RC + 509 Napisano 5 godzin temu A propos dziedziny szybkiej sukcesji następujących po sobie klatek z linią dźwiękową, to mam coś co może ci się Leżak spodobać. Fajny temat bootlegów na PS3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Szansa na miliony tak napisał: Bo masz pewnie aneks kuchenny? Tak a ty kuchnie osobno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu Tak to jest dziwne coś jak granie w super mario na ps2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak a ty kuchnie osobno? Tak niestety ale tesz chce kiedyś aneks kuchenny a w niej gameroom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, RC + napisał: propos dziedziny szybkiej sukcesji następujących po sobie klatek z linią dźwiękową, to mam coś co może ci się Leżak spodobać. Fajny temat bootlegów na PS3. Dzięki obejrzę z ciekawościom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Dobrze, ze mi sie gry znudzily, teraz wole sobie pograc z kolegami muzyke na zywo a nie jakies gry masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Chociaz w wild rifta bym sobie ponapieerdalal, ale musialem u mamy w domu zostawic konsolke, bo wilgoc i zimno i mi prawy analog przestal dzialac ;(( krece i nic ;// Wiec do wiosny sobie nie pogram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, RC + napisał: Zauważyłem, że mężczyźni, którzy mają przyzwoity zmysł estetyki, lubią minimalizm, połączenie klasy z użytecznością w produktach, mają też z reguły świetny gust co do kobiet (mówię stricte o wyglądzie) Dlatego dziwi mnie, że akurat w tej ostatniej kategorii mocno odstajesz, bo lubisz karyniasty i wulgarny wygląd u kobiet, zamiast naturalnego piękna i elegancji. Do wnętrza pasuje najbardziej brunette i to nie jest już prawda że takie wulgarne lubię ich wersje kamczi była jeszcze stonowana bo som takie naprawdę wymazane jak brudnopis ze szpony tylko ja się zgrywalem zazwyczaj na forum dyskusyjne że mi nie przeszkadza tak dba o siebie i ok ale preferuje takie po prostu czarne albo blondynki a im więcej masz tym bardziej vajb się liczy takiego mentalu jak u nimfy reprezentacji atmosfera ty w swojej roli ona swojej a nie ci typa udaje czy a nie żeby się z brunette w tato napíerdalac wulgaryzmami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Scoop napisał: Chociaz w wild rifta bym sobie ponapieerdalal, ale musialem u mamy w domu zostawic konsolke, bo wilgoc i zimno i mi prawy analog przestal dzialac ;(( krece i nic ;// Wiec do wiosny sobie nie pogram O to lipa ja mam w ngc grzybka do wymiany ale to 6zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu U ciebie coś bardziej poważnego niż zużyty fizycznie plastik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 4 godziny temu Nie wiem co tak ludziom się psujom pady ja mam niektóre po 20-30lat i wszystko dobrze więcej umiejętności mniej napíepszania w klawisze piszę z doświadczenia ultra hardy przejść potrafię bez szkody dla pada to że mocno docisniesz aż psuje się gałka to nie znaczy że szybciej biegniesz w fifie Tylko u ciebie od wilgoci to pewnie jakieś zwarcie trzeba wymienić galke cale bebech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu No lipa, ale i tak tylko w diablo gralem uzywajac analogow. Niedawno wyszla nowa wersja konsolki, z dwa razy szybszym procesorem. Jak wlaczam kalibracje w ustawieniach, jak naciskam analog to wykrywa, ale jak krece to nic Do wild rift akurat nie potrzebuje controllera. Rok temu u wspollokatora tez mi wilgoc i zimno wieze prawie zepsul, plyty mi przestaly czytac. Zawiozlem do mamy, polezala wieza kilka dni i sie naprawilo. No ale w namiocie juz sobie w wild rift nie pogram na jakis czas, a konsolki tam nie uzywam, bo jeszcze bardziej mi sie spieerdoli. Dobrze ze muzyke mam na karcie sd, wiec przelozylem do szajsunga s8, a tu dolby atmos i gra nawet fajniej muza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu I tak przestalem troche w gry grac, bo nie dawno zaczalem duzo perkusje trenowac, posciagalem sobie ksiazki z nutami i jakos mam jeszcze kilka ksiazek do przeczytania. A w namiocie nie mam internetu, zebym wlasnie trenowal perkusje a nie gral w gry xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu Na tej mojej konsoli niby srinux dziala i armbian, ciekawe jak na niej brzmi muzyka, moze kiedys przetestuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Tam pewnie pulsesraudio jest wgrane od nowosci, jak skasuje to sie zacznie caly system sypac, nje mam cierpliwosci juz na te srinuxy Edytowano 4 godziny temu przez Scoop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Kumplowi tez sie Pecet zjeebal w zime, masakra w ogole te zimy w anglii, ja pieerdole Leje deszcz, wilgoc, plesn dramat jakis. A powgrywalem na jego kompa kiedys cala swoja kolekcje muzyki z plyt CD, na dysku twardym jest, a tez mu sie pc nie wlacza, ja pieerdole Nie mam juz cierpliwosci na te komputery Dobrze, ze pady treningowe i paleczki sie nie psuja, a na telefonie mam nuty, metronom i muzyke i sobie trenuje i napieerdalam i mi dobrze Edytowano 4 godziny temu przez Scoop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu Powerbanka mam, sluchawki 4 godziny pograja, chwile podladuje i jest spoko xD Nie potrzebuje juz tak gier do szczescia jak kiedys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Leze sobie w namiocie, obczajam legend of zelda na emulatorze do nintendo switch i wszystko dziala 20 minut pozniej odpalam sobie diablo 3 a tu nagle chooy. Prawym analogiem mi postac robila fikolki. A tu cos nie dziala. Podejrzewam, ze wilgoc na bank. Zostawie na jakis czas, jak kaloryfery grzeja, gorace suche powietrze, moze zadziala Zobaczymy Edytowano 4 godziny temu przez Scoop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 4 godziny temu Napisalem do customer service i mi napisali, zebym nagral video co dokladnie nie dziala Kiedys grzebalem tez cos w sofcie, probowalem zrootowac androida i wszystko mi sie spieerdolilo xD Napisalem do CS, wyslali mi pare plikow i instrukcje naprawy i sie naprawilo Zaraz jak wyjde z wanny to im nagram film, wrzuce na serwer i wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, RC + napisał: Zauważyłem, że mężczyźni, którzy mają przyzwoity zmysł estetyki, lubią minimalizm, połączenie klasy z użytecznością w produktach, mają też z reguły świetny gust co do kobiet (mówię stricte o wyglądzie) Dlatego dziwi mnie, że akurat w tej ostatniej kategorii mocno odstajesz, bo lubisz karyniasty i wulgarny wygląd u kobiet, zamiast naturalnego piękna i elegancji. Bierzesz go pod włos, a ten biedny, zamknięty w domu nieudacznik bierze na serio twoje baity i wczuwa się w nie. To nie po chrześcijańsku tak pogłębiać psychozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach