, to będzie miał branie Na forum może nie, bo tu jest spalony, ale poza nim, kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 565 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 19 minut temu, salix napisał: Faceci też muszą układać włosy więc przy okazji wydało się, kto w jakim stopniu jest 'zadbany' skoro facet w okolicach 40 o tym nie wie. Ja nie układam. Ja ścinam maszynką na krótko 6 mm Edytowano 3 godziny temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, salix napisał: Ja właśnie przez tę obsesję na punkcie klaudiusza zwróciłam na niego uwagę bo to trąci ostrym psycholem albo dewiantem, i przy tym wszystkim próbuje obrażać inne kobiety praktycznie bez powodu. A ten jego infantylizm nie ma w sobie nic uroczego ani zabawnego, jest mega odpychajacy. Faceci też muszą układać włosy więc przy okazji wydało się, kto w jakim stopniu jest 'zadbany' skoro facet w okolicach 40 o tym nie wie. Wiemale jak trafiam na takie teksty to trudno mi się powstrzymać i nie skomentować. Bicuś jest książkowym przykładem incela ktory nienawidzi kobiet bo żadna go nie chciała. Tak jak jego idol Szarpanki z życiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 42 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Onaaaa napisał: Aż wstyd. Ona jak Ty chyba nawet nie wie że powinna jako kobieta lecieć na kasę tylko bardziej na jakiegoś gogusia z wyglądu może lecieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kris888 napisał: Ja nie układam. Ja ścinam maszynką na krótko 6 mm Dokładnie. Jak trzeba to sobie sam nawet mogę ściąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Dokładnie. Jak trzeba to sobie sam nawet mogę ściąć szkodza że na jajach nie umiesz ogarnąć i chodzisz jak małpa że nawet twojego fiutka nie widać prawie przez te włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 42 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Gay FM napisał: Bicuś jest książkowym przykładem incela ktory nienawidzi kobiet bo żadna go nie chciała. Tak jak jego idol Szarpanki z życiem. Najbardziej spokojny użytkownik i z niego taki incel jak ze mnie papież i jeszcze nie widziałem go zdenerwowanego a nawet obstawiam że nie potrafi bluzgać. Co wy dajecie dzisiaj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 503 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, big buu napisał: Dziwne masz zainteresowania poetko śledzić i analizować kogoś latami kto ani cię nie zaczepia ani o tobie nie wspomina nic a nic Ani nie jestem poetką, ani nikogo latami nie śledzę. Wchodząc tutaj nie da się uciec od tych twoich niekończących się fantazji o klaudiuszu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1271 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Ona jak Ty chyba nawet nie wie że powinna jako kobieta lecieć na kasę tylko bardziej na jakiegoś gogusia z wyglądu może lecieć. Za tego gogusia to ja cie w końcu uduszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Ani nie jestem poetką, ani nikogo latami nie śledzę. Wchodząc tutaj nie da się uciec od tych twoich niekończących się fantazji o klaudiuszu. Przecież to samo było wcześniej z Anią Bagno wszędzie ją widział, no i jeszcze agatka czepek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Gay FM napisał: Bicuś jest książkowym przykładem incela ktory nienawidzi kobiet bo żadna go nie chciała. Tak jak jego idol Szarpanki z życiem. O dziwo są takie co chciały Wiem Przemek że mnie znienawidzisz za te słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: O dziwo są takie co chciały Wiem Przemek że mnie znienawidzisz za te słowa Chyba niewidome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach