Pokraka 1805 Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, murb napisał: We wrześniu mi się wykasowało dużo ale recydywy się boję. W mobywatelu możesz sprawdzić ile masz aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 48 Napisano 3 godziny temu Albo na Gov.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 2 godziny temu W namiocie nie mam internetu, dzisiaj po basenie wracam i bede trenowal xD Takze sobie odpoczniesz salowa xD A zaraz wbijam na saune parowa z 2 litrami lodowatej wody na relaks, mmm Tez byscie chcialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 570 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Dogma napisał: W namiocie nie mam internetu, dzisiaj po basenie wracam i bede trenowal xD Takze sobie odpoczniesz salowa xD A zaraz wbijam na saune parowa z 2 litrami lodowatej wody na relaks, mmm Tez byscie chcialy Idziesz na ten basen od rana i dojść nie możesz, tylko tematy blokujesz kij wie po co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Gеt Out napisał: To nie działa tylko bezmyślnie jest powielane i niektórzy to kupują w tych czasach Nie masz pewności czy nie działa. A na świecie to są rzeczy, które się nie śniły filozofom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Pokraka napisał: W mobywatelu możesz sprawdzić ile masz aktualnie O! I to jest myśl! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Dogma napisał: W namiocie nie mam internetu, dzisiaj po basenie wracam i bede trenowal xD Takze sobie odpoczniesz salowa xD A zaraz wbijam na saune parowa z 2 litrami lodowatej wody na relaks, mmm Tez byscie chcialy Nie lubię sauny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 48 Napisano 21 minut temu 2 godziny temu, Śliwka w Polonezie napisał: Idziesz na ten basen od rana i dojść nie możesz, tylko tematy blokujesz kij wie po co. Czy ty ćwoku chcesz powiedzieć, że nie ma większej kary dla ciebie jak tematy poblokowane i nie możesz popisać o tusku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 48 Napisano 20 minut temu 1 godzinę temu, murb napisał: Nie masz pewności czy nie działa. A na świecie to są rzeczy, które się nie śniły filozofom. Sądziłem że w tych czasach ludzie już nie wierzą w takie rzeczy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 16 minut temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Sądziłem że w tych czasach ludzie już nie wierzą w takie rzeczy . Ludzie wierzą w różne rzeczy niezależnie od czasów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 48 Napisano 14 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Ludzie wierzą w różne rzeczy niezależnie od czasów. W sytuacji dobrze rozwiniętej medycyny chociażby ciężko uwierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 minutę temu 12 minut temu, Gеt Out napisał: W sytuacji dobrze rozwiniętej medycyny chociażby ciężko uwierzyć. We wszystko wierzą i modlą się o uzdrowienie nie licząc sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach