Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

A ja mam was w doopie, wy dla mnie jesteście zerami xD

Jedna pijaczka, która co weekend chleje do ekranu i pieerdoli tu brednie a drugi który codziennie po robocie świruje do dzieciatej magi i tak co wieczór xD

Haha beka z was, za kogo wy się uważacie, że jesteście nie wiadomo co xD

A real jednak inaczej weryfikuje xD

25 minut temu, Lady Rowlands napisał:

Czy dla ciebie Filip matuszczak jest równie obleśny jak dla mnie? Mam konwulsje wymiotne jak widzę, że ten śmieć coś pisze. 

On ma słodkiego misia z którym śpi.

Łysy byłem parę lat temu, bo co drugi dzień goliłem sobie głowę maszynka 5 ostrzowa w leśnej lodowatej rzece

Weź leki gina i do wariatkowa, przydałoby ci się xD. Lekarze zrobiliby z tobą porządek. Wytrzeźwiałabys ;P

Zabierz swojego kolegę widmoka ze sobą xD

Salowa już widzę odleciała, chyba ja w kaftanie zawinęli do ośrodka ,,😂😂😂

Edytowano przez Moderator na kolana rób aa

A ty kim jesteś gina xD
Stara pomarszczona 30 latka, pijaczka i palaczka. Jesteś typowa patuska i wstydzilbym się z takim degeneratem jak ty przebywać w jednym pomieszczeniu xD

Wystarczy smród fajek z twojej mordy albo alkohol ble

Leczyć haha

Litował się xD
O jej, bo mi litość jakichś widmokow potrzeba albo pijaczki giny xD

Jesteście dla mnie upadek i dno człowieka, i w doopie mam co o mnie myślicie xD

Mam nadzieję, że nie skończę na stare lata jak widmok xD. Samotny przed ekranem telefonu czy komputera, szukający panny w internecie xD

18 minut temu, Onaaaa napisał:

On ma słodkiego misia z którym śpi.

Koty też ma lambadziarz ale te nastroje bez leczenia są zbyt intensywne dla otoczenia 

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Jesteś obrzydliwym stópkarzem bez pracy, bez znajomych, bez domu. Jesteś z e r e m.

Skąd alkuska dwubiegunowa bierze taką pewność 🤔

5 minut temu, Bambo napisał:

Koty też ma lambadziarz ale te nastroje bez leczenia są zbyt intensywne dla otoczenia 

Najlepiej jak ma atak nie gadać z nim.

Dziwne są baby które ciągle z kimś sie szlajaja a narzekają że facety takie niedobre. Jak nie lubisz to po co. Baba to też istota logiczna a nie histeryczka sterowana cipom i chwiejnymi emocyjami 🤔ble

Edytowano przez Bambo

8 minut temu, Bambo napisał:

Dziwne są baby które ciągle z kimś sie szlajaja a narzekają że facety takie niedobre. Jak nie lubisz to po co. Baba to też istota logiczna a nie histeryczka sterowana cipom i chwiejnymi emocyjami 🤔ble

Różne są, jedne takie inne siakie...

5 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał:

Różne są, jedne takie inne siakie...

no ty jestes zmienny i dwubiegunowo humorzasty jak typowa wkurfiajaca baba w typie salowej

Edytowano przez Bambo

Ja od malego dziecka umiem grac na instrumencie, a wy nie. Juz za pozno dla was na nauke czegokolwiek. Jestescie za starzy.

U mnie sie jeszcze moze kiedys cos w zyciu zmienic, bo w UK dobrzy muzycy jak ja sa doceniani przez spoleczenstwo 😉 

Jak wy w szkole sraliscie w pieluchy, to ja juz w zespole gralem I w studio nagrywalem koncerty 😉 

Mozecie sobie tu cwaniakowac, tylko tyle wam zostalo w waszych marnych zywotach, pognebic Filipka 😉

Ja niedlugo znowu pojde do jazz klubu i ludzie beda mnie komplementowac. Fajnie jak gram z innymi muzykami, a gosciu za klawiszami siedzi I sie patrzy na mnie I cieszy gebe XDD

49 minut temu, Bambo napisał:

no ty jestes zmienny i dwubiegunowo humorzasty jak typowa wkurfiajaca baba w typie salowej

Błędny osąd powstały na skutek skupienia się na nieistotnych szczegółach zamiast na na tych ważniejszych.

No mi sie wydaje, ze umiem grac na perkusji, dlatego chodze do jazz klubu zweryfikowac swe umiejetnosci przed tlumem ludzmi I muzykami xD

Siadam przed tlumem ludzi za zestawem sprawdzic czy umiem grac I jednak to co mi mowia inni muzycy na temat mojej gry, albo jak ludzie bija brawa I dra ryja, gdy ja gralem nijak ma sie do tego co piszecie xD

Ale balans w przyrodzie musi byc xD. Im bardziej mnie tu ludzie gnoja, ze nie umiem grac, tym potem lepiej w jazz klubie gram i slysze komentarze na temat swej gry xD

Fajnie jak nie wiem czy umiem grac na perkusji, ide do jazz klubu sprawdzic czy umiem grac, I siadam od razu na zywo, I nie ma zmiluj sie.

Przede mna stoi tlum ludzi, a dzisiaj spiewa jakas blond hot wokalistka. Musze dobrze zagrac albo bedzie lipa xD

Na szczescie nie ma lipy xD. Jak Filipek gra na bebnach to dobrze jest xD 

Wiec sobie bede dalej gral, a wy tam sobie hejtujcie xD

Wali mnie to xD. To juz nie te czasy, ze mysle, ze jestem do niczego I chce skoczyc z mostu, bo jakis plebs tutaj mnie poniza typu libed moon czy widmok, co mi wmawiaja ze to schizofrenia ze umiem grac I ze nigdy na perkusji nie gralem xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się