Bаzyl 7 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Myślę, że poza intelektualną ucztą, nudesy też będą mile widziane Kompletna osoba to nie tylko sfera duchowa ale i fizyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Ze niby bym nie wpijała? Tylko w jakiejś wielkiej desperacji. Czy herbata jest nam potrzebna do uczuć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 20 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, murb napisał: Ustalone - jest mądry, ma widzę, pisze sprawnie, nie obraża, nie dyskredytuje, nie sugeruje. Wczoraj mnie obraził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Bаzyl napisał: Dlaczego nauczyciel w liceum a nie wykładowca na UW? Bo ci to mi się kojarzą jednak z wybitnymi już ramolami średnia wieku to 75 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Weź zajmij się myciem czegoś tam. Nie pamiętam już czego. Tak nawiasem mówiąc, to pierwszy facet którego tutaj bronię. Coś mi się chyba popier/doliło na starość. Na wysokościach myją mężczyźni. Czekam na obiadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 7 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Bambo napisał: a co jak to gruby janusz 50+ z zona ktora nie wytrzymala farmazonow i poszla do murzyna a tobie sie wydaje ze piekny pilkarz i bedzie za pozno bo bedzie ci sie wpraszal na privy i przeklinal za to ze zyjesz Ciekawa hipoteza - rozwiń to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Kompletna osoba to nie tylko sfera duchowa ale i fizyczna. Po cholerę psuć sobie obraz doskonałości? Pieprz wymaga miłości platonicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 564 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: Co zamierzasz jako liderka mojego fanclubu? Będę Cię wielbiła. Głosiła Twą mądrość, zwalczała zaciekle negatywne opinie na Twój temat. I założę pamiętnik do którego będę wklejają wydrukowane skriny Twoich postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 7 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, murb napisał: Niestety - poczta jakby nie działa. O losie. Masz adres e-mailowy w stopce, jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: A może chciałby coś o kant djupy rozbić? Kanta już ma... Kolega wygląda na bardzo przyzwoitego i na pewno nie chciałby takich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Wczoraj mnie obraził. Serio? To zależy po której byłaś flaszce w trakcie odczytywania jego postu. Edytowano 1 godzinę temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 564 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Masz adres e-mailowy w stopce, jakby co Na szczęście nie widzę go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: Kompletna osoba to nie tylko sfera duchowa ale i fizyczna. I zaraz zrobiło się bardziej antycznie. Fizyczność to u nas leży i kwiczy (czasem orgazmowo, ale bardziej zdrowotnie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, murb napisał: To może Ty zapytaj. Jesteś odważniejsza. Jestem strasznie nieśmiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Masz adres e-mailowy w stopce, jakby co Serio jesteś taki naiwny? Zasmucasz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Po cholerę psuć sobie obraz doskonałości? Pieprz wymaga miłości platonicznej. Mieczu, najpierw zadaj pytanie "czy pani jeszcze może", a potem broń cnoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 564 Napisano 1 godzinę temu Bazylu, jaki masz rozmiar buta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Czy herbata jest nam potrzebna do uczuć? Nie, ale próbuję ustalić klucz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 7 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Pokraka napisał: No co Ty kolega pewnie to nie z tych, on o Kancie tylko No niestety, dobry przykład. Kant przez całe życie mieszkał w mieście portowym i podobno nigdy morza nie widział. Ale był wielkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 15 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Będę Cię wielbiła. Głosiła Twą mądrość, zwalczała zaciekle negatywne opinie na Twój temat. I założę pamiętnik do którego będę wklejają wydrukowane skriny Twoich postów. To taka męska wersja pokraki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 564 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Serio jesteś taki naiwny? Zasmucasz mnie Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 15 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Jestem strasznie nieśmiała A o co chcecie zapytać? Ja mogę pytać, ja jestem bezczelna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Mieczu, najpierw zadaj pytanie "czy pani jeszcze może", a potem broń cnoty. Miłość platoniczna wszystko zniesie, nawet zarośnięty krawężnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: To taka męska wersja pokraki moze uwaza ze jest łatwy troche komplementow dla bufona a chce atencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 7 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Miecz napisał: To tylko wysublimowany onan, ale lepszy od tych wszystkich powtarzalnych stworzeń. Tylko nie wysublimowany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Serio jesteś taki naiwny? Zasmucasz mnie A widzisz tan adres? Bo ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Dlaczego? Właściwie to masz rację. W końcu wbijałaś nawet na priv faceta z pary roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 7 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, murb napisał: Zdjęć nagiego Kanta nie chcę! On twierdził, że uprawianie seksu nie jest godne filozofa. Widzę, że interesujesz się filozofią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bambo napisał: moze uwaza ze jest łatwy troche komplementow dla bufona a chce atencji Powoli otwiera się jak ślimak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 7 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Caryca w garsonce napisał: A czy to nie jest siedlisko lewactwa? No jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach