RC_+ 60 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał: Ciotka jak robiła to jakieś z Castoramy za 650 plytki pomalowala na szaro lodówkę nowom odświeżenie ścian i w życiu byś nie trafił że to gotiwiec wszystko wygląda dobrze tylko ona ma malom kuchnie jak pół mojej Za 650 kuchnia? To dawno musiała brać... teraz jak patrzyłem to za najgorszej jakości sklejki cieniutkie jak karton wołają ponad 2 koła na promocji... dlatego czasem już lepiej w komisie coś trafić niż taki szajs za taką kasę brać... wstydziliby się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Za 650 kuchnia? To dawno musiała brać... teraz jak patrzyłem to za najgorszej jakości sklejki cieniutkie jak karton wołają ponad 2 koła na promocji... dlatego czasem już lepiej w komisie coś trafić niż taki szajs za taką kasę brać... wstydziliby się. Nie wiem z 5 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 29 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, matka salowej napisał: Zbieram na mojom horą curkę Magdę! mój nażyczony jest bardzo dobry i zawsze mogę na niego liczyć, zaraz mu powiem tylko wyjdzie spod prysznica Edytowano 7 godzin temu przez Szon patrol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Za 650 kuchnia? To dawno musiała brać... teraz jak patrzyłem to za najgorszej jakości sklejki cieniutkie jak karton wołają ponad 2 koła na promocji... dlatego czasem już lepiej w komisie coś trafić niż taki szajs za taką kasę brać... wstydziliby się. U mnie to 2 koła ale ja mam tutaj prawie 4m ściany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 8 godzin temu Pożyczony nazyczony tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: mój nażyczony jest bardzo dobry i zawsze mogę na niego liczyć, zaraz mu powiem tylko wyjdzie spod prysznica Dej grosik na curkę, która zwariowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srejzi Beatka 2 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, matka salowej napisał: Zbieram na mojom horą curkę Magdę! mój nażyczony jest bardzo dobry i zawsze mogę na niego liczyć, zaraz mu powiem tylko wyjdzie spod prysznica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 7 godzin temu A te meble co mam kosztowały 12 milionów czyli 1200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, matka salowej napisał: Dej grosik na curkę, która zwariowała Spokojnie. Pani Magda jest obecnie leczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, matka salowej napisał: Dej grosik na curkę, która zwariowała Dobrze widzilam jak salowa napisala że to jej mąż zrobil kradzione zdjęcie? XDDD nadal ktoś ma wątpliwości jaka to mitomanka? Panpersinko i co nadal glupa rznac będziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, srejzi Beatka napisał: mój nażyczony jest bardzo dobry i zawsze mogę na niego liczyć, zaraz mu powiem tylko wyjdzie spod prysznica 1 minutę temu, Szon patrol napisał: . Wpadka nickowa, qwerty może być na jednej na sali z mojom horom curkom Magdom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Dobrze widzilam jak salowa napisala że to jej mąż zrobil kradzione zdjęcie? XDDD nadal ktoś ma wątpliwości jaka to mitomanka? Panpersinko i co nadal glupa rznac będziesz? Niestety dobrze widziałaś dobra kobieto (dej grosika)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 60 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał: U mnie to 2 koła ale ja mam tutaj prawie 4m ściany Najgorzej to na wymiar zamawiać meble... Mój Ojciec u siebie w mieszkaniu brał kuchenne na wymiar... siedem koła... jakbyś wszedł to byś nigdy nie powiedział, że tyle kosztowały, bo wcale nie wyglądają tak dobrze... pomyślałbyś, jakieś zwykłe z Ikea... także powariowali z cenami niektórzy. Nigdy bym tyle nie dał, za taką cenę to RTX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, matka salowej napisał: Niestety dobrze widziałaś dobra kobieto (dej grosika)! Nie daje na hore curki ani inne ogórki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, matka salowej napisał: Wpadka nickowa, qwerty może być na jednej na sali z mojom horom curkom Magdom bo ja jestem taka krejzolka już sama nie wiem ile mam kont, muszę się zapytać nażyczonego żeby nie było wpadki kontowej jak z tymi kolumnowymi nogami w butelce piwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Spokojnie. Pani Magda jest obecnie leczona. To dlaczego córce się pogarsza? Nasz były kąkubent odszedł od nas obu, a ona twierdzi, że tu jest i robi zdjęcia, które moja córka ściąga z netu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 7 godzin temu A pamiętacie qwerty glonojada? Mamasita się botoksuje i tatułuje a to passe w paris i nawet w bolsce zaczyna być kojarzone z madkami z baraków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Nie daje na hore curki ani inne ogórki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Najgorzej to na wymiar zamawiać meble... Mój Ojciec u siebie w mieszkaniu brał kuchenne na wymiar... siedem koła... jakbyś wszedł to byś nigdy nie powiedział, że tyle kosztowały, bo wcale nie wyglądają tak dobrze... pomyślałbyś, jakieś zwykłe z Ikea... także powariowali z cenami niektórzy. Nigdy bym tyle nie dał, za taką cenę to RTX No różne widziałem i 40tys stolarz bierze i za 35k spíepszyl komus i 71k i 8200 cały remont kuchni ok tez nie zamierzam pchać bo chce aneks kuchenny kiedyś i to tymczasowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 29 Napisano 7 godzin temu zaraz zrobię naleśniki, muszę tylko dodać wody gazowanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: A pamiętacie qwerty glonojada? Mamasita się botoksuje i tatułuje a to passe w paris i nawet w bolsce zaczyna być kojarzone z madkami z baraków. pamiętam, to jest największa manipulantka, sama się gubi w swoich manipulacjach, i to w białych rękawiczkach, nie to co ja i moja psiapsi Eve i jej nażyczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, matka salowej napisał: To dlaczego córce się pogarsza? Nasz były kąkubent odszedł od nas obu, a ona twierdzi, że tu jest i robi zdjęcia, które moja córka ściąga z netu Pomału. Wstawiła te zimowe zdjęcie i napisała, że to Pan Bunia Męczennik zrobił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, RC_+ napisał: Leżaka ciężko byłoby gdzieś wyciągnąć na miasto, sam pisał, że jest domator. Myśle, że znalazłbyś sposób, żeby go namówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 60 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał: No różne widziałem i 40tys stolarz bierze i za 35k spíepszyl komus i 71k i 8200 cały remont kuchni ok tez nie zamierzam pchać bo chce aneks kuchenny kiedyś i to tymczasowo Sky is the limit... studnia bez dna. Dlatego niech się gonią z takimi cenami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 7 godzin temu Koniec końców to wystarczy żeby było jak w sypialni czy salonie trochę czarnego jakieś piekarnik hotelowy co mam gofriwnica tablet takerze mam kwadratowe sztućce pozłacane i tak będzie spoko tylko muszę się wziąć za skrobanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 60 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Myśle, że znalazłbyś sposób, żeby go namówić Prędzej Anastazja... Może by go potrafiła zmotywować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 29 Napisano 7 godzin temu Ziemniak, a ty pamiętasz jak mnie nażyczony pomylił z czeską modelką? To była dopiero kupa śmiechu, wiem że na mnie lecisz, zawsze na mnie leciałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Pomału. Wstawiła te zimowe zdjęcie i napisała, że to Pan Bunia Męczennik zrobił? Tak dowody wciąż wiszą, twierdzi, że zdjecie z jej profilu zrobił nasz bunio świętej pamięci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, matka salowej napisał: Tak dowody wciąż wiszą, twierdzi, że zdjecie z jej profilu zrobił nasz bunio świętej pamięci Boze coś się stało. Umarł na której stacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Boze coś się stało. Umarł na której stacji? Metaforycznie rzecz ujmuję, żyje szczęśliwy z dala od nas, ale nie z nami niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach