Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zapent

Cynicfm

Polecane posty

Babka dziś nieźle dała w czosnek i ciągle jej w głowie bujanie cudzych jaj. Może niech się z Leżakiem w końcu umówi i da upust swojej erotycznej żądzy w czerwonym szlafroku na dywanie od Rumuna 😉

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Babka dziś nieźle dała w czosnek i ciągle jej w głowie bujanie cudzych jaj. Może niech się z Leżakiem w końcu umówi i da upust swojej erotycznej żądzy w czerwonym szlafroku na dywanie od Rumuna 😉

A powiedz twój stary gdzieś wystawia te swoje prace? 🤣🤣🤣

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Ułomność bywa bardzo uciążliwa dla innych i uprzykrza życie. Jeżeli ktoś swoim jestestwem zakłóca czyjś spokój, to zasługuje na pogardę. 

A wystarczyłoby wylaczyc ajfona i oddać się emocjom płynącym z tvnu zamiast udawac don kichota. Ale po co prawdaż? Lepiej sråc żarem i udawac sråjaca z wysokości dùpe okraszono miłosierdziem. Ochhh doprawdy. Połóż się bo na staż zaspisz w konicy

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Od Turka

Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał:

Bedom jeszcze jakies fotki twojego starego wybitnego fotografa natury? 🤣

Pampers udaje ze ten wątek nie istniał. 

Balcerkowa wskakuj na dywan i bujaj gołębie z zazdrości, że inni mają lepiej do ciebie. Może odfruń do Łyszkowic i nie wracaj, bo dzisiejszym występem dałaś świadectwo o sobie 🚑😄

Do jutra, bo noc wyzywa 💞

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Balcerkowa wskakuj na dywan i bujaj gołębie z zazdrości, że inni mają lepiej do ciebie. Może odfruń do Łyszkowic i nie wracaj, bo dzisiejszym występem dałaś świadectwo o sobie 🚑😄

Jestem zazdrosna wiadomo. Jesteś taka wybitna lania że każdy ci tu czegoś zazdrości. Jak nie bunia to piniendzy tatuaży hełmofonu i w ogóle dobrostanu psychiczno materialnego. Masz mnie 

Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał:

A nie jest najeeepana jak zwykle po prostu? 🤣

Babka jest, a ty nie lataj za mną, bo źle to wygląda stojąc z boku. Praga jak juz i Egipt też jak już. Nie trudno się domyśli kim jesteś. Ale do czasu 💃🤦🚑

Tak bez nowych fotek od meża na dobranoc? 🤣 Forume czeka 🤣

• Haha 1

Babka jest, a ty nie lataj za mną, bo źle to wygląda stojąc z boku. Praga jak juz i Egipt też jak już. Nie trudno się domyśli kim jesteś. Ale do czasu 💃🤦🚑

A stary porobił jakies zdjecia Praha? 🤣

O skreciliscie z trasy do praha na Egipt. Łoł pewnie sråm el szejk o ty seksifonie

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Jestem zazdrosna wiadomo. Jesteś taka wybitna lania że każdy ci tu czegoś zazdrości. Jak nie bunia to piniendzy tatuaży hełmofonu i w ogóle dobrostanu psychiczno materialnego. Masz mnie 

Zawsze byłaś zazdrosna o fajne laski. Gnębiłaś Nimfe, Szynszylę, Ginę i teraz mnie. Wcześniej inne. Zacznij jednak wymyślac tych facetów jak Królik i idź na terapię AA. Zdrówka i na zdrowie Babka 👋💃🤪

Najpierw schudnij babofonie a potem pisz o byciu fajna laska daremny babsztylu bo imidz nazistowski nie wszystko zalatwi jak rzeczywistosc nie przystaje...

Zawsze byłaś zazdrosna o fajne laski. Gnębiłaś Nimfe, Szynszylę, Ginę i teraz mnie. Wcześniej inne. Zacznij jednak wymyślac tych facetów jak Królik i idź na terapię AA. Zdrówka i na zdrowie Babka 👋💃🤪

Fajne laski hahah. Wcześniej inne mhm. Brzmi tajemniczo. Po raz wtory pytam czy mam wymyślać tak jak ty że twój stary robi zdjęcia z gogle? Jesteś kùrwa taka denna że nie wiem co trzeba brać za srogie piguły żeby chcieć znosić takie guwno na co dzień. Zmień płytę bo alkoholizm juz jest wyswiechtany i nudny. Myślałam że takie kobiety z klasą stać na znaczenie więcej ale myślenie nie boli niestety i znowu się zawiodłam.

15 minut temu, 250GodzinTak napisał:

toż to sepsa jest, prawdziwa lesba jak z obrazka.  koncowy etap ewolucji od księzniczki, przez femcela do żołnierza, wojownika obroncy feminazi..😄

52 minuty temu, Zapent napisał:

Jak będziesz tyle pil to dostaniesz nadciśnienia i zniszczysz nerki

picie wody pomaga nerkom w filtracji 

woda tylko jak jest zatrzymywana to powoduej nadwage i nadcisnienie ale jak ma zdrowe nerki to nic mu nie bedzie o ile nie pije codziennie te 8 litrow

41 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Żadna normalna kobieta nie wejdzie w bliskie relacje z Moonem.

ale ze bandzior flirtowal z takim degeneratem jak moon ? no nie wierze

30 minut temu, Lady Rowlands napisał:

Ty się w ogóle nie wypowiadaj nie proszona. Mówię o trojaczkach jakie tworzyliśmy ja, Madzia i qwerty.

nieproszona pani licencjat z polonistyki

Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał:

ale ze bandzior flirtowal z takim degeneratem jak moon ? no nie wierze

To nie o niej tylko o mnie pisała Salowa

25 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Znowu hejtujesz bezdomnych ritardzie. Zgłoszone. I nie czytaj zerkając zza kamienicy udając że bujasz jaja buniowi w ekstazie. I tak już nikt nie wierzy w twoja niebezpiecznosc seksualna

i dobrze robi ze hejtuje schizola to wredna menda jest z niego i wraz z moonem wiecej banow ci zalatwili niz magda

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się