Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dogma napisał: Dobra koniec na dzis, milego wieczoru wszystkim xD Dobranoc xD Dobranoc Filipku. Pamietaj kto był dziś dla ciebie miły! (Niedługo będę odbudowywać upadła armię, zapraszam do teamu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 5 godzin temu To fajnie, ja chcialbym byc nad morzem, a najchetniej sobie lezec teraz na piasku z moja ukochana 16-19 lata i delektowac sie jej pieknym cialem oraz widokiem morza Mam narciarskie cieple rekawiczki za prawie 250zl i skarpetki cieple, umiem sobie poradzic xD Przyjaciele i mama o mnie dbaja Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 5 godzin temu A wyjeebane mam, niemily czy nie, i tak w srode bede gral na perkusji znowu, tylko tym zyje xd. I bedzie zajeebista impreza xD Chuuj mnje jakies forum dla bab xD Pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dogma napisał: A wyjeebane mam, niemily czy nie, i tak w srode bede gral na perkusji znowu, tylko tym zyje xd. I bedzie zajeebista impreza xD Chuuj mnje jakies forum dla bab xD Pa xD Zostałeś wciągnięty do armii rycerzy bozych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Dobranoc Filipku. Pamietaj kto był dziś dla ciebie miły! (Niedługo będę odbudowywać upadła armię, zapraszam do teamu). Ty z tym bezdomniakiem trzymasz? Szanuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Ty z tym bezdomniakiem trzymasz? Szanuj się. Kochana team sam sie nie sklei, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Ty z tym bezdomniakiem trzymasz? Szanuj się. Zgłoszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Kochana team sam sie nie sklei, tak? Jeśli to Ty prawdziwa, to Ci oznajmiam, że w naszym teamie nie będzie tego niezrównoważonego mitomana namiotowa obrzydliwego zaparsiałego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 5 godzin temu Mam spiwory, koc, koldre, mrozy mnie nie ruszaja Fajnie sie spi oddychajac takie czyste swieze powietrze. A dzisiaj jakie mialem piekne sny. Normalnie trip we snie. Pamietam widoki, cos wspanialego. Moze dzisiaj tez mi sie piekne sny przysnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 5 godzin temu Haha ci co mnie hejtuja, to zazdroszcza mi jazz klubu i ze zajeebiscie gram na perkusji, a oni beztalencia, ktorzy nic nie umieja, wiec musza odreagowac w internecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Jeśli to Ty prawdziwa, to Ci oznajmiam, że w naszym teamie nie będzie tego niezrównoważonego mitomana namiotowa obrzydliwego zaparsiałego. Kochana ty mi warunków nie dyktuj, chyba ze chcesz wejść ze mną na ścieżkę wojenna? Nie radze… Prezeski jeszcze nie wybralysmy a umówmy sie, z nas 2 tylko ja prowadzę dobrze prosperujące przedsiębiorstwo, niczym naoliwiona maszyna. Edytowano 5 godzin temu przez Szon patroI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Jeśli to Ty prawdziwa, to Ci oznajmiam, że w naszym teamie nie będzie tego niezrównoważonego mitomana namiotowa obrzydliwego zaparsiałego. Ciebie tam też nie będzie na łeb ci spadło krnąbrne koło? Czy szołszenk tym razem cie straumatyzowal emocjonalnie że ci przyszla tak niedorzeczna myśl do łba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 198 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Kochana ty mi warunków nie dyktuj, chyba ze chcesz wejść ze mną na ścieżkę wojenna? Prezeski jeszcze nie wybralysmy a umówmy sie, z nas 2 tylko ja prowadzę dobrze prosperujące przedsiębiorstwo, niczym naoliwiona maszyna. Krejzi wczuwas sie w qwerte zeby wzbudzac szacunek aura babofona? Jeszcze trzeba sie na krotko obciac i garsonke merkelowa wlozyc huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Ciebie tam też nie będzie na łeb ci spadło krnąbrne koło? Czy szołszenk tym razem cie straumatyzowal emocjonalnie że ci przyszla tak niedorzeczna myśl do łba? Ty się w ogóle nie wypowiadaj nie proszona. Mówię o trojaczkach jakie tworzyliśmy ja, Madzia i qwerty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Krejzi wczuwas sie w qwerte zeby wzbudzac szacunek aura babofona? Jeszcze trzeba sie na krotko obciac i garsonke merkelowa wlozyc huh Zaczelam od tatoo, może na razie zbyt sweet, ale potem będzie bardziej wieziennie podoba ci sie? Mam w awatarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Ty się w ogóle nie wypowiadaj nie proszona. Mówię o trojaczkach jakie tworzyliśmy ja, Madzia i qwerty. Chyba ulomniaczkach. Nie szukaj koleżanek bo jestes skazana na salową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu Spajs gerls nie stworzycie ritardzice 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 5 godzin temu Tak myślałam, że to tutka się podszywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Ty się w ogóle nie wypowiadaj nie proszona. Mówię o trojaczkach jakie tworzyliśmy ja, Madzia i qwerty. Qwerty tu sie szwęda, ma nick szon patrol z niebieskim awatarem oraz srejzi Beatka. Nie odezwała sie do ciebie? A to malpiszon. A ja jestem zawsze Edytowano 5 godzin temu przez Szon patroI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Chyba ulomniaczkach. Nie szukaj koleżanek bo jestes skazana na salową. Lepiej na salową, niż bezdomność i gołębie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Tak myślałam, że to tutka się podszywa. Trochę długo ci to zajelo, mój ty Einsteinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Qwert tu sie Szweda, ma nick szon patrol z niebieskim awatarem oraz srejzi Beatka. Nie odezwała sie do ciebie? A to malpiszon. A ja jestem zawsze Odezwała, odezwała. Ale tworzenie podszywów o zdrowiu psychicznym nie świadczy dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Odezwała, odezwała. Ale tworzenie podszywów o zdrowiu psychicznym nie świadczy dobrze. Tez tak sadze;) dodatkowo pisanie jednocześnie z rodzaju meskiego i żeńskiego. Ale kuwerty zawsze miała problemy emocjonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Lepiej na salową, niż bezdomność i gołębie Znowu hejtujesz bezdomnych ritardzie. Zgłoszone. I nie czytaj zerkając zza kamienicy udając że bujasz jaja buniowi w ekstazie. I tak już nikt nie wierzy w twoja niebezpiecznosc seksualna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 198 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Szon patroI napisał: Zaczelam od tatoo, może na razie zbyt sweet, ale potem będzie bardziej wieziennie podoba ci sie? Mam w awatarze jak ma wzbudzac respekt na dzielni to chyba wzbudza bo taki mało subtelny huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Odezwała, odezwała. Ale tworzenie podszywów o zdrowiu psychicznym nie świadczy dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Odezwała, odezwała. Ale tworzenie podszywów o zdrowiu psychicznym nie świadczy dobrze. Ojej. Kochane serduszko. Taka empatyczna i dbająca o zdrowie psychicznie innych. bardzo mnie zaimponowałoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Znowu hejtujesz bezdomnych ritardzie. Zgłoszone. I nie czytaj zerkając zza kamienicy udając że bujasz jaja buniowi w ekstazie. I tak już nikt nie wierzy w twoja niebezpiecznosc seksualna Powtarzasz się. Zgłoszone Edytowano 5 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Usmiech dzokera śmiejący się z problemów psychicznych wyraża więcej niż tysiac słów. To tak jakby śmiać się na pogrzebie gdy inni placzo. No wybornie mlask mlask Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 30 Napisano 5 godzin temu Łysa chyba przypadkiem zupełnym wymieniła se fote na inną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach