Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

To nie była żadna wpadka, nie łapiesz języka jakbyś się dopiero uczył i ci dali do przeczytania wiersz, a tam nie piszą tak jak mama mówi do ciebie w domu i szok.

jesli ktos pisze ulicznym językiem to moze dawac na ostro czy na mroczno. chodzo o spojnosc przekazu

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Na + .przysłówek to popularne połączenie nie tylko do opisywania naleśników. Na przykład ty teraz zes.r.aleś się na ostro.

a ona zgrywa tutaj doktorke a potem wychodzi ze nie umie utrzymac poziomu i kotara opada.  tyle samo energi by wydatkowala pisząc poprawnie gramatycznie ale chciala pokazac ze jest luzacka.. i nie wyszlo.

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Bla, bla, bla. Prawisz komunały bez żadnej treści nie gorzej niż koleżanka.

Łazisz codziennie za Widmo, za mną, za Madzią, to twoja jedyna rola. Kiedy czas na pracę, na pasje? Ugotuj obiad czy coś. Zrób coś pożytecznego. 

• Thanks 1

1 godzinę temu, Ovidio Lopez napisał:

dlaczego libed w takim razie? żal ci go co nie?

kiedy bym nie wszedl to ty libed i libed. juz ci pisalem ze nie jestem mlodym chlopcem a ty nadal tesknisz. 

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Nie ma.

po uj tutaj siedzi i poucza poważnych ludzi?

to jakis lokalny pajacyk pewnie jest.

15 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

co ty perdolish plaska, ona pajacuje i zgrywa tutaj wyzsze sfery, promuje sie

kazdy moze pisac jak mu pasuje ale jesli ktos zgrywa hajklas to bez takich glupich wpadek

Przyjdzie salowa to cię wesprze swoją inteligencją brzytwy. A ty ją później w podzięce nazwiesz właśnie "salowa", jak ci wiatr w nieco inną stronę powieje i będziesz bekę z niej kręcił, a ona i tak zapomni, gdy będziesz potrzebny do hejtu na mnie. Twój problem kiełba polega na tym, że nie rozumiesz, że niektóre kobiety nie żartują, ani nie zgrywają się, gdy ci tłumaczą, że jesteś dla nich nikim, pozerku. 

psychiczny ojdziedz musi zawsze psuc ludziom rozmowy bo z nim nie chce nikt gadac zwidmo to chociaz ma te swoje ameby a tego chyba nawet nie stac na to zeby popitolic ze swoimi kolezankami o bzdetach

26 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

placisz za wiele rzeczy, za zamkniecie drzwi, za kilometry, za czas przejazdu i to rózni sie zależnie od dnia i strefy.

czyli zgadlem i wozisz ludzi na lotnisko albo z lotniska ew. dworca bo z tym mi sie kojarza wlasnie te oplaty z du.. za zamkniecie drzwi itd. pozniej sie dziwia koledzy ktorzy uczciwie jezdza ze ich maja za zlodziei przez takie cenniki jak ty prezentujesz najlepiej jeszcze jak ten cennik jest na szybkie w takim miejscu ze nie sposob go zaobaczyc 😄

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

To nie była żadna wpadka, nie łapiesz języka jakbyś się dopiero uczył i ci dali do przeczytania wiersz, a tam nie piszą tak jak mama mówi do ciebie w domu i szok.

Na + .przysłówek to popularne połączenie nie tylko do opisywania naleśników. Na przykład ty teraz zes.r.aleś się na ostro.

😂💙

2 minuty temu, IV Knur RP napisał:

kiedy bym nie wszedl to ty libed i libed. juz ci pisalem ze nie jestem mlodym chlopcem a ty nadal tesknisz. 

nie mlody, nie rozumny i tak 3maj

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

nie mlody, nie rozumny i tak 3maj

no i potweirdziles to co pisali ze jestes bezrozumny i jeszcze to 3maj na koncu. z widmokiem sobie pogadajcie ten sam poziom. 

1 minutę temu, IV Knur RP napisał:

no i potweirdziles to co pisali ze jestes bezrozumny i jeszcze to 3maj na koncu. z widmokiem sobie pogadajcie ten sam poziom. 

Patrz jakie piękne BMW
Krejze się podoba, że nawet jak rozbijesz 300 metrow dalej to straty oszacowano na 1000 zł 

4 minuty temu, IV Knur RP napisał:

czyli zgadlem i wozisz ludzi na lotnisko albo z lotniska ew. dworca bo z tym mi sie kojarza wlasnie te oplaty z du.. za zamkniecie drzwi itd. pozniej sie dziwia koledzy ktorzy uczciwie jezdza ze ich maja za zlodziei przez takie cenniki jak ty prezentujesz najlepiej jeszcze jak ten cennik jest na szybkie w takim miejscu ze nie sposob go zaobaczyc 😄

libed i jego dedukcje 😄 ale co sie dziwic jak ty na ZUS nie umiesz zarobic i winisz Jarka bo ci nie dał.

9 minut temu, Еlciаа napisał:

Nie ma.

Serio ty wysłałaś Moonowi nudesy z dopiskiem "zasłużyłeś na to"? Pewnie przelał ci kasę co 😂

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

libed i jego dedukcje 😄 ale co sie dziwic jak ty na ZUS nie umiesz zarobic i winisz Jarka bo ci nie dał.

zawsze mozna wozic ludzi jako transport i pobierac 200zl za zamkniecie drzwi 😄

juz ci 10 razy tlumaczylem ze ja nie narzekalem ze mnie nie stac tylko pisalem ze pis podniosl skladki a ty ze nie jak juz po 2h tlumaczenia dotarlo do ciebie ze  400 jest wieksze niz 200 wiec ta obnizka to byla podwyzka to napisales ze nic nie szkodzi ze podniosl jak kogos nie stac to niech robi co innego bo jaroslaw wie lepiej. 

2 minuty temu, darkromance napisał:

Serio ty wysłałaś Moonowi nudesy z dopiskiem "zasłużyłeś na to"? Pewnie przelał ci kasę co 😂

skad wy bierzecie te historie 😄 ? to prawdziwe 😄 ?

w sumie po elce sie mozna spodziewac najwiekszej glupoty 😄

sie moonowi udalo ze w przyplywie szaly wywalil jej dane bo moglby byc teraz ojcem bombelka 😄

Edytowano przez IV Knur RP

12 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

Łazisz codziennie za Widmo, za mną, za Madzią, to twoja jedyna rola. Kiedy czas na pracę, na pasje? Ugotuj obiad czy coś. Zrób coś pożytecznego. 

Zmieniłabyś mantrę na coś nowszego.

9 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Przyjdzie salowa to cię wesprze swoją inteligencją brzytwy. A ty ją później w podzięce nazwiesz właśnie "salowa", jak ci wiatr w nieco inną stronę powieje i będziesz bekę z niej kręcił, a ona i tak zapomni, gdy będziesz potrzebny do hejtu na mnie. Twój problem kiełba polega na tym, że nie rozumiesz, że niektóre kobiety nie żartują, ani nie zgrywają się, gdy ci tłumaczą, że jesteś dla nich nikim, pozerku. 

nie wnikaj w relacje innych ludzi bo i tak tego nie rozumiesz. ty musisz tutaj zgrywac wyzsze sfery, szukasz potwierdzaczy wiec do nich pisz plaska. A najlepiej pisz tylko z ketrelem on jest na wystarczajacym poziomie spaczenia i urojenia. 

musisz miec w uj nędzne zycie by caly dzien siedziec na kafe i brylować wsrod przegrywów. kto normalny by wpadl cos tak niedorzecznego.  inni normalni maja zycie w realu a kafe jest dla beki.

7 minut temu, darkromance napisał:

U Ciebie straty były by nieco wyższe, gdybym Ci rozbił samochód 
i ona to każdemu wysyła, bez kasy
jeszcze mnie nie ...ało i ja ciebie jednak wyżej cenię niż ty mnie ;-))) o ferrari nie wspomnę ;-))) 

zawsze mozna wozic ludzi jako transport i pobierac 200zl za zamkniecie drzwi 😄

mozesz też chciec i 2000zl za zamkniecie drzwi tylko ze nie bedzie chetnych

juz ci 10 razy tlumaczylem ze ja nie narzekalem ze mnie nie stac tylko pisalem ze pis podniosl skladki a ty ze nie jak juz po 2h tlumaczenia dotarlo do ciebie ze  400 jest wieksze niz 200 wiec ta obnizka to byla podwyzka to napisales ze nic nie szkodzi ze podniosl jak kogos nie stac to niech robi co innego bo jaroslaw wie lepiej. 

PIS wykonal program wyborczy, moze cie to frustrowac bo przed PIS zadna partia tego nie robila. zderzyles sie z realem niestety. teraz juz nie płaczesz  kiedy NFZ odwoluje zabiegi a ryży wprowadza nowe oplaty?

8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

kiedy to prawda..

8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Emerytura co raz bliżej, ale trzeba pracować. 

10 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

nie wnikaj w relacje innych ludzi bo i tak tego nie rozumiesz. ty musisz tutaj zgrywac wyzsze sfery, szukasz potwierdzaczy wiec do nich pisz plaska. A najlepiej pisz tylko z ketrelem on jest na wystarczajacym poziomie spaczenia i urojenia. 

musisz miec w uj nędzne zycie by caly dzien siedziec na kafe i brylować wsrod przegrywów. kto normalny by wpadl cos tak niedorzecznego.  inni normalni maja zycie w realu a kafe jest dla beki.

Nie ma tu większego pozera, który próbuje sobie rekompensować real niż ty. Kiełba, ja czytałam twoje wynurzenia, jak to byś mnie odbił i zdominował ;D Dostajesz ignor na łaszenie się, a plaskacza na hejty i nie rozumiesz, co się dzieje. Skup się na tych kierunkach, gdzie masz szansę, bo ci się czkawką odbijają "księżniczki", które zawsze na ciebie sra...y, ale ciągle próbujesz jak samobójca (jak nie prośbą, to "groźbą"). EOT. 

Edytowano przez NieTakiKróliczekZły...

5 minut temu, máš iq tykve napisał:

U Ciebie straty były by nieco wyższe, gdybym Ci rozbił samochód 
i ona to każdemu wysyła, bez kasy
jeszcze mnie nie ...ało i ja ciebie jednak wyżej cenię niż ty mnie ;-))) o ferrari nie wspomnę ;-))) 

Cenię, ale to nie znaczy, że będę wysyłać nudesy w ramach tej znajomości. My się możemy ewentualnie pogadać i pośmiać xD

14 minut temu, IV Knur RP napisał:

skad wy bierzecie te historie 😄 ? to prawdziwe 😄 ?

w sumie po elce sie mozna spodziewac najwiekszej glupoty 😄

sie moonowi udalo ze w przyplywie szaly wywalil jej dane bo moglby byc teraz ojcem bombelka 😄

Gdyby on się dowiedział, że ma być ojcem to na bank zszedłby na zawał xD

21 minut temu, darkromance napisał:

No comment.

3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Nie ma tu większego pozera, który próbuje sobie rekompensować real niż ty. Kiełba, ja czytałam twoje wynurzenia, jak to byś mnie odbił i zdominował ;D Dostajesz ignor na łaszenie się, a plaskacza na hejty i nie rozumiesz, co się dzieje. Skup się na tych kierunkach, gdzie masz szansę, bo ci się czkawką odbijają "księżniczki", które zawsze na ciebie sra...y, ale ciągle próbujesz jak samobójca (jak nie prośbą, to "groźbą"). EOT. 

dla mnie jestes kolejnym lachonem jakich wiele sie obok kreci, ja tak pisze czesto i zaraz zapominam do kogo to bylo. widze ze na tobie zrobilo wrażenie😅  glodnemu chleb na mysli😅

weź... z czym do ludzi? miejże listosc i stoj w szeregu tak gdzie twoje miejsce.  ketrel niech sie wyluzuje, nie zamierzam tracic czasu na jakaś plaską furiatkę z internetu 😅

13 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

Emerytura co raz bliżej, ale trzeba pracować. 

Aż szkoda ci odpowiadać na takie zamulone próby pojechania komuś. Nara. 

4 minuty temu, miszluft napisał:

Może pulsar grzebał ci w bebechach:p

widziałaś odpał dolaryny na temacie o porodzie? Taki stek wyzwisk, a podobno kobieta z klasa 🙂 chyba 3-ciego bana zaliczyła, smuteczeq 😛

O kurczę, nie, zaraz zerknę ;D 

Irytujące to jest, a po jakim czasie Ci wróciły powiadomienia? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się