250GodzinTak 548 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Biała czekolada tak napisał: Twoja strata ja i tak zagram o pół miliona lub więcej To wtedy ja się zgłoszę po pożyczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Szybka jesteś 🫡 Ja jestem najszybsza słodziaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: No różne ludzie mają wizje artystyczne na kuchnie... cóż zrobić... Wchodzisz jeśli będzie bessa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, Biała czekolada tak napisał: Som szczotki do kibla po 3000 albo armatury prysznicowe po kilkanaście tysi można w robote wrzucic grubo na fachowca a na koniec jak mówisz wszystko się zaciera tylko dług zostaje albo brak kapitału oszczędności wypstrykane Jak kogoś stać to sobie robi na bogato. Ciebie nie stać to nie robisz, ale nie dla każdego sens czy brak sensu jest taki sam jak dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 7 godzin temu 32 minuty temu, Szon patrol napisał: czemu ze mną nikt nie pisze? przecież ja jestem taką krejzolką chyba pójdę na rolki Bo jesteś bezbekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 134 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Biała czekolada tak napisał: Wyspa to gdy jest aneks kuchenny ja bym tutaj nie rozwalił sciany bo fajnie mam w sypialni po prostu mamy większe mieszkanie i więcej pokoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Wez ty kùrwa zmien dilera serio Nawalajcie się dalej lubię te wasze inby i wypominanie sobie wieku, wagi czy wyglądu. Albo mężów / braku mężów.. Co ciekawe żadna nigdy sobie nie wypomina braku moralnośći heh Edytowano 7 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 7 godzin temu Czy mnie sie wydaje czy qweta z obsesji gapcia przerzucila sie na siura libeda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Bo jesteś bezbekiem zaraz przyjdzie mój nażyczony i zrobi z tobą porzadek, biała rękawiczko. Zawsze mogę na niego liczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Jak kogoś stać to sobie robi na bogato. Ciebie nie stać to nie robisz, ale nie dla każdego sens czy brak sensu jest taki sam jak dla ciebie. No oczywiście ale ja mierzę znacznie wyżej niż to mieszkanie więc dla mnie inwestowac tutaj dużo jest bez sensu Jeśli wypali pierwszy strzał giełdzie to dopiero początek później będę mnożyć na w1 rsi30-70 i wtedy w apartament 120m2 lub dom sobie wszystko zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: po prostu mamy większe mieszkanie i więcej pokoi Heja ziemniak to prawdziwa krejzi, tamto to qweta, za wczesnie wypuścili ja z obserwacji rozpoznasz mnie po pucharach na profilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Czy mnie sie wydaje czy qweta z obsesji gapcia przerzucila sie na siura libeda? przestań mnie nękać, biała rękawiczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: zaraz przyjdzie mój nażyczony i zrobi z tobą porzadek, biała rękawiczko. Zawsze mogę na niego liczyć Dawaj dalej, ciesze sie ze już sie coś zmozdzasz zamiast robić kopiuj wklej moich wpisów z pamiętniczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał: No oczywiście ale ja mierzę znacznie wyżej niż to mieszkanie więc dla mnie inwestowac tutaj dużo jest bez sensu Jeśli wypali pierwszy strzał giełdzie to dopiero początek później będę mnożyć na w1 rsi30-70 i wtedy w apartament 120m2 lub dom sobie wszystko zrobię I daj ci boże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 60 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał: Wchodzisz jeśli będzie bessa? Nie, ugrałem trochę ponad 10 tysięcy, a potem 10 straciłem... więc postanowiłem sobie dać spokój i tego się trzymam Stresów mi wystarczy w życiu, po co więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Heja ziemniak to prawdziwa krejzi, tamto to qweta, za wczesnie wypuścili ja z obserwacji rozpoznasz mnie po pucharach na profilu nie podszywaj sie pode mnie, wredna qweto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 7 godzin temu W sensie nie zrozum mnie źle tutaj poniżej mln kapitału jest dobrze żyć ale powyżej to już inna kolekcja i bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Nawalajcie się dalej lubię te wasze inny i wypominanie sobie wieku, wagi czy wyglądu. Albo mężów / braku mężów.. Co ciekawe żadna nigdy sobie nie wypomina braku moralnośći heh A co cię to obchodzi. Przypjerdalasz się do mnie od czapy i gorzkie żale wylewasz. Mnie one nie interesują i zgodnie z twoim życzeniem trzymam się od ciebie z daleka. Natomiast za urojenia że na ciebie lecę i szukam kontaktu odpowiadać nie zamierzam gdyż to już jest działka lekarza chorób psychicznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 134 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Heja ziemniak to prawdziwa krejzi, tamto to qweta, za wczesnie wypuścili ja z obserwacji rozpoznasz mnie po pucharach na profilu przecież Cię obserwuję a jej nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 5 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Czy mnie sie wydaje czy qweta z obsesji gapcia przerzucila sie na siura libeda? Bez urazy, ale skoro ona wzdycha do libeda, to Janusz musi być...no bez wyrazu powiedzmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 134 Napisano 7 godzin temu chcę zdjęcie Qwerty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: chcę zdjęcie Qwerty To ja poproszę odbitkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 7 godzin temu Haha i co teraz qweta, z wrodzona inteligencja nie wygrasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Bez urazy, ale skoro ona wzdycha do libeda, to Janusz musi być...no bez wyrazu powiedzmy A Twój mąż poznany na naszej klasie jeszcze może? A co z kochankami z Nastroika i Nerwicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Bez urazy, ale skoro ona wzdycha do libeda, to Janusz musi być...no bez wyrazu powiedzmy Wracam z zajęć a tu 10 jej postow o fiócie libeda, no ludzie to sie samo komentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Haha i co teraz qweta, z wrodzona inteligencja nie wygrasz A o co tu grać? O złoty kufel czy berło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 134 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: To ja poproszę odbitkę opowiem wam czy niezła z niej dópa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: chcę zdjęcie Qwerty Ona tylko libedowi wyslala do oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Natomiast za urojenia że na ciebie lecę i szukam kontaktu odpowiadać nie zamierzam gdyż to już jest działka lekarza chorób psychicznych. Ty nie rozumiesz, ja tylko wyjaśniłem że jak krytykuję salową jak się kłócicie to nie znaczy że propsuje ciebie jak to odebrałaś poprzednimi razy. Ale to też nie był żaden atak na ciebie, po prostu wyebka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 53 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A o co tu grać? O złoty kufel czy berło? O tryumf zdrowego rozsadku nad farmazonem Edytowano 7 godzin temu przez Szon patroI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach