Caryca w garsonce 10 Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, Huldra napisał: Czyli napiszmy to poprawnie - gdy wiatr hejtu powiał na twoją niekorzyść, poszłaś odczekać w krzakach, po czym zjawiasz się, jakby nigdy nic, paląc głupa i na bezczela robisz uwagi o normalności i miłej atmosferze Po czym wrócisz do hejtu, gdy tylko poczujesz sprzyjający kontekst. Powiem inaczej. Nie potrafi rozmawiać o niczym innym niż jej jędrna pupa i skrzywdzone hejtem ego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BаzуI napisał: Mogę być Puchacz, mi to rybka. Chodzi mi bardziej czy doktor to Hefner ale nikt się nie zlituje nad osobą mą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1814 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Sama pisałaś, że dzieci to nie wystawiają nosa poza gierki. Dawaj! (Choć nie wiem co :D) Mówiłam, że się wstydzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 6 godzin temu A już chciałam pytać, kim jest Bazyl (szacun za gust do postaci komediowej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BаzуI napisał: Rozumiem, że przykładu literatury szachowej z wiadomym określeniem jednak nie dostanę. Przecież napisałem: szacun! Za mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Powiem inaczej. Nie potrafi rozmawiać o niczym innym niż jej jędrna pupa i skrzywdzone hejtem ego. Cóż... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1814 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Uważaj - mogę być Twoim kontem Możesz, nawet się nie będę kłócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Możesz, nawet się nie będę kłócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Przecież napisałem: szacun! Za mało? OK, chciałem się tylko upewnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 554 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Chodzi mi bardziej czy doktor to Hefner ale nikt się nie zlituje nad osobą mą. Doktor to Hefner i dało się od razu rozpoznać.. Widzisz, że już po konsultacjach. A co chcesz poradę? Czy włosy masz mokre i przeziębiłaś się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Mówiłam, że się wstydzę Nalegać dalej czy nie ma szans? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Chodzi mi bardziej czy doktor to Hefner ale nikt się nie zlituje nad osobą mą. Powiem tak: Puchacz to ciekawsza persona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1814 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Daj spokój! Na tym właśnie polega sto trzydzieści procent kobieciści A potem znowu ból głowy No co Ty ból głowy? Ja to bywam zmęczona i tu mocne wjedzie: przepracowana, zmartwiona i przeciążona sytuacją. Na ból głowy to się ibuprofen bierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 13 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: A już chciałam pytać, kim jest Bazyl (szacun za gust do postaci komediowej) Libeda twierdzi, że jestem albo Puchacz albo Moon albo Wróbelek albo jeszcze ktoś ale nie pamiętam już albo wszystkimi naraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 200 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Powiem tak: Puchacz to ciekawsza persona. A Hefner za mało chamski dziadofon chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 554 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, BаzуI napisał: Libeda twierdzi, że jestem albo Puchacz albo Moon albo Wróbelek albo jeszcze ktoś ale nie pamiętam już albo wszystkimi naraz. Albo idąc śladami Widmo - Jesteś kobietą i przebrałeś za faceta Jak Śliwka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, BаzуI napisał: Libeda twierdzi, że jestem albo Puchacz albo Moon albo Wróbelek albo jeszcze ktoś ale nie pamiętam już albo wszystkimi naraz. Jeśli Libed nie ma pewności kim jesteś to ja mam wątpliwości czy Ty sam masz pewność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Jeśli Libed nie ma pewności kim jesteś to ja mam wątpliwości czy Ty sam masz pewność. Mój psychoterapeuta twierdzi, że jeszcze mam kontrolę nad moimi licznymi osobowościami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 13 Napisano 5 godzin temu (edytowany) A tak na marginesie, do piszących prywatnie - mam zablokowaną skrzynkę Ciekawe uwagi proszę kierować na adres firmy w której pracuję - w stopce. Edytowano 5 godzin temu przez BаzуI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 11 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, BаzуI napisał: A tak na marginesie, do piszących prywatnie - mam zablokowaną skrzynkę Ciekawe uwagi proszę kierować na adres firmy w której pracuję - w stopce. Kolejne konto hułdry/hugha… osobowość mnoga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, BаzуI napisał: Mój psychoterapeuta twierdzi, że jeszcze mam kontrolę nad moimi licznymi osobowościami. Ale tabletki przepisuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ale tabletki przepisuje. Nie inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Kolejne konto hułdry/hugha… osobowość mnoga. Bez przesady. Jednak ktoś inni niż oni też piszą na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, BаzуI napisał: Nie inaczej. To jest ta magia psychoterapii. (Przepraszam. Nie żartuję z nikogo.) Edytowano 5 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1814 Napisano 5 godzin temu 40 minut temu, murb napisał: Nalegać dalej czy nie ma szans? Nalegać możesz ale to nie jest droga, która mnie można przekonać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: To jest ta magia psychoterapii. (Przepraszam. Nie żartuję z nikogo.) Nie wolno żartować z wariatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nalegać możesz ale to nie jest droga, która mnie można przekonać Jesteś przekupna? Ale ja niewiele mam. Gotować nie potrafię. Leniwa jestem. Na litość mogę Cię wziąć. Wzrusza Cię płacz? Mogę zacząć ryczeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BаzуI napisał: Nie wolno żartować z wariatów. Co Ty powiesz. Ale to chyba nie ma tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 13 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Co Ty powiesz. Ale to chyba nie ma tym forum. Szczególnie na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1814 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Jesteś przekupna? Ale ja niewiele mam. Gotować nie potrafię. Leniwa jestem. Na litość mogę Cię wziąć. Wzrusza Cię płacz? Mogę zacząć ryczeć. Na litości też nie, ale możnanie przekonać, że coś jest dobrym pomysłem, to sama pobiegnę radośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach