Lady Rowlands 26 Napisano 3 godziny temu Come va? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 31 Napisano 2 godziny temu je suis krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: je suis krejzi Poco takie minki wykręciło od rana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 26 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Szon patrol napisał: je suis krejzi Nie wypowiadaj przy mnie słowa „krejzi”.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 31 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Fifofa napisał: Poco takie minki wykręciło od rana? krejzolki tak mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 31 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Lady Rowlands napisał: Nie wypowiadaj przy mnie słowa „krejzi”.. Nie obrażaj mnie, ja tu mam najwięcej pucharów i wszyscy mnie lajkują 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Lady Rowlands napisał: Come va? Masz ambicje być tutką in Italia? Tylko uprzedzam że bogata północ ma klimat umiarkowany jak Polska, biedne południe ma klimat włoski, to może środek w postaci Rzymu. Arrivederci Roma! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 26 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, big buu napisał: Masz ambicje być tutką in Italia? Tylko uprzedzam że bogata północ ma klimat umiarkowany jak Polska, biedne południe ma klimat włoski, to może środek w postaci Rzymu. Arrivederci Roma! Tutka jest tylko jedna, i to bynajmniej nie włoska. Tłuściochu. I nie, Północna Italia nie ma klimatu jak Polska, jest nieco łagodniejszy i zdecydowanie cieplejszy. Edytowano 2 godziny temu przez Lady Rowlands Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Tutka jest tylko jedna, i to bynajmniej nie włoska. Tłuściochu. I nie, Północna Italia nie ma klimatu jak Polska, jest nieco łagodniejszy i zdecydowanie cieplejszy. Tutka to Bicu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 19 Napisano 2 godziny temu Teraz Włochy zamiast Juesej okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 19 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Szkoda że nie odpjerdalasz jak sajkol na trzeźwo, wtedy nie wiedzą co z toba zrobić jak się niegrzecznie zachowujesz Edytowano 2 godziny temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 567 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Szon patrol napisał: Nie obrażaj mnie, ja tu mam najwięcej pucharów i wszyscy mnie lajkują Pucharów u Ciebie nie brak ale przyjmij jeszcze jeden na znak Twej waleczności oraz jako zapowiedź zwycięstwa lub na osłodę przegranej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 12 Napisano 2 godziny temu z polskim ci nie idzie teraz bedziesz kaleczyc inne jezyki z nadzieją ze nikt i tak ich nie zna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1821 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, murb napisał: Pucharów u Ciebie nie brak ale przyjmij jeszcze jeden na znak Twej waleczności oraz jako zapowiedź zwycięstwa lub na osłodę przegranej. Swoją drogą tablica liderów to ciekawa lektura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 26 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: z polskim ci nie idzie teraz bedziesz kaleczyc inne jezyki z nadzieją ze nikt i tak ich nie zna ? Ewidentnie tobie z nim nie idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Ewidentnie tobie z nim nie idzie. no ja nie mam talentu do jezyków ale to ty sie chwalisz tytulami z filologii i wstawkami z innych. to wyglada tak jakbym ja zaczal udawac baletnice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 26 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Swoją drogą tablica liderów to ciekawa lektura Zapomniałam, że coś takiego istnieje, aż zerknęłam jak się sprawy mają. Jestem na drugim miejscu za wczoraj, choć punktacyjnie jestem ex aequo z murb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 567 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Swoją drogą tablica liderów to ciekawa lektura Też mnie zaskoczyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ordo lupis 11 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: no ja nie mam talentu do jezyków ale to ty sie chwalisz tytulami z filologii i wstawkami z innych. to wyglada tak jakbym ja zaczal udawac baletnice A co ma filologia polska do języków obcych, inteligencie za dychę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ordo lupis 11 Napisano 1 godzinę temu Libed mistrz (anty)logiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ordo lupis napisał: A co ma filologia polska do języków obcych, inteligencie za dychę? ciezko znac obcy jak sie rodzimego nie opanowalo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 567 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Zapomniałam, że coś takiego istnieje, aż zerknęłam jak się sprawy mają. Jestem na drugim miejscu za wczoraj, choć punktacyjnie jestem ex aequo z murb. Jak jesteś na drugim jak tylko ja tam jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Jak jesteś na drugim jak tylko ja tam jestem? tam sa zakladki dzien miesiac etc. sprzeczacie sie ktora jest wyzej na scianie przegrywów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 26 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Jak jesteś na drugim jak tylko ja tam jestem? Jest taki ranking na poszczególne dni, i są tam miejsca 1, 2, i 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Jest taki ranking na poszczególne dni, i są tam miejsca 1, 2, i 3. jakby bandziora nie banowli codziennie to by tam byl prawie codziennie na czolowej pozycji a za nia elka z lezakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 567 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Jest taki ranking na poszczególne dni, i są tam miejsca 1, 2, i 3. Dzięki za wyjaśnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 19 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: no ja nie mam talentu do jezyków ale to ty sie chwalisz tytulami z filologii i wstawkami z innych. to wyglada tak jakbym ja zaczal udawac baletnice A to jakaś pani pedagog albo psycholog,one robią tantryczne medytacje pochvy yoni seksualistyczne wśród dziedzi w przeczkolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 567 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: tam sa zakladki dzien miesiac etc. sprzeczacie sie ktora jest wyzej na scianie przegrywów ? Tak, biję się o czempionat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1821 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Lady Rowlands napisał: Zapomniałam, że coś takiego istnieje, aż zerknęłam jak się sprawy mają. Jestem na drugim miejscu za wczoraj, choć punktacyjnie jestem ex aequo z murb. 5 minut temu, murb napisał: Też mnie zaskoczyła. Ciekawszy jest top użytkowników od tablicy liderów można zobaczyć kto na jakim nicku ile postów nastukał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ordo lupis 11 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał: ciezko znac obcy jak sie rodzimego nie opanowalo To nie ma nic do chochoła sprzed chwili. Poza tym faktycznie istnieją osoby, które twierdzą, że łatwiej im operować wyuczonym językiem niż rodzimym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach