Baba 352 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Niezły wynik. Dziwny czas. Już nie młoda, jeszcze nie taka stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja dzisiaj w basenie trenowalem znowu masakra Rozciagalem stawy, miesnie brzucha mnie bola, ale niezle tluszcz spalam i miesnie w calym ciele. Dzisiaj 3 godziny saunowania i 2 godziny aeroby w basenie xD Niedlugo bede robil szpagat, bede mogl komus z nozki zajeebac, kto mnie wkuurwi xD Edytowano 2 godziny temu przez Deliriumm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 2 godziny temu Fajnie sie spi po takim treningu, dzisiaj znowu bedzie mi sie pieknie spalo w namiocie pod gwiazdami ❤❤☄☄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Gеt Out napisał: Raczej z rozpaczy i bezradności o ile już wcześniej nie topisz smutków w alko. Zazdrosna z rozpaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zazdrosna z rozpaczy Zazdrość to paskudna cecha i przedstawia wszystkie negatywne co stoi w kolizji z moim umiłowaniem do wolności. I co wróciłaś cała na chatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Baba napisał: Dziwny czas. Już nie młoda, jeszcze nie taka stara Czasy się zmieniają , a Ty wciąż buszujesz nieskrępowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Zazdrość to paskudna cecha i przedstawia wszystkie negatywne co stoi w kolizji z moim umiłowaniem do wolności. I co wróciłaś cała na chatę Tak wróciłam ale tak mi zimno było że ledwo to przeżyłam naszczeście juz mi gorąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak wróciłam ale tak mi zimno było że ledwo to przeżyłam naszczeście juz mi gorąco Nie narzekaj , bo jeszcze zimy nie ma i jak się nie narzeka to tego problemu nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Gеt Out napisał: Czasy się zmieniają , a Ty wciąż buszujesz nieskrępowana. Wczoraj media rozpisywały się o śmierci Agnieszki Maciąg. Jej bliscy i znajomi piszą, że nie mogą się pogodzić z tak wczesną śmiercią (56 lat). Drugie dziecko urodziła mając lat 42. To chyba prawda, że starość, to stan umysłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Nie narzekaj , bo jeszcze zimy nie ma i jak się nie narzeka to tego problemu nie ma . Ale ledwo nie zamarzłam naprawdę. Jak sie nie narzeka nie ma problemu? No coś w tym jest tylko że jak ktoś narzeka że nie ma nogi to jak nie będzie narzekał to mu odrośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 1 godzinę temu Wszyscy kiedys umrzemy, niestety ja teraz juz trenuje stawy i kosci, zeby nie byc na stare lata kaleka, jesli dozyje oczywiscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 1 godzinę temu Mi sie fajnie nogi trenuje w basenie, z takimi ciezarkami speedo wodnymi, super sprawa Fajnie, ze moge sobie tyle godzin dziennie spedzac w basenie xD I blisko plywaczek w bikini fajnie jak tak sobie stoje w wodzie miedzy dwoma plywaczkami Dzisiaj w saunie mnie jakis tenisista zagadal xD. pyta czy ja pracowalem dzisiaj, a ja usmiechniety, ze skadze xD Robie rzezbe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 1 godzinę temu Pyta mnie czy gram w tenisa, ja mowie, ze nie gram, ale babcia w Polsce lubi ogladac i zawsze jak jestem w PL to ogladam z babcia xD A on do mnie czy babcia grala w tenisa, haha ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ale ledwo nie zamarzłam naprawdę. Jak sie nie narzeka nie ma problemu? No coś w tym jest tylko że jak ktoś narzeka że nie ma nogi to jak nie będzie narzekał to mu odrośnie Nawet ten brak nogi nie będzie problemem jeśli nie będzie się narzekać, bo to stan umysłu. Trochę jeszcze potrwa zanim zapędzisz mnie w kozi róg nietypowymi przykładami . Kurde masz auto, a marzniesz jak bez czapki i kurtki i chyba lubisz się sponiewierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Baba napisał: Wczoraj media rozpisywały się o śmierci Agnieszki Maciąg. Jej bliscy i znajomi piszą, że nie mogą się pogodzić z tak wczesną śmiercią (56 lat). Drugie dziecko urodziła mając lat 42. To chyba prawda, że starość, to stan umysłu. Ale to i ja znam osoby 50+ które wcale nie wyglądają na swój wiek i jakby odeszli , to też zdaniem bliskich byłoby zbyt wcześnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, Gеt Out napisał: Nawet ten brak nogi nie będzie problemem jeśli nie będzie się narzekać, bo to stan umysłu. Trochę jeszcze potrwa zanim zapędzisz mnie w kozi róg nietypowymi przykładami . Kurde masz auto, a marzniesz jak bez czapki i kurtki i chyba lubisz się sponiewierać. Ciężko nie narzekać jak ma sie gorzej od innych choć są osoby co tego nie robią prawie wcale. Chciałam sie przejść bo bulo plus 1 i jakoś za zimno sie zrobiło. Tak bez czapki ale kurtkę wzięłam cienką Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Baba napisał: Wczoraj media rozpisywały się o śmierci Agnieszki Maciąg. Jej bliscy i znajomi piszą, że nie mogą się pogodzić z tak wczesną śmiercią (56 lat). Drugie dziecko urodziła mając lat 42. To chyba prawda, że starość, to stan umysłu. Czytałam miała nawrót raka. Przykre szczególnie że dziecko straciło mamę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 665 Napisano 58 minut temu 12 minut temu, Gеt Out napisał: Nawet ten brak nogi nie będzie problemem jeśli nie będzie się narzekać, bo to stan umysłu. Trochę jeszcze potrwa zanim zapędzisz mnie w kozi róg nietypowymi przykładami . Kurde masz auto, a marzniesz jak bez czapki i kurtki i chyba lubisz się sponiewierać. Podrywał cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 53 minuty temu Wczoraj wyjebaleem 11 funtow na chinczyka, kurczak curry z ryzem i banany w ciescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 50 minut temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ciężko nie narzekać jak ma sie gorzej od innych choć są osoby co tego nie robią prawie wcale. Chciałam sie przejść bo bulo plus 1 i jakoś za zimno sie zrobiło. Tak bez czapki ale kurtkę wzięłam cienką Też jeszcze nie stosuje czapki , ale leży i dojrzewa nówka. Bez kurtki też jeszcze chodzę tak z auta do sklepu, bo wygodniej , a pełno ludzi w kapotach i czapkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 50 minut temu 8 minut temu, Malowany napisał: Podrywał cię Do czego ten komentarz jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1298 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Też jeszcze nie stosuje czapki , ale leży i dojrzewa nówka. Bez kurtki też jeszcze chodzę tak z auta do sklepu, bo wygodniej , a pełno ludzi w kapotach i czapkach. Bo ty gorący chłopak jesteś a mnie pewnie ktoś zaraził i to chwilowe było bo też mi zawsze ciepło. Buty letnie miałam i jeansy i bluzę i kurtka to powinno mi być ciepło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 665 Napisano 46 minut temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Do czego ten komentarz jest No nie do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 665 Napisano 45 minut temu 5 minut temu, Gеt Out napisał: Też jeszcze nie stosuje czapki , ale leży i dojrzewa nówka. Bez kurtki też jeszcze chodzę tak z auta do sklepu, bo wygodniej , a pełno ludzi w kapotach i czapkach. Tak w Kanadzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 44 minuty temu Ja tez jestem goracy chlopak, szczegolnie jak siedze w sauna parowa i pelno goracej pary xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, Malowany napisał: No nie do ciebie Ale mój komentarz zacytowałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Tak w Kanadzie? W polsza podobno gdzieś na ścianie wschodniej czy jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 665 Napisano 40 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Gеt Out napisał: W polsza podobno gdzieś na ścianie wschodniej czy jakoś tak. To tam też chyba piz .dzi. Ja też w samej bluzie. Trzeba być twardym. Edytowano 40 minut temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 38 minut temu E tam Ja spie w mrozy w namiocie za miastem i nie placze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 37 minut temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo ty gorący chłopak jesteś a mnie pewnie ktoś zaraził i to chwilowe było bo też mi zawsze ciepło. Buty letnie miałam i jeansy i bluzę i kurtka to powinno mi być ciepło. Ogólnie kobiety szybciej marzną i taka ich struktura już. Ja wolę zmarznąć trochę niż się zagrzać i spocić w pomieszczeniu , bo później mnie zawieje na zewnątrz i trzeba chorować a nie chciało by mi się . Oglądasz coś, ja chyba plejaka odpalę zobaczę te nowe gry co dostałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach