Gеt Out 60 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie zdradza sie priv więc co mam powiedzieć tylko to że często przestać nie mogę sie śmiać jak cie czytam Wtedy się mówi że reszta jest milczeniem, albo że bez adwokata nic się nie powie , bo oni tutaj są jacyś z brudnymi intencjami więc lepiej im nie ufać. Kolorowych Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 0 Napisano 7 godzin temu LIBEDZIAK JAK ZWYKLE SIĘ ZESRAU NA RZADKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: A skąd ta pewność u Ciebie skoro tyle czasu tu jesteś i obrażasz kobiety zanim Magda tu była ? Każdy Cię tutaj zna, ale jeśli spotkaliśicie się i macie real, to po uj te kłamstwa ? Niczego się nie dowiesz i nie każdy mnie zna , a twoje problemy nie są moimi , bo masz jakiś problem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 363 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Niczego się nie dowiesz i nie każdy mnie zna , a twoje problemy nie są moimi , bo masz jakiś problem . Nie muszę, znam prawdę gościu i walisz ścieme, tylko nie ptrafisz i nigdy nie potrafiłeś przyznać się do błędu Możesz się śmiać to nic nie da. Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Gеt Out napisał: Wtedy się mówi że reszta jest milczeniem, albo że bez adwokata nic się nie powie , bo oni tutaj są jacyś z brudnymi intencjami więc lepiej im nie ufać. Kolorowych Magi Jeszcze mam trochę tego wypracowania napisać więc uciekam. Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie muszę, znam prawdę gościu i walisz ścieme, tylko nie ptrafisz i nigdy nie potrafiłeś przyznać się do błędu Możesz się śmiać to nic nie da. Gadasz teraz jak ci bohaterowie na filmach akcji rzucając puste frazesy. Jesteś obcą osobą dla mnie więc coś ci się pomerdało jeżeli chcesz pisać jak do znajomego. Naura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 30 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Rzeczywiście gdyby nie to, ze świrmo nigdy nie wyjdzie z rudery żeby pokazać wątłe truchło, pryszczaty ryj i nieczynną kiełbasę to mały jeżozwierz miałby już pedo wujka od mamci, ameba totalna Edytowano 7 godzin temu przez tworki jukon welcome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 363 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Gеt Out napisał: Gadasz teraz jak ci bohaterowie na filmach akcji rzucając puste frazesy. Jesteś obcą osobą dla mnie więc coś ci się pomerdało jeżeli chcesz pisać jak do znajomego. Naura Znam bohaterów, ale Ty akurat należysz do tych oszustów z ostaniej akcji Baw się Magdą tylko to Cię jara, że Ona Ci wierzy prawa ? Jesteś zwykłym pozerem bez jaj. Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 30 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Znam bohaterów, ale Ty akurat należysz do tych oszustów z ostaniej akcji Baw się Magdą tylko to Cię jara, że Ona Ci wierzy prawa ? Jesteś zwykłym pozerem bez jaj. Tak ogólnie to jesteś upośledzony ale tym razem samą prawdę gadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 7 godzin temu 20 minut temu, CVVELUCH napisał: LIBEDZIAK JAK ZWYKLE SIĘ ZESRAU NA RZADKO Jest orka na nim w temacie obok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 363 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Tak ogólnie to jesteś upośledzony ale tym razem samą prawdę gadasz Ty jesteś upośledzony Pravik nie ja Dobrze wiesz, że mam rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 65 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ty jesteś upośledzony Pravik nie ja Dobrze wiesz, że mam rację. To nie pravik. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 363 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: To nie pravik. Elicia daj spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 65 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Elicia daj spokój. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Znam bohaterów, ale Ty akurat należysz do tych oszustów z ostaniej akcji Baw się Magdą tylko to Cię jara, że Ona Ci wierzy prawa ? Jesteś zwykłym pozerem bez jaj. Jeszcze nie raz będziesz dawał oznaki zazdrości , a reszta się będzie śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, tworki jukon welcome napisał: Rzeczywiście gdyby nie to, ze świrmo nigdy nie wyjdzie z rudery żeby pokazać wątłe truchło, pryszczaty ryj i nieczynną kiełbasę to mały jeżozwierz miałby już pedo wujka od mamci, ameba totalna jak to dumbo wczoraj napisala samotne matki sa goscine w kroku a faceci biegna jak na otwarcie hipermarket czy jakos tak to bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 363 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Jeszcze nie raz będziesz dawał oznaki zazdrości , a reszta się będzie śmiać. Skończ pajacu bo zazdrość Cię y.e.b.y.e od lat po plecach w piwnicy i jeszcze probujesz kogoś poderwać kłamiąc w żywe oczy Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, CVVELUCH napisał: LIBEDZIAK JAK ZWYKLE SIĘ ZESRAU NA RZADKO gdzie ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, KróliczekZły napisał: A te historie o niewłaściwych zachowaniach lekarzy (płci obojga, czyli zboczonych albo niedelikatnych przy badaniu) są świeże, czy pochodzą z dawniejszych czasów? Bo wydaje mi się, że jednak standardy mocno się podnoszą i różne rzeczy już nie ujdą. Choć mam całkiem świeżą (bo ok. roczną) historię, że ginekolog skomplementował mi cycki przy badaniu USG, ale to był właśnie pan poprzednia epoka, bo ok. 70-tki, a byłam u niego, bo jest uznanym profesorem. Co do wstydliwości i stresu. Stres uważam za normalny, ja stresowałam się nawet usg węzłów chłonnych na szyi Lekarze, zaglądający w pochwę, to już raczej całkiem normalne, że wywołują dyskomfort i stres. Co do przechodzenia gołym tyłkiem na fotel - nie ma opcji Fajnie, jak w gabinetach są spódniczki ginekologiczne (kapcie mi zbędne ;)), ale nawet w tych świetnie wyposażonych, nie jest to standard zawsze. Pamiętam jak pisałaś o tym ginekologu w moim odczuciu 'komplementy' dotyczące wyglądu to jest kompletny dramat. Mega niezręczne, nieprofesjonalne i całkowicie nie na miejscu. Niektórym wydaje się że wizyta w gabinecie to jest jakieś prywatne spotkanie towarzyskie i pacjentka ma zachwycać się każdą drobną uwagą. Na mnie działa to dokładnie odwrotnie zamiast rozluźniać i cieszyć wywołuje jeszcze większy dyskomfort i w...ienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sitalusse z buszu 22 Napisano 32 minuty temu 5 godzin temu, salix napisał: Pamiętam jak pisałaś o tym ginekologu w moim odczuciu 'komplementy' dotyczące wyglądu to jest kompletny dramat. Mega niezręczne, nieprofesjonalne i całkowicie nie na miejscu. Niektórym wydaje się że wizyta w gabinecie to jest jakieś prywatne spotkanie towarzyskie i pacjentka ma zachwycać się każdą drobną uwagą. Na mnie działa to dokładnie odwrotnie zamiast rozluźniać i cieszyć wywołuje jeszcze większy dyskomfort i w...ienie. Kobiecy los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1823 Napisano 26 minut temu 11 godzin temu, Baba napisał: Serio? Uffff Mąż już mnie straszy, że chce kupić wyższą lodówkę i na najwyższej półce będą ciasta Serio! Ciągle nie wiem w jakiej kolejce stałam bo po wzrost to na pewno nie. Po to są te stołko-drabinki i najwyższe półki nie mają przed nami tajemnic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 20 minut temu 7 godzin temu, aktoidi_ot_psaw napisał: nie ma darmowych obiadow allegro tez kiedys takie bylo i mial,o 2% prowizji to placi chinski rzad myslisz ze wiecznie chinski rzad bedzie oplacal przesylki otwieracza dla ceibie ? na allegro za lezakow placa sprzedawcy dlatego coraz gorszy tam wybor bo wielu nie chce utrzymywac lezakow. za wysylke oraz zwrot placi sprzedawca czyli jakies 20zl a wielu lezakow kupuje cos za 40zl po to zeby czesc za 35zl oddac i miec darmowa dostawe. chinski rzad zrobi to samo co allegro ze sprzedawcami i juz skonczy sie darmowe pomijam juz ze chinczyk nie ma 50% podatkow bo dochowowy, vat i skladka zdrowotna Ja mówiłam raczej o Amazonie. Z Ali czy Temu kupowałam moze kilka razy w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1823 Napisano 19 minut temu Mi to lekarze komplementów nie prawią. Pewnie dlatego w ogóle się nie krępuje, nie żeby wizyty u lekarzy to była jakaś przyjemność ale dynda mi to gorsze, że to czas którego człowiek zawsze ma za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano przed chwilą 17 minut temu, Pokraka napisał: Mi to lekarze komplementów nie prawią. Pewnie dlatego w ogóle się nie krępuje, nie żeby wizyty u lekarzy to była jakaś przyjemność ale dynda mi to gorsze, że to czas którego człowiek zawsze ma za mało. Mi jeden kiedyś powiedział, że ma za dużo tłuszczu na cyckach i nic nie widać. Chodź w sumie można potraktować jako komplement bo jakby zwrócił uwagę na rozmiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach