Spaghetti... 369 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, tworki jukon welcome napisał: Czyją córkę swoją? To do świrmo z takimi jazdami Czyli ty jesteś z tych którzy lubią teściowe opitolone na pałę, spoczko włochacz Posłuchaj ćpunie, cytuj sobe pravika czy innego zrypa nie mnie skoro nie rozumiesz po Polsku co napisałem Hejtem mnie chcesz pokonać czy kur.wa czym pajacu ? Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 39 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Posłuchaj ćpunie, cytuj sobe pravika czy innego zrypa nie mnie skoro nie rozumiesz po Polsku co napisałem Hejtem mnie chcesz pokonać czy kur.wa czym pajacu ? Znowu groźny woźny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 8 godzin temu hahah beka ze stulejarza srakarona XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Moderator na kolana rób aa napisał: hahah beka ze stulejarza srakarona XDDD Wypjerdalaj pod namiot już Cię złamasie nie widzę Boisz się własnego cienia i samobója chciałeś popełnić taki odważny jesteś. Frajer. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 8 godzin temu szczekaj dalej xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1306 Napisano 8 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 8 godzin temu a gdzie masz szynszyle, znalazla sobie fajniejszego gacha a ciebie kopnela w zad, bo jestes nudziarz jak salowa? ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Moderator na kolana rób aa napisał: a gdzie masz szynszyle, znalazla sobie fajniejszego gacha a ciebie kopnela w zad, bo jestes nudziarz jak salowa? Szkoda na Ciebie ryła strzępić namiotowy Nie masz nic, nawet grasz za darmo w klubach na perkujsi jak zwykły cieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 8 godzin temu a co, zazdroscisz, tez bys pogral przed tlumem fajnych laseczek xD ja pogram 10 minut, a potem ile radosci xD ta radosc ludzi i jak mnie chwala potem jest bezcenna B) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 8 godzin temu ty nawet za darmo nie pograsz, bo nie potrafisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 8 godzin temu predko by cie wyprosili jakbys usiadl za zestaw i niezla kompromitacja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 8 godzin temu jedynie gdzie sobie mozesz pograc do wrzucajac linki z jakichs jutubow XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Moderator na kolana rób aa napisał: jedynie gdzie sobie mozesz pograc do wrzucajac linki z jakichs jutubow XDD Ile masz pieniędzy ..., że wchodzisz tu i obrażasz każdego łysa pało yebana Ty ? Jesteś zerem zrozum to i nic tego nie zmieni, bo zamiast się leczyć siedzisz jak frajer w namiocie i szczekasz w necie Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 8 godzin temu (edytowany) koncerty za hajs tez gralem, na wszystko przyjdzie jeszcze czas ;P grac na instrmencie juz umiem, to najwazniejsze ^^ reszta to tylko szczescie i bycie w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie B) Edytowano 8 godzin temu przez Moderator na kolana rób aa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 8 godzin temu Chetnie bym sobie zagral koncert, ze gram caly wieczor przez dwie godziny, i moze byc za darmo xD Nie ma nic piekniejszego niz usiasc za instrumentem i zagrac muzyke przed tlumem ludzi, ale co ty o tym mozesz wiedziec xD nic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Moderator na kolana rób aa napisał: Chetnie bym sobie zagral koncert, ze gram caly wieczor przez dwie godziny, i moze byc za darmo xD Nie ma nic piekniejszego niz usiasc za instrumentem i zagrac muzyke przed tlumem ludzi, ale co ty o tym mozesz wiedziec xD nic xD Dla mnie możesz być nawet prezydentem tworek, ale po uj wchodzisz tu i obrażasz Nie zaczepiam Cię i w dupie mam twoje granie i Ciebie kumasz to czy schizofrenia weszła już za mocno ? Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 7 godzin temu a ja ciebie mam w duupie i twoje tematy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 7 godzin temu nie chce mi sie z toba pisac, bo jestes wulgarny i rzucasz sie xD szkoda czasu na ciebie. lecisz do ignora ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Moderator na kolana rób aa napisał: a ja ciebie mam w duupie i twoje tematy xD Ja pjerdole, to nie wchodż tu i się nie rzucaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 7 godzin temu nuda mam pelno muzyki na karcie sd, nie wchodze na zadne jutuby przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 7 godzin temu ja sie nie rzucam na ciebie, to ty sie rzucasz ja sie z ciebie smieje, ze swirujesz do salowej, a to co innego xD wez leki lepiej xD i nie pyskuj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 7 godzin temu spoko nie martw sie srageti, niedlugo znowu stad odejde na dluzej, wroci salowa i bedziesz mial swoja ukochana, bedziesz mogl jej cuckoldowac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Moderator na kolana rób aa napisał: ja sie nie rzucam na ciebie, to ty sie rzucasz ja sie z ciebie smieje, ze swirujesz do salowej, a to co innego xD wez leki lepiej xD i nie pyskuj xD Wchodzisz w moje tematy i zaczepiasz ludzi No i co boli Cię to, że kobieta mi się podoba ? Jesteś chorym hejterem człowieku lecz się Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 7 godzin temu smieszy mnie to i twoje rzucanie sie tez jest zabawne i bycie groznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 7 godzin temu Ty za to nie jesteś ani zabawny ani grożny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 7 godzin temu dla ciebie moze nie jestem B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 369 Napisano 7 godzin temu Brak mi słów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 7 godzin temu ja nawet nie widze tego co wklejasz, i slucham sobie muzyki z plikow audio a nie jutube jak jakis pospolitus stulejarus jak ty XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 7 godzin temu jestem muzycznym snobem i muzyki na jutube nie slucham, przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach