Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Co Wy byście pomyśleli o około 40-letnim mężczyźnie mającym telefon komórkowy w różowym etui?

Polecane posty

5 minut temu, Get Out napisał:

Moja droga ja to mam porządek w papierach i po paragonie można dojść kto był wcześniej w salonie .😁

Bo patrzysz jak ja żeby ładne było i ten znaczek Sony stąd zbieżność. 😁

I jeszcze sony odgapiłeś 😅

6 minut temu, Get Out napisał:

Nie wyrzucę bo lubię rozwiązywać jakieś rzeczy . 🙂

Dobra to moge kupić ale od razu mówię ja tego nie rozwiązuje bo mam ważniejsze sprawy 😆

2 minuty temu, Get Out napisał:

Zakupy w necie blikiem,

Polecam kartom jednak bo masz awaryjne jakby typ byl oszustem to bank musi oddać hajs 

Jezdzil na nartach xD

Bylem kiedys na nartach w podstawowce z mama i jej przyjaciolmi, ktorzy co roku jezdzili do wloch na narty, i po kilku dniach juz zapieerdalalem ostro

tesknie za tym, w bialce tatrzanskiej bylismy

a jak mialem z 6 lat to w czechach tez bylismy na nartach

z drugiej strony michael schumacher sie rozjeebal zjezdzajac na nartach i teraz jest warzywo

6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

google mówi, że istnieje Tele Świat i Telemagazyn

Ok tylko jak zapytam a pani na poczcie powie że od roku tego nie ma to będzie twoja wina 😆

4 minuty temu, Get Out napisał:

Konto to teraz każdy ma bo jaki problem założyć. A jak mam gotówkę to wolę opłaty zrobić zamiast lecieć z tym do banku i tam stać w kolejkach. Zakupy w necie blikiem, a w sklepach żywnościowe telefonem i gra muzyka ja nie widzę żadnego utrudnienia. 

Kilkanaście lat byłeś bez pracy to po co ci konto. Gdybyś teraz miał normalną pracę też byś nie dostawał do ręki, tylko na konto i nie musiałbyś nic wpłacać.  Sorry, mało wiarygodna jest ta twoja miłość do stania w kolejce na poczcie 🙂

2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał:

Polecam kartom jednak bo masz awaryjne jakby typ byl oszustem to bank musi oddać hajs 

Głównie ciuchy i buty z firmowych sklepów więc ryzyko oszustwa znikome . Ale na jakimś Alledrogo wiedział bym że lepiej kartą. Ewentualnie za pobraniem. 

2 minuty temu, Moderator na kolana rób aa napisał:

Klaudia by mnie pewnnie zabrala na narty, gdybysmy razem pojechali do Polski wtedy

mialem juz wycieczke do Norwegii zalatwiac... ale bysmy pozwiedzali swiat...

Tylko zadbaj o ubezpieczenie zdrowotne na czas pobytu bo poskladanie człowieka w kostkach jak polamie to potrafi zbankrutowac

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Kilkanaście lat byłeś bez pracy to po co ci konto. Gdybyś teraz miał normalną pracę też byś nie dostawał do ręki, tylko na konto i nie musiałbyś nic wpłacać.  Sorry, mało wiarygodna jest ta twoja miłość do stania w kolejce na poczcie 🙂

No byłem bo miałem kase na życie , a od trzech lat normalnie jestem zatrudniony. Gotówkę mam z innego źródła i w banku by się czepiali, a na pocztach nie ma aż tak kolejek. 

haha

no wlasnie, ja moglbym sobie europejska karte wyrobic, ze jakby mi cos w krajach europy sie stalo, to NHS z anglii mi pokryje koszty

jak sobie zlamalem nadgarstek rok temu to wlasnie tak mialem. nie placilem nic za operacje

cud jakis ze moge na perkusji grac... ale na deskorolke sie boje wejsc juz ;/. przeciez jak sie drugi raz bym wyjeebal na ta lape znowu to tym razem amputacja reki jak chuuj

nigdy juz nie popisalbym na klawiaturze komputera albo pogral na perkusji to bylaby tragedia

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Ok tylko jak zapytam a pani na poczcie powie że od roku tego nie ma to będzie twoja wina 😆

Te gazety leżą na wierzchu gdzie okienka są i się zorientujesz. 😁

14 minut temu, Onaaaa napisał:

Dobra to moge kupić ale od razu mówię ja tego nie rozwiązuje bo mam ważniejsze sprawy 😆

Dawno nie miałem do czynienia, ale tego się nie zapomina jak z jazdą na rowerze. 😁

5 minut temu, Get Out napisał:

Te gazety leżą na wierzchu gdzie okienka są i się zorientujesz. 😁

Ok dobra. Przy okazji moge cóś zapłacić choc tam sie chyba nie opłaca bo pamiętam opłatę do skarbowego to brali kila lat temu 5 zl. 

7 minut temu, Moderator na kolana rób aa napisał:

W kioskach tez sprzedawali

ja jak bylem u babci ostatnio to chodzilem jej po gazety z programami do kiosku xD

U mnie wszystkie kioski zlikwidowali.

2 minuty temu, tworki jukon welcome napisał:

Słoiki od siostry a ty wiecznie upalony nadajesz z jukonu, pamiętame 🤣🤣🤣

To ciekawe skąd miałem kase na skuna i jak spotykaliśmy się to przecież nie będę wydziwiał żeby nie jeść, bo prawie jak u mamy wszystko dobre. Ty za to mąkę miałeś na placki i udawałeś że to amfa pozerze aż pół kilo. 😆

1 minutę temu, Get Out napisał:

To ciekawe skąd miałem kase na skuna i jak spotykaliśmy się to przecież nie będę wydziwiał żeby nie jeść, bo prawie jak u mamy wszystko dobre. Ty za to mąkę miałeś na placki i udawałeś że to amfa pozerze aż pół kilo. 😆

Burdello w chałupie ci rodzina sprzątała bo siedziałes na syfie zjarany jak Rysiek Riedel 🤣🤣🤣

3 minuty temu, tworki jukon welcome napisał:

Czy to źródło wydaje z siebie kradzione hau hau? 🤣🤣🤣

Nieistotne i nie stać cię na takie psy. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Nieistotne i nie stać cię na takie psy. 😁

Dobrze ze przynajmniej nie zaprzeczasz a tam dzieci płaczą gdzie ich psiecek, u widmoka 🤣🤣🤣

Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał:

Burdello w chałupie ci rodzina sprzątała bo siedziałes na syfie zjarany jak Rysiek Riedel 🤣🤣🤣

Tu już projekcja ci wjeżdża ukrątko 😁

Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał:

Dobrze ze przynajmniej nie zaprzeczasz a tam dzieci płaczą gdzie ich psiecek, u widmoka 🤣🤣🤣

Na ukrainie 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się