Lady Rowlands 4 Napisano 8 godzin temu 🪐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 8 godzin temu Wole swoje serce, jest zdrowsze niz twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 18 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: 🪐 Słyszałem, że przyjaciółka zaczęła ci bajeczki pociskać https://w0.peakpx.com/wallpaper/589/399/HD-wallpaper-winter-road-2020-7itech-rainy-tornado.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 8 godzin temu Ty masz serce stłuszczone od chlania. To ty podazaj za swoją chora kolezanka i jej ambulansem. Piekne zdjęcia robi mąż twoje psiapsi xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Ty masz serce stłuszczone od chlania. To ty podazaj za swoją chora kolezanka i jej ambulansem. Piekne zdjęcia robi mąż twoje psiapsi xD Moja biedna hora curka Magdalena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, matka salowej napisał: Moja biedna hora curka Magdalena Ja nigdy nie byłam za rozmnogiem. Zwłaszcza patologii. Twoja curka to i choroba twoja. Proszę zabrać salowa z szosy bo biega gola za ambulansem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, matka salowej napisał: Moja biedna hora curka Magdalena Dodajmy że salowej stukilowej Hotki 55-letniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Lady Rowlands napisał: 🪐 I Co Ci serce podpowiada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Ja nigdy nie byłam za rozmnogiem. Zwłaszcza patologii. Twoja curka to i choroba twoja. Proszę zabrać salowa z szosy bo biega gola za ambulansem Ona biega ośnieżoną drogą z google grafika, jeszcze gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I Co Ci serce podpowiada? Córko błagam lecz się z urojeń, to nie nasz Bunio zrobił to zdjęcie, ono jest z netu moja curko hora i to nawet nie jest Polska curko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, matka salowej napisał: Ona biega ośnieżoną drogą z google grafika, jeszcze gorzej Dobrze ze nie odbytem po mapie jak jej kolega z oddzialu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I Co Ci serce podpowiada? Że… pora na sałatkę kus-kus z tuńczykiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, matka salowej napisał: Córko błagam lecz się z urojeń, to nie nasz Bunio zrobił to zdjęcie, ono jest z netu moja curko hora i to nawet nie jest Polska curko Bo to w jukonie u kolegi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Że… pora na sałatkę kus-kus z tuńczykiem. O fu jakie oblesne smierdzace szambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: O fu jakie oblesne smierdzace szambo Samo jesteś śmierdzące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Że… pora na sałatkę kus-kus z tuńczykiem. Smacznie Ja mam ochotę na tosta i chyba maseczkę sobie zrobię przed kąpielą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Samo jesteś śmierdzące. Ble walisz rybom i krnąbrnym kolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Samo jesteś śmierdzące. Wypowiesz się na temat przyjaciółki mitomanki i zlodziejki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Samo jesteś śmierdzące. Ej chodzą słuchy że ty jesteś Wasnieska z tych Wasnieskich...ale ona chyba siedzi w więzieniu czy już nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Smacznie Ja mam ochotę na tosta i chyba maseczkę sobie zrobię przed kąpielą O piękno trzeba dbać. a tościk z czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 8 godzin temu Tak jak myslalam. Wyparcie totalne i rzniecie glupa do końca przy faktach nie do obalenia niczym kloc przy zatwardzeniu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Lady Rowlands napisał: Samo jesteś śmierdzące. Wiesz, że królik dziś tak odleciała (może brała coś pod dziąsło) że posługuje się 4 różnymi nickami? Lata za mną, przy tych swoich 40 kg żywej wagi i myślisz, że baba zwariowała, przed 40-stymi urodzinami, które będzie miała w grudniu? Fajne być celebrytką, więc nadal nią będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Tak jak myslalam. Wyparcie totalne i rzniecie glupa do końca przy faktach nie do obalenia niczym kloc przy zatwardzeniu. Głupich puszczam przodem. Czyli ciebie i królika Żal mi was biedne schorowane kobieciny, których nie kocha nikt. A teraz won ode mnie ze swoją koleżanką od broni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Lady Rowlands napisał: O piękno trzeba dbać. a tościk z czym? Ser i szynkę tylko mam. No i do lasu chyba pojedziemy 🪶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, że królik dziś tak odleciała (może brała coś pod dziąsło) że posługuje się 4 różnymi nickami? Lata za mną, przy tych swoich 40 kg żywej wagi i myślisz, że baba zwariowała, przed 40-stymi urodzinami, które będzie miała w grudniu? Fajne być celebrytką, więc nadal nią będę A czemu nie wspomnisz o swoim odlocie na kradzione zdjęcia. Nie dość że jesteś stara mitomanka to złodziejka. Można cie brać poważnie? Zdradzę Ci w sekrecie ze nawet pampersina ma bekę z ciebie i cie wykorzystuje cały czas udając twoja fankę ale to jest gra. Czysta gra amatora z ukrytej prawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 8 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, że królik dziś tak odleciała (może brała coś pod dziąsło) że posługuje się 4 różnymi nickami? Lata za mną, przy tych swoich 40 kg żywej wagi i myślisz, że baba zwariowała, przed 40-stymi urodzinami, które będzie miała w grudniu? Fajne być celebrytką, więc nadal nią będę Jakie ma nicki, Magdo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 4 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, że królik dziś tak odleciała (może brała coś pod dziąsło) że posługuje się 4 różnymi nickami? Lata za mną, przy tych swoich 40 kg żywej wagi i myślisz, że baba zwariowała, przed 40-stymi urodzinami, które będzie miała w grudniu? Fajne być celebrytką, więc nadal nią będę Zauważyłam właśnie wysyp nowych, ale powiązanych nicków z obsesją na Twoim punkcie. 40stka to jeszcze młody wiek, chyba, że ktoś ma kompleks młodości i myśli, że ciągle ma 20 lat, wtedy to może być komiczne. Ja myśle, że ona musi mieć CHAD. Raz na wozie, raz pod wozem… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 62 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ser i szynkę tylko mam. No i do lasu chyba pojedziemy 🪶 Robić zdjęcia z Google? Kiedyś myslalam ze ty masz tupet a ty jesteś zwyczajnie chora psychicznie toteż masz u mnie fory gdyż choroba jednak o nic nie pyta i łapie za gucz znienacka. Aczkolwiek świadome unikanie leczenia to już przegięcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 137 Napisano 8 godzin temu Chora psychicznie, stara kobieta, która myśli, że zdjęcia ściągnięte z netu robi jej były mąż, wypowiada się o zdrowiu psychicznym. Kafeteria. 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Zauważyłam właśnie wysyp nowych, ale powiązanych nicków z obsesją na Twoim punkcie. 40stka to jeszcze młody wiek, chyba, że ktoś ma kompleks młodości i myśli, że ciągle ma 20 lat, wtedy to może być komiczne. Ja myśle, że ona musi mieć CHAD. Raz na wozie, raz pod wozem… Nie mam 40 lat, to wymysł twojej chorej psychicznie, 55-letniej koleżanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 548 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Zauważyłam właśnie wysyp nowych, ale powiązanych nicków z obsesją na Twoim punkcie. 40stka to jeszcze młody wiek, chyba, że ktoś ma kompleks młodości i myśli, że ciągle ma 20 lat, wtedy to może być komiczne. Ja myśle, że ona musi mieć CHAD. Raz na wozie, raz pod wozem… To jej sprawka. Ale jej ból tyłka, to miód na moją duszę i chyba każdy ma wyrobione zdanie Jak można żyć tylko forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach