mr_Kumpir 133 Napisano 14 godzin temu w pierwszej połowie przyszlego roku xd 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 14 godzin temu 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1030 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: w pierwszej połowie przyszlego roku xd a ja wiem jakie było pytanie i akurat przeglądam odpowiednia odzież na taką okazję ale się nie wpraszam - po prostu chciałbym mieć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 133 Napisano 14 godzin temu elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 133 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: a ja wiem jakie było pytanie i akurat przeglądam odpowiednia odzież na taką okazję ale się nie wpraszam - po prostu chciałbym mieć hue hue bystrzaku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 14 godzin temu Wszyscy się tym emocjonowaliśmy tylko tak dla niepoznaki zajmujemy się widmokami w oczekiwaniu na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 133 Napisano 11 godzin temu a nie zdążyłem doczytać i spadlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 54 Napisano 11 godzin temu 37 minut temu, mr_Kumpir napisał: a nie zdążyłem doczytać i spadlo Tam było tylko kilka odpowiedzi związanych z tematem a potem zaczęli się kłócić i temat poleciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 133 Napisano 10 godzin temu chciałem właśnie se poczytać jak się kłócicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 54 Napisano 10 godzin temu A to nie wiem, mnie w tamtej kłótni nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 9 godzin temu 5 godzin temu, mr_Kumpir napisał: w pierwszej połowie przyszlego roku xd Tak przypuszczałam, bo ile można chodzić ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 3 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Tak przypuszczałam, bo ile można chodzić ze sobą ty z bunią przez kilkanascie lat byliście w konkubinacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1808 Napisano 6 godzin temu 7 godzin temu, mr_Kumpir napisał: w pierwszej połowie przyszlego roku xd Gratulacje Ziemniak! Niech Wam się wiedzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, suse napisał: ty z bunią przez kilkanascie lat byliście w konkubinacie Screen i na policję, a teraz won do roboty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Tak przypuszczałam, bo ile można chodzić ze sobą Jakoś innymi razami mówisz ludziom, żeby się nie spieszyli. Jak zwykle chorągiewa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Jakoś innymi razami mówisz ludziom, żeby się nie spieszyli. Jak zwykle chorągiewa. Witaj Moon tobie to na szczęście nie grozi, więc odbij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Witaj Moon tobie to na szczęście nie grozi, więc odbij Hah, ale ty jesteś tępa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 47 Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Tak przypuszczałam, bo ile można chodzić ze sobą A wiesz Madzialenko, że narzeczona Ziemniaka jest po rozwodzie? Rzucisz jakimś hejcikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: A wiesz Madzialenko, że narzeczona Ziemniaka jest po rozwodzie? Rzucisz jakimś hejcikiem? I ma dziecko. Pewnie ziemniak rozbił rodzinę 🥺 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1808 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: A wiesz Madzialenko, że narzeczona Ziemniaka jest po rozwodzie? Rzucisz jakimś hejcikiem? I ma dziecko 🫣 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 54 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Caryca w garsonce napisał: I ma dziecko. Pewnie ziemniak rozbił rodzinę 🥺 Zapewne też pukał ją jak jeszcze była w małżeństwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Zapewne też pukał ją jak jeszcze była w małżeństwie. to tak jak małolat cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 47 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Jakoś innymi razami mówisz ludziom, żeby się nie spieszyli. Jak zwykle chorągiewa. 10 minut temu, Caryca w garsonce napisał: I ma dziecko. Pewnie ziemniak rozbił rodzinę 🥺 9 minut temu, Pokraka napisał: I ma dziecko 🫣 Wszystko zależy od tego, kto tu bierze ślub i jaka jest aktualna potrzeba chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 47 Napisano 5 godzin temu 48 minut temu, 250GodzinTak napisał: Screen i na policję, a teraz won do roboty Weź się skończ już tym ośmieszać. Co zgłosisz na policję? Fakty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, mr_Kumpir napisał: w pierwszej połowie przyszlego roku xd A taki fajny chłop z ciebie był. W sumie, to nawet dobrze. Dlaczego masz mieć lepiej od nas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1808 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Wszystko zależy od tego, kto tu bierze ślub i jaka jest aktualna potrzeba chwili Chciałabym aby to był taki feministyczny dryft. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 54 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: A taki fajny chłop z ciebie był. W sumie, to nawet dobrze. Dlaczego masz mieć lepiej od nas Jeszcze nie jest za późno. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imię moje jest pierdyliard 2 Napisano 5 godzin temu Pewnie przyszła panna młoda zdążyła zaciążyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A wiesz Madzialenko, że narzeczona Ziemniaka jest po rozwodzie? Rzucisz jakimś hejcikiem? Wiem, że twój mąż nie istnieje. Tak pisała Nikola z Nastroika.. Możesz zgłosić króliku, bo co masz do roboty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 47 Napisano 5 godzin temu No nic, przypomnę rozwódce Madzialence jej gratulacje dla Ziemniaka, gdy znowu nazwie mnie żoną rozwodnika, wychowującą nieswoje dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach