Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Zamarynowałem karkówkę w plastrach w ziołach i przyprawach... jutro będą kotlety

Polecane posty

20 minut temu, Miecz napisał:

I klasę. Taka byle co na siebie włoży, ale z takim "talentem", że od razu będzie to kopiowane. Mało jest takich kobiet.

Kolejny raz mi zaimponiłeś. Uwielbiam kobiety, które nie ulegają modzie, mają swój styl i potrafią go ze smakiem wyeksponować.

Nawet wtedy, gdy mają na sobie dres.

5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

z tej okazji też robią imprezy tylko atmosfera sztywniejsza

Ty i  ten twój czarny humor 🤣

• Haha 1

1 minutę temu, Baba napisał:

40 lat dla kobiety, to jakaś magiczna liczba 🤣 Wiem po sobie. To początek "starości" a my chcemy to jakoś zatrzymać. 

Wiesz, może to trochę głupio zabrzmiało, jakbym uważała, że kobiety w późniejszym wieku nie są atrakcyjne,  a wręcz przeciwnie uważam, że są nadal piękne i mogą wyglądać pięknie. Tylko zaczynają z siebie robić takie relikty przeszłości, nie wiem czy chodzą w starych ciuchach z oszczędności czy z przekonania, że tak zajebiście wyglądają, ciągle tak samo jak kiedyś.  Odnoszę to tez do siebie bo tez przekroczyłam ten magiczny wiek 😉  

1 godzinę temu, Pokraka napisał:

Natomiast jeśli chodzi o tandetny czy wulgarny styl zupełnie mi się nie kojarzy z młodością, raczej właśnie odwrotnie z podstarzałymi hotkami, tu prym wiodą zwierzęce printy, chcesz się postarzyć i żałośnie wyglądać wybierz panterkę.  🙈 

cicho bo się połapią

to jest jak znak ostrzegawczy

24 minuty temu, Pokraka napisał:

Tak figura to 80% sukcesu, jednak ubieranie się w ubrania modne 20 lat temu i robienie makijażu jak 20 lat temu, fryzura modna 20 lat temu nie odmładza o 20 lat tylko postarza 😁 

Tego nie wiem. Teraz i 20 lat temu mam identyczne obcięcie włosów. Wtedy i teraz nie nakladam makijażu, jeśli już, to kilka razy w roku.

Wtedy i teraz najchętniej preferowałam styl sportowy. Pomijając imieniny cioci 😛

2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

cicho bo się połapią

to jest jak znak ostrzegawczy

Nie połapią się, mechanizm obronny odpali tryb to nie o mnie ja wyglądam zajebiście 😉  

3 minuty temu, Pokraka napisał:

Wiesz, może to trochę głupio zabrzmiało, jakbym uważała, że kobiety w późniejszym wieku nie są atrakcyjne,  a wręcz przeciwnie uważam, że są nadal piękne i mogą wyglądać pięknie. 

W moim przypadku słowo piekna/pięknie, to duże nadużycie, ale bez fałszywej skromności powiem, że po 40 tce wyglądałam ładnie. Nabrałam ciała i podobałam się sobie.

54 minuty temu, Baba napisał:

🤣 trochę grubsza jest córka moich sąsiadów i wyobraź sobie, że często zakłada tak krótkie szorty. Ma 36 lat i uważa, że w tym wieku jej pasują 🤣 

a zgadnij kto najchętniej zakłada stringi na plażę...

to chyba żeby materiał zaoszczędzić 😜 

nie żebym coś sugerował ale do 3XL są dostępne...

Nie cierpię różowego koloru! 

6 minut temu, Baba napisał:

Tego nie wiem. Teraz i 20 lat temu mam identyczne obcięcie włosów. Wtedy i teraz nie nakladam makijażu, jeśli już, to kilka razy w roku.

Wtedy i teraz najchętniej preferowałam styl sportowy. Pomijając imieniny cioci 😛

Ja zmieniam, włosy rosną, raz obcinam tak potem inaczej, w wieku 30 lat miałam długa przerwę od makijażu, miałam tylko permanentne kreski oka i nic nie robiłam praktycznie więcej, teraz jednak doszłam do wniosku, że czas poprawiać naturę.

Sportowy styl to szerokie pojęcie może to być modny dres lub jeansy lub ortalion z lat 80 wiec  😉 

6 minut temu, Baba napisał:

W moim przypadku słowo piekna/pięknie, to duże nadużycie, ale bez fałszywej skromności powiem, że po 40 tce wyglądałam ładnie. Nabrałam ciała i podobałam się sobie.

Cii ja wierze, że można wyglądać pięknie i znam piękne kobiety po 60 i wcale nie tylko celebrytki 😉 

a zgadnij kto najchętniej zakłada stringi na plażę...

to chyba żeby materiał zaoszczędzić 😜 

Nie wiem. Jestem zajęta rozglądaniem się za dobrze zbudowanymi facetami 😊

2 minuty temu, Baba napisał:

Nie wiem. Jestem zajęta rozglądaniem się za dobrze zbudowanymi facetami 😊

I po co ci taki to duzo zre ja bym nie chciał 

3 minuty temu, Baba napisał:

Nie cierpię różowego koloru! 

Ja nie lubię tylko ubrań w pudrowym brudnym różu podobnie jest z beżem , ale to dlatego, że jestem typ urody ciemna głęboka zima i wyglądam fatalnie jak bym była poważnie chora 

2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał:

I po co ci taki to duzo zre ja bym nie chciał 

Na jedzenie przecież se sam zarobi, a miło się na takiego patrzy z jeszcze fajniej dotyka 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się