RitardModeracja 55 Napisano 2 godziny temu Knury opasłe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Wiem głupie ale wstawię miałem lepszą nie będę szukać wstawię tą Spoko tylko zuzanna to nie zosia. Tutaj piosenka dla ciebie : 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 191 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spoko tylko zuzanna to nie zosia. Tutaj piosenka dla ciebie : Aha no wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Aha no wiesz. Chciałam piosenkę dla zuzanny ale ciężko znaleźć. Chyba takiej nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 191 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Chciałam piosenkę dla zuzanny ale ciężko znaleźć. Chyba takiej nie ma. Znalazłem zobacz jak wygląda fajne stare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Znalazłem zobacz jak wygląda fajne stare A ja tą najbardziej lubię: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 191 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ja tą najbardziej lubię: Ale młody ile miał lat 23? Kukiz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1093 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Onaaaa napisał: A dla Zuzanny to oczywiste 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 19 Napisano 2 godziny temu Zuzia lalka nieduża. To chciałam wkleić. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Ale młody ile miał lat 23? Kukiz Wyskakuje że 22. Fajny był ten film i ta piosenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 191 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Wyskakuje że 22. Fajny był ten film i ta piosenka. Kukiz mógłby jeszcze śpiewać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Kukiz mógłby jeszcze śpiewać . A to lubisz? Lubilam przy tym tańczyć powolne. Szkoda że poszedł w politykę to go zniszczyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 191 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A to lubisz? Lubilam przy tym tańczyć powolne. Szkoda że poszedł w politykę to go zniszczyło. Tak zobacz aktualne Bo tutaj jest jak jest. Najlepsza propozycja na dziś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Tak zobacz aktualne Bo tutaj jest jak jest. Najlepsza propozycja na dziś. Tak tą bardzi tez lubię i pasuje tutaj. Jeszcze tą lubie: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 191 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Tak tą bardzi tez lubię i pasuje tutaj. Jeszcze tą lubie: I 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Fifofa napisał: I Na tym byłam niedawno na koncercie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 191 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Na tym byłam niedawno na koncercie: Duchowny śpiewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Fifofa napisał: Duchowny śpiewa Fajnie spiewa. Myślisz że pasował do scally? Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 191 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Fajnie spiewa. Myślisz że pasował do scally? Tak. Znalazłem coś też alternatywnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Tak. Znalazłem coś też alternatywnego Każdy film z fasolą jest śmieszny choć gość miał depresję. Ciężko sie śmiać a w środku płakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 1 godzinę temu Lubię tą kołysankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 191 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Lubię tą kołysankę Patrzę Święta i oczywiście Kewin jak co roku a tu to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 191 Napisano 57 minut temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Lubię tą kołysankę Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1355 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Dobranoc Dobranoc Piter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach