Szon patroI 53 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Hejka kochani, jakiś update’cik?? Nie mam czasu czytać tych 3 stron, gdyż aktualnie tluczę ciężki hajs.. Edytowano 6 godzin temu przez Szon patroI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Boli co? Tańcz jak ci zagram golębiarzu Tak. Dùpa. W rzeczy samej. Bynajmniej nie ty masz na to wpływ ale widzę jak interpretujesz rzeczywistości więc twoje wywody naprawdę nie dziwią. Tak tak tańczymy jak nam zagra twoja trombka lysy jełopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 198 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Renciści teraz mają więcej niż twoja minimalna, podziękuj Donaldowi masz cos do rencistow, nieraz maja wiecej w glowie niz ty zasrrancu obly pokryty swinsko szczecino i smalcem z wieprza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Na taką denna interpretacje mogłaś tylko Ty wpaść. A nawet jeśli mam to co cię tak szokuje? Zazdrościsz stara bezdzietnico że cie bunio nie zapłodnił czy co? A skąd ty wiesz, kto ma tutaj dzieci i czym się zajmuje? Z Huldrą stawiasz tarota? Zatrudnij się w cyrku, bo z taką psychiką i charakterem nikt cię nigdzie nie przyjmie Albo zacznij wymyślać mężów jak koleżanka od lajków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 30 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mnie wczoraj życzył śmierci i dołączenia do ojca. Ale to jest chory człowiek i trzeba to jakoś wytłumaczyć. Własnie czytam, że twoj stary cyka foty z internetów i wszystko ci się spina w łysej pale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Hejka kochani, jakiś update’cik?? Nie mam czasu czytać tych 3 stron, gdyż aktualnie tluczę ciężki hajs.. Nie ma drogi na skróty. Chcesz wiedzieć to poświęc czas energię i zacznij lekturę. Elżbiety nie ma więc nie skróci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: masz cos do rencistow, nieraz maja wiecej w glowie niz ty zasrrancu obly pokryty swinsko szczecino i smalcem z wieprza Czyli masz świadczenia socjalne z tyłu niezdolności do pracy z powodu depresji i próby samobójczej. Zdrowia życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Kocopoł napisał: masz cos do rencistow, nieraz maja wiecej w glowie niz ty zasrrancu obly pokryty swinsko szczecino i smalcem z wieprza Skądże, cieszy mnie że macie więcej niż salowa zaiwaniajaca na stróżówce 🥰 miód na me serce Edytowano 5 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 198 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Margherite napisał: mierzyłaś? odczulam taki zamuł po piwku imbirowym bezalkoholowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu Ale nudne te inby wasze, chyba muszę rzucic jakaś race.. może chcecie zobaczyc mój najnowszy tatuaż? Dogadalam sie w końcu z widmokiem, sypnęłam mu groszem a on w podzięce pożyczył mi album z ciekawymi wzorami, świeżutki prosto z zakładu karnego Zabrze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A skąd ty wiesz, kto ma tutaj dzieci i czym się zajmuje? Z Huldrą stawiasz tarota? Zatrudnij się w cyrku, bo z taką psychiką i charakterem nikt cię nigdzie nie przyjmie Albo zacznij wymyślać mężów jak koleżanka od lajków Pytałam czy mogę se wymyślić męża który robi zdjęcia z gogle grafiki ale zignorowałas jako że nie miałaś sensownej riposty. Już nie muszę stawiać bo widzę beż tego wiele. Mianowicie to np. że ty na pewno nie masz dzieci chyba że pochowane w niebieskich beczkach za jednym z 4 domów na które harujesz jak na prawdziwa damę delikatno przystało. Normalna kobieta wie że od picia mleka krowiego nie ma się laktacji. Tak że sama widzisz że bliżej ci do chlopa niż matko dzieciom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 198 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czyli masz świadczenia socjalne z tyłu niezdolności do pracy z powodu depresji i próby samobójczej. Zdrowia życzę. jestes pjerdolnięta, choj ci w zeby 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Ale nudne te inby wasze, chyba muszę rzucic jakaś race.. może chcecie zobaczyc mój najnowszy tatuaż? Dogadalam sie w końcu z widmokiem, sypnęłam mu groszem a on w podzięce pożyczył mi album z ciekawymi wzorami, świeżutki prosto z zakładu karnego Zabrze.. Masz tatuaż pstrąga? Ja mam koty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 198 Napisano 5 godzin temu chociaz marzysz o tym babofonie zawszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Masz tatuaż pstrąga? Ja mam koty Tatuaze są całkowicie niekobiece i aseksualne więc znowu potwierdzasz kto tu jest prawdziwym babochlopem sensualna baletnico tanczaca dziadka bunia do orzechów w rytm sygnalu karetki. Hełmofon dziary wieczna harowa i laktacja po krowim mleku. Prawdziwa kobieta z ciebie. Tak trzymaj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Masz tatuaż pstrąga? Ja mam koty Ja mam se łysą pałe na tylku wytatuowaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Masz tatuaż pstrąga? Ja mam koty Nie umiem wrzucac zdjęc na forum, taka zem jest nieporadna, ale za chwile wrzucę w awatar, to będzie prawdziwa bomba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: odczulam taki zamuł po piwku imbirowym bezalkoholowym Piłam kawę z imbirem i nic nie odczułam, tak że ten.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu Dzika dzika bomba dalidalidomba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Kochani wstawione.. Od razu uprzedzę ze to moja reka, nie łydka! no taki wzorek wybrałam, powiem szczerze ze w tamtym okresie jak oglądałam album, to libedź mi mocno zaprzątał głowę, stad może wybor takiego a nie innego klimatu.. Edytowano 5 godzin temu przez Szon patroI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Kochani wstawione.. Od razu uprzedzę ze to moja reka, nie łydka! no taki wzorek wybrałam, powiem szczerze ze w tamtym okresie jak oglądałam album libedź mi mocno zaprzątał głowę, stad może wybor takiego a nie innego klimatu.. Czy to wór twojego nazyczonego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Pytałam czy mogę se wymyślić męża który robi zdjęcia z gogle grafiki ale zignorowałas jako że nie miałaś sensownej riposty. Już nie muszę stawiać bo widzę beż tego wiele. Mianowicie to np. że ty na pewno nie masz dzieci chyba że pochowane w niebieskich beczkach za jednym z 4 domów na które harujesz jak na prawdziwa damę delikatno przystało. Normalna kobieta wie że od picia mleka krowiego nie ma się laktacji. Tak że sama widzisz że bliżej ci do chlopa niż matko dzieciom A co chcesz kupić ode mnie dom? , Nie stać cię, więc tylko gołębie zostają. A odnośnie moich włosów, bo widzę, że sen z powiek ci spędzają - Są piękne i gęste, a ty po prostu jesteś zwykłą zazdrośnicą, która znowu złapie bana za te wyzwiska. Wiesz jakie zażenowanie budzisz? Co robiłaś Nimfe i Szynszyli? Myślisz, że ze mną tak łatwo ci pójdzie? Idź spać i przyjdź jutro, bo żal patrzeć na twoj cyrk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Czy to wór twojego nazyczonego? Niestety ta lafirynda paryska sprzątnęła mi go sprzed nosa tym swoim pisaniem głupot po alkoholu, no ale prawie prawie ze tak. W końcu oceniał me bmi to prawie jak narzeczeństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu To bardzo romantyczny dowód miłości. Ciekawe czy madzia sobie wydziarala wielkie plecy na cześć bunia i jego wielki obiektyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Szon patroI napisał: Nie umiem wrzucac zdjęc na forum, taka zem jest nieporadna, ale za chwile wrzucę w awatar, to będzie prawdziwa bomba Ja mam koty na kostce i na ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: To bardzo romantyczny dowód miłości. Ciekawe czy madzia sobie wydziarala wielkie plecy na cześć bunia i jego wielki obiektyw Obsesja. Jadą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ja mam koty na kostce i na ręce A zobacz moje, podoba ci sie? zastanow sie dobrze co powiesz, od tego zależy moja samoocena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Niestety ta lafirynda paryska sprzątnęła mi go sprzed nosa tym swoim pisaniem głupot po alkoholu, no ale prawie prawie ze tak. W końcu oceniał me bmi to prawie jak narzeczeństwo. O ten tatuaż jest ładny Nie mam lajka, bo dałabym Jest wręcz seksowny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A co chcesz kupić ode mnie dom? , Nie stać cię, więc tylko gołębie zostają. A odnośnie moich włosów, bo widzę, że sen z powiek ci spędzają - Są piękne i gęste, a ty po prostu jesteś zwykłą zazdrośnicą, która znowu złapie bana za te wyzwiska. Wiesz jakie zażenowanie budzisz? Co robiłaś Nimfe i Szynszyli? Myślisz, że ze mną tak łatwo ci pójdzie? Idź spać i przyjdź jutro, bo żal patrzeć na twoj cyrk A co zrobiłam szynszyli? Co twój bemben maszyny losującej wysral spod czaszki tym razem? Haruj dalej chlopie z pięknymi gęstymi włosami jak na prawdziwa delikatna filigranowa kobietkę przystało. I wydziaraj se więcej nie wiem co tam tera w modzie cyce bojler a może ramiona na znak umiłowania kobiecości. No idz już buniowi pobujać jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu Czy ktoś na sali może mnie uszczypnąć apropos tegoż? ten tatuaż jest ładny Nie mam lajka, bo dałabym Jest wręcz seksowny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach