Truchło z Jukon 21 Napisano 4 godziny temu 1. Lady Rowlands 2. Byczy 3. Jerry Batistuta 4. Nimphette 5. Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 4 godziny temu Zostaw widmo w spokoju. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria Goniewicz 1 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Truchło z Jukon napisał: 4. Nimphette No chyba żartujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 47 Napisano 3 godziny temu W końcu jestem na jakiejś liście. Może zamykam, ale jednak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: W końcu jestem na jakiejś liście. Może zamykam, ale jednak. A to ty nie Grabaż czy jak tam się zwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 47 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: A to ty nie Grabaż czy jak tam się zwie Pierwsze słyszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 21 minut temu, Lady Rowlands napisał: Zostaw widmo w spokoju. Już się zwąchali, to było nieuniknione Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Już się zwąchali Ciekawe co na to salowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ciekawe co na to salowa. Będzie konflikt interesów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Już się zwąchali, to było nieuniknione A ty zazdrosna już o Krzysztofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Ciekawe co na to salowa. Pijana w sztok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 47 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Będzie konflikt interesów. Czekam na wara od Madzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Pijana w sztok Pewnie na wytrzezwialce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 21 Napisano 3 godziny temu Magdon nie jest alkoholiczką tylko hotką. HOTKI z KAFE: 1. Kobyła Magda78 lat 47 2. Margaretka lat 60 3. Przewrotna lat 60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 3 godziny temu Gaaa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, big buu napisał: A ty zazdrosna już o Krzysztofa Oczywiście chyba zacznę pić żeby złapać z nim lepszy kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 47 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Lady Rowlands napisał: Gaaa haaa Ciężko będzie cię prześcignąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oczywiście chyba zacznę pić żeby złapać z nim lepszy kontakt. Raczej z rozpaczy i bezradności o ile już wcześniej nie topisz smutków w alko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 34 Napisano 3 godziny temu Paaa paaaa hihihi idziemy z kolegą haaa uaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 2 godziny temu Ja ostatnio 3.5 litry piwa corona extra znalazlem i wypilem wieczorem i rano. do tej pory mnie organy bola. a chodzilo mi po glowie isc po butelke angielskiego cydru do hipermarket 2 litry i kupic dwie i znowu sie najeebac, jak za starych czasow. Ale dalem sobie spokoj, zalezy mi na zdrowiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, Truchło z Jukon napisał: Magdon nie jest alkoholiczką tylko hotką. HOTKI z KAFE: 1. Kobyła Magda78 lat 47 2. Margaretka lat 60 3. Przewrotna lat 60 W końcu jestem na jakiejś liście. Może zamykam, ale jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: W końcu jestem na jakiejś liście. Może zamykam, ale jednak W życiu bym nie wpadł po gadce że tyle masz, bo masz więcej energii niż trzy razy młodsze przedstawicielki Twojego gatunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Gеt Out napisał: W życiu bym nie wpadł po gadce że tyle masz, bo masz więcej energii niż trzy razy młodsze przedstawicielki Twojego gatunku. Tyci prawdy w tym jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Tyci prawdy w tym jest. Bo wiek się nie zgadza który podał munek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 2 godziny temu Srunek odbil widmokowi klaudie, i teraz widmok skonczyl samotny z psami, bez zony i potomstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Bo wiek się nie zgadza który podał munek W moim przypadku napisał prawdę. Serio w grudniu stuknie mi 60 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Deliriumm napisał: Srunek odbil widmokowi klaudie, i teraz widmok skonczyl samotny z psami, bez zony i potomstwa I z kotami a reszta się zgadzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: W moim przypadku napisał prawdę. Serio w grudniu stuknie mi 60 lat. Niezły wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 2 godziny temu xD Ja spadam, dobranoc wszystkim, hejterom i niehejterom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 2 godziny temu Mi sie sraudia przejadla troche jednak juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach