Lady Rowlands 67 Napisano 27 Listopad (edytowany) Słuchajcie, mam pytanie - kto z aktorów, piosenkarzy bardzo podoba wam się wizualnie, ALE jest tej samej płci, co wy? Chodzi o estetykę wizualną bez seksualnego podtekstu. Jeżeli jesteś orientacji homoseksualnej - to podaj osobę płci, która Cię „nie interesuje”. Osoby panseksualne i niebinarne podają osobę o dowolnej płci bądź jej spektrum. Mnie się podoba młody Mick Jagger oraz Julia Stiles dla przykładu. Edytowano 27 Listopad przez Lady Rowlands Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 213 Napisano 27 Listopad Kobiety mi się nie podobają, tylko faceci. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad Przed chwilą, Bambo napisał: No i? Raczej nie będziesz: "bardzo podoba wam się wizualnie". Trochę szkoda bo wolałbym byś była ładna, zgrabna a do tego mądra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: A ona jest piosenkarko aktorko albo miss? Nie jest i nie będzie. W sumie nie musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad 1 minutę temu, Bambo napisał: a to nie wiem, ja nic nie planowalam bo czuje silna antypatie a co mnie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Zbanowali cię świniak? Znowu się czepiasz? A kogo obchodzi co ty byś wolał. My też byśmy wolały żebyś pachniał i był mądry ale jest jak jest i z faktami dyskusje tylko głupcy prowadza Cwana gapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad Przed chwilą, Bambo napisał: mnie obchodzi bo mi doope zawracasz:) Jesteś chora na rozum, to jest forum dla psycholi, tak ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: A co ty myślałeś. Wczoraj już Ci pisałam że nie że mną te numery Bruner, to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Hans Hoć do łóżka, mam chęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 27 Listopad 19 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Dla mnie to jest chore to pisanie o jakichś niebinarnych i innych i podkreślanie tego. Dokąd ten świat zmierza Chore to jest twoje zamknięte myślenie. I dobrze, że coraz więcej osób jest świadomych i nie boi się mówić o swoim „ja”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad Przed chwilą, Bambo napisał: hmm skoro sam siebie okreslasz jako psychol to znaczy ze mozna o...szczywac cie cieplym moczem Uuu... złoty deszcz, jesteś nieźle zbоczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad Przed chwilą, Bambo napisał: lepiej byloby olac, ale prosi sie o abuzywne traktowanie nie zawieraliśmy umowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Nie jestem Iskra i nie czynie dobra bliźnim bo moje życie ma już wartość. Niech inne cie obdarzają darami miłosierdzia w postaci cycofonow i uzdrawiania Opadł mi z wrażenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 13 Napisano 27 Listopad 3 minuty temu, Bambo napisał: on i Puchacz nazista sa podobnie falszywi Jesteś w stanie zdefiniować nazizm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 13 Napisano 27 Listopad 2 minuty temu, Bambo napisał: ke? klauzula niedozwolona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad 1 minutę temu, Bаzyl napisał: klauzula niedozwolona dokładnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 13 Napisano 27 Listopad 8 minut temu, Bambo napisał: ke? "Abuzywny" to określenie na klauzulę niedozwoloną w umowach z konsumentami, która rażąco narusza ich interesy i jest sprzeczna z dobrymi obyczajami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad Przed chwilą, Bаzyl napisał: "Abuzywny" to określenie na klauzulę niedozwoloną w umowach z konsumentami, która rażąco narusza ich interesy i jest sprzeczna z dobrymi obyczajami. Dambo-bambo jest sprzeczna z dobrymi obyczajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 13 Napisano 27 Listopad 3 minuty temu, Bambo napisał: jestes jak chat giepete ktory bada ludzkie emocje poprzez kontakt z "obcymi" Jestem obcy badający ludzkie emocje poprzez kontakt z chatem giepete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 27 Listopad 1 godzinę temu, Lady Rowlands napisał: Słuchajcie, mam pytanie - kto z aktorów, piosenkarzy bardzo podoba wam się wizualnie, ALE jest tej samej płci, co wy? Chodzi o estetykę wizualną bez seksualnego podtekstu. Jeżeli jesteś orientacji homoseksualnej - to podaj osobę płci, która Cię „nie interesuje”. Osoby panseksualne i niebinarne podają osobę o dowolnej płci bądź jej spektrum. Mnie się podoba młody Mick Jagger oraz Julia Stiles dla przykładu. ...Ale jest tej samej płci... Mick Jagger Jesteś facetem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 27 Listopad 1 minutę temu, Baba napisał: ...Ale jest tej samej płci... Mick Jagger Jesteś facetem? Jestem panseksualna i płeć nie ma dla mnie znaczenia, dlatego wymieniłam mężczyznę i kobietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 27 Listopad 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Jestem panseksualna i płeć nie ma dla mnie znaczenia, dlatego wymieniłam mężczyznę i kobietę. Okey. Czy mogę pokazać jaki facet mi wpadł ostatnio w oko? Nad kobietami chwilę się zastanowię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano 27 Listopad Przed chwilą, Baba napisał: Okey. Czy mogę pokazać jaki facet mi wpadł ostatnio w oko? Nad kobietami chwilę się zastanowię. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 27 Listopad 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Tak. Oryn etheria, to muzyka tworzona przez sztuczną inteligencję. W klipach pojawia się ten facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 27 Listopad Tu też śliczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 27 Listopad Z kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 13 Napisano 27 Listopad Paskudne ryje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 27 Listopad 3 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Paskudne ryje Ryje, a coś innego widziałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 53 Napisano 27 Listopad Lou Linklatter fikcyjna postać z serialu Mr. Mercedes który obecnie oglądam. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach