Spaghetti... 370 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Moderator na kolana rób aa napisał: Chetnie bym sobie zagral koncert, ze gram caly wieczor przez dwie godziny, i moze byc za darmo xD Nie ma nic piekniejszego niz usiasc za instrumentem i zagrac muzyke przed tlumem ludzi, ale co ty o tym mozesz wiedziec xD nic xD Dla mnie możesz być nawet prezydentem tworek, ale po uj wchodzisz tu i obrażasz Nie zaczepiam Cię i w dupie mam twoje granie i Ciebie kumasz to czy schizofrenia weszła już za mocno ? Edytowano 16 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 370 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Moderator na kolana rób aa napisał: a ja ciebie mam w duupie i twoje tematy xD Ja pjerdole, to nie wchodż tu i się nie rzucaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 370 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Moderator na kolana rób aa napisał: ja sie nie rzucam na ciebie, to ty sie rzucasz ja sie z ciebie smieje, ze swirujesz do salowej, a to co innego xD wez leki lepiej xD i nie pyskuj xD Wchodzisz w moje tematy i zaczepiasz ludzi No i co boli Cię to, że kobieta mi się podoba ? Jesteś chorym hejterem człowieku lecz się Edytowano 15 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 370 Napisano 15 godzin temu Ty za to nie jesteś ani zabawny ani grożny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 370 Napisano 15 godzin temu Brak mi słów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 370 Napisano 14 godzin temu Ostatni ... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach