Lady Rowlands 67 Napisano 29 Listopad Przestań mnie podrywać i zaczepiać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 29 Listopad A ty klękaj na kolana i wysmiergaj mi języczkiem odbycik kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 29 Listopad Lady rowlands, otwieraj jape, Bo mi się srac chce Zrób aaa xD otwórz szeroko ryja ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 29 Listopad 26 minut temu, Lady Rowlands napisał: Przestań mnie podrywać i zaczepiać . Masz spodoba ci się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 29 Listopad Masz siurka fifofy spodoba ci się xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 29 Listopad 1 godzinę temu, Lady Rowlands napisał: Przestań mnie podrywać i zaczepiać . Na pewno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 29 Listopad A ja widzę, że milionerem dalej nikt oprócz prostytutki się nie zainteresował. Życie jest takie niesprawiedliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 29 Listopad 12 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Widzę że o pijaka 3/10 nadal są boje to forum to inna rzeczywistości Ten jaki miły. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 39 Napisano 30 Listopad 2 godziny temu, Lady Rowlands napisał: Przestań mnie podrywać i zaczepiać . Kochanie może wpadnę, żeby nie było mam 0,7 ginu kupić po drodze litr toniku czy martini? Głupie pytanie, wezmę martini i oliwki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 30 Listopad Gina lubi gin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 8 godzin temu cukier jest trucizną, slodziki lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 268 Napisano 7 godzin temu Dnia 30.11.2025 o 00:02, Zero cukru napisał: Na pewno? Oh yeah Sugar, oh, honey, honey.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 7 godzin temu Typ który się narzuca nie ma godności wcale i lepsze efekty przynosi dumne olewanie. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Get Out napisał: Typ który się narzuca nie ma godności wcale i lepsze efekty przynosi dumne olewanie. Hehe laski ktore latają za facetem podbijaja ego, ale bywa ze chca tylko atencji, nie przyjdą na wino. a powinny sie odwzajemnic za poswiecony czas.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: laski ktore latają za facetem podbijaja ego, ale bywa ze chca tylko atencji, nie przyjdą na wino. a powinny sie odwzajemnic za poswiecony czas.. Morale skacze wysoko wtedy i normalna reakcja organizmu dlatego lepiej niech kobieta trochę polata i się stara. Bo jak się typ narzuca im to od razu lampka kontrolna że desperat. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Morale skacze wysoko wtedy i normalna reakcja organizmu dlatego lepiej niech kobieta trochę polata i się stara. Bo jak się typ narzuca im to od razu lampka kontrolna że desperat. Hehe czasem ciezko zlapac srodek by nie przesadzic z lataniem albo nie olac, bo tez potrafią focha strzelic ze latal i nagle przestal. za nimi sie nie trafi, trzeba sie wstrzelic w ich humorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmok the faggot 0 Napisano 6 godzin temu Swirmok i Ali baba lex zakochana para. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1318 Napisano 6 godzin temu 38 minut temu, Get Out napisał: Typ który się narzuca nie ma godności wcale i lepsze efekty przynosi dumne olewanie. Hehe Ja wiem czy olewanie przynosi jakieś efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmok the faggot 0 Napisano 6 godzin temu Jeżowa szykuj brajanka, bo z lexem Ali baba nadchodzimy i pokażemy chłopakowi co to znaczy męska miłość. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, świrmok the faggot napisał: Jeżowa szykuj brajanka, bo z lexem Ali baba nadchodzimy i pokażemy chłopakowi co to znaczy męska miłość. Hehe ale jak wejdziesz do mieszkania z galeziami w tylku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmok the faggot 0 Napisano 6 godzin temu Haha ten z avatara Ali baba to jego klient, który go ostatnio zapinał. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, Onaaaa napisał: Ja wiem czy olewanie przynosi jakieś efekty W sensie żeby się nie narzucać i wcześniej prezentując dobre rokowania na towarzysza podróży po arenie życia. Edytowano 6 godzin temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, świrmok the faggot napisał: Jeżowa szykuj brajanka, bo z lexem Ali baba nadchodzimy i pokażemy chłopakowi co to znaczy męska miłość. Hehe No jak tam łysiejący gejaszku dzisiaj twoja schizofrenia i będziesz dawał czadu udając wielkiego jezmena stukając patykami w wiaderko hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, świrmok the faggot napisał: Haha ten z avatara Ali baba to jego klient, który go ostatnio zapinał. Hehe A ty wiesz filipku przygłupi , że projektujesz swoje ciągoty homo hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1318 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: W sensie żeby się nie narzucać i wcześniej prezentując dobre rokowania na towarzysza podróży po arenie życia. Nie narzucać tak ale olewać to chyba za drastycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Ali Baba napisał: ale jak wejdziesz do mieszkania z galeziami w tylku? On tym gra na cymbałkach wkręcając sobie, że jest wielkim muzykiem . Chociaż flet do niego bardziej pasuje i na flecie dopiero by pokazał umiejętności lepiej niż kobieta . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie narzucać tak ale olewać to chyba za drastycznie Olane potrafią latać za mną ponad dekadę, ale jak normalna jest kobieta to się normalnie zachowywać trzeba . Najlepiej jak samo z siebie wychodzi ta schadzka bez żadnych kombinacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 22 minuty temu, Ali Baba napisał: czasem ciezko zlapac srodek by nie przesadzic z lataniem albo nie olac, bo tez potrafią focha strzelic ze latal i nagle przestal. za nimi sie nie trafi, trzeba sie wstrzelic w ich humorki. Powiem Ci jak widzę że łajza nic nie warta z charakteru , to można zastosować cały zestaw sh/it testów i jeszcze wjechać na gadzi mózg , a później ja tej pani nie znam . Edytowano 5 godzin temu przez Get Out 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1318 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Olane potrafią latać za mną ponad dekadę, ale jak normalna jest kobieta to się normalnie zachowywać trzeba . Najlepiej jak samo z siebie wychodzi ta schadzka bez żadnych kombinacji. Jakbym tak olewała normalnego kolesia to chyba by sie obraził i tyle by było. Ci psychiczni latają i powinni sie leczyć Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie narzucać tak ale olewać to chyba za drastycznie Raczej najlepiej tak wypośrodkować, ani nie latać ani nie olać. Skrajności w żadną stronę nie są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach