Onaaaa 1289 Napisano 11 godzin temu 18 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a mi Womack & Womack A mi Dawid Kwiatkowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1032 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: A mi Dawid Kwiatkowski idziesz ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1289 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: idziesz ze mną? Ale za rękę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1032 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ale za rękę. Proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 11 godzin temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: A mi Dawid Kwiatkowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 11 godzin temu 42 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a mi Womack & Womack Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 11 godzin temu Zróbmy silent disco. Każde z nas zatańczy do melodii, którą ma w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1289 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Proste Z tobą wszystko mi gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1032 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Z tobą wszystko mi gra. Czy znajdę Cię być może po drodze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1289 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Czy znajdę Cię być może po drodze? I w dobra pójdę stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1032 Napisano 10 godzin temu 47 minut temu, Onaaaa napisał: I w dobra pójdę stronę. Wciąż pływamy sobie w nadprzestrzeniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1289 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, WychodzeNaChwile napisał: Wciąż pływamy sobie w nadprzestrzeniach Nim utonę gdzieś, uratuj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1032 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Nim utonę gdzieś, uratuj mnie wspólniku mojej bezsenności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 6 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: wspólniku mojej bezsenności : ) ona i on... Edytowano 7 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1289 Napisano 7 godzin temu 30 minut temu, yeya napisał: : ) ona i on... Jest taka ławka w parku - Ona i On Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 55 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, murb napisał: Weszła mi w głowę piosenka Korteza. Która? Ja kocham z imbiiiiirem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1289 Napisano 7 godzin temu 57 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: wspólniku mojej bezsenności Wierzę, że moja bezsenność będzie twoja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1032 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Onaaaa napisał: Jest taka ławka w parku - Ona i On Pani ogień, ja zaś dynamit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1032 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Wierzę, że moja bezsenność będzie twoja. A nie śpi się dłużej, im noc dłużej trwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1289 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, WychodzeNaChwile napisał: Pani ogień, ja zaś dynamit. Ona była sztormem - a on deszczem, który spadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 6 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Jest taka ławka w parku - Ona i On Pewnie tak, ale nie to miałam na myśli. W każdym razie cicho szaaa... .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 6 Napisano 5 godzin temu Temat o kosmitach zablokowany a chciałam wkleić wywiad z Bentovem... jest jeszcze dogrywka z jego żoną która teraz sprawdziłam... była rzeźbiarką i to nie byle jaką. : ) https://youtu.be/2gp9tBDq-dQ?si=PhtPYTAb8qcNM7K2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1289 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, yeya napisał: Pewnie tak, ale nie to miałam na myśli. W każdym razie cicho szaaa... .) Ale że co na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu Na kafe jest dużo goryli gorejących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale że co na myśli Przekaże Ci to telepatycznie bo głośno to takie trochę obgadywanie .) Dobranoc : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale że co na myśli Niebo i grom morze i lont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach