Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Cztery ponczki tak

Czekam na kartę kredytową i bluray 12.52

Polecane posty

11 minut temu, Еlciаа napisał:

Przecież dokladnie ten sam limit jest w aplikacji, z kartą jest tylko różnica że można robić zakupy poza allegro.

To tylko to life czendzer bo czekałem 37lat aby kk była możliwa dla niepracujących 

Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał:

To tylko to life czendzer bo czekałem 37lat aby kk była możliwa dla niepracujących 

I gdzue z tym będziesz chodził?

Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał:

I gdzue z tym będziesz chodził?

Wszędzie gdzie będę potrzebował lub nie wiedział ile kasy wziąść to jest dobre bo możesz mieć swój budżetu miesięczny bardzo minimalny +kk jakby się trafił obiad z samicom i masz 30dni na spłatę obiadu i inne takie sytuacje gdzie nie musisz planować wydatku przed wyjściem tylko jom bierzesz a jak wrócisz to dopiero sobie z giełdzie czy konta oszczędności spłacasz na luzie w ciągu kilku dni albo sobie wybierasz raty bo tak wolisz np co jakiś czas masz dochody i to nie przeszkadza 

1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał:

Wszędzie gdzie będę potrzebował lub nie wiedział ile kasy wziąść to jest dobre bo możesz mieć swój budżetu miesięczny bardzo minimalny +kk jakby się trafił obiad z samicom i masz 30dni na spłatę obiadu i inne takie sytuacje gdzie nie musisz planować wydatku przed wyjściem tylko jom bierzesz a jak wrócisz to dopiero sobie z giełdzie czy konta oszczędności spłacasz na luzie w ciągu kilku dni albo sobie wybierasz raty bo tak wolisz np co jakiś czas masz dochody i to nie przeszkadza 

To tera będziesz sponsorował samicom chorym obiady w barze mlecznym xD w sumie są tu chętne na obiady za friko więc dzialaj

2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał:

jaki obiad z samicą  onanisto xD

Napierrdolisz długów kupując jakiś złom  z tej karty i tak się skończy 

Edytowano przez gay fm

Np z konta oszczędności drugi przelew 7,5-10zl przelew natychmiastowy zazwyczaj 3-6 wyjście z giełdzie to tesz koszt bo może być akurat zły momencie a to wszystko po to bo może byś coś kupiła w rtv agd i wszystko trzeba planowanie a z 7k kk nie trzeba 

Przed chwilą, gay fm napisał:

jaki obiad z samicą  onanisto xD

Napierrdolisz długów kupując jakiś złom  z tej karty i tak się skończy 

Jakimkolwiek np stpiarom czy poznanom spontanicznie 

Ten złom trzyma wartość np do sypialni wziolem ps2 fat i ps3ss po 100 albo ngc i ps4 slim po 220 sobie zobacz po ile chodzi wydałem 640 a mogę wziąć pod 2000

7 minut temu, BabkaBunioBoża napisał:

To tera będziesz sponsorował samicom chorym obiady w barze mlecznym xD w sumie są tu chętne na obiady za friko więc dzialaj

No chociażby ogólnie cokolwiek innego np wejde do meblowy i coś mi się spodoba to nie muszę wracać do domu i jechać jeszcze raz taxi planować na później czy nowy miesiąc tylko od razu wypytam dostawe a potem na spokojnie 30dni lub raty a narożnik wjedzie czy coś takiego 

Itd itd

2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał:

Codziennie som mega okazje

Nie zawsze ogólnie bardzo ciezko kupić sprawnom nie porysowanom konsole ze sprawnym napędem optycznym za male kase to musi się komuś palić pod stopami

1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał:

No chociażby ogólnie cokolwiek innego np wejde do meblowy i coś mi się spodoba to nie muszę wracać do domu i jechać jeszcze raz taxi planować na później czy nowy miesiąc tylko od razu wypytam dostawe a potem na spokojnie 30dni lub raty a narożnik wjedzie czy coś takiego 

Itd itd

O tym narożniku to już 3 rok piszesz 

6 minut temu, Cztery ponczki tak napisał:

Jakimkolwiek np stpiarom czy poznanom spontanicznie 

chyba ze sztuczną ciipą z szuflady mitomanie

Przed chwilą, gay fm napisał:

chyba ze sztuczną ciipą z szuflady mitomanie

Uważam że pasujecie do siebie i niepotrzebnie siedzisz w szafie

O tym narożniku to już 3 rok piszesz 

Może nawet 4ty nie jest łatwo się dorobić na allegro som ale ci kurier zostawi pod blokiem i se wnos poza tym kasa minimum 1,5k tesz spory wydatek jednorazowy jak chcesz żyć mc za 1k poza tym logistyka by tv nie slukli 85cali u mnie stoi przy drzwiach wejściowych do salonu i trzeba będzie bardzo uważać ze wniesieniem roboli

1 minutę temu, Dimentio napisał:

Naroznik zeby ruuchac na nim Anastazje XDD

Tak mi się kiedyś marzyło na obszarze oparcia boków ale ogólnie lubię takie salony z bardzo dużym ekskluzywne naroznik 

Lezak I pravik powinno razem zamieszkac I sciagnac do siebie klaudiusz I nimfetke I robic gangbang 

No,.mozna sobie pomarzyc

Szkoda, ze marzenia nie moga byc rzeczywistoscia

Wielki gabaryt to duży ruch ogólnie jest np już z tydzień czekam aż będzie puste miejsce gabaryty bo chce wrzucić fotel głęboki a nie chce by stał poza tym miejscem i ludzie gadali

8 minut temu, BabkaBunioBoża napisał:

Uważam że pasujecie do siebie i niepotrzebnie siedzisz w szafie

A robiłaś ten walek już jeśli allegro daje np 50 jak wydasz 500 to teoretycznie można wziąć coś za 50 i 450 a potem 450 zwrotu i mieć to 50 za darmo rzeczy xD 

7 minut temu, Dimentio napisał:

No,.mozna sobie pomarzyc

Szkoda, ze marzenia nie moga byc rzeczywistoscia

Ja się już zestarzalem sporo nie wiem czy by mi się chciało jak dwa chomiki po chacie się piepszyc 

2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał:

A robiłaś ten walek już jeśli allegro daje np 50 jak wydasz 500 to teoretycznie można wziąć coś za 50 i 450 a potem 450 zwrotu i mieć to 50 za darmo rzeczy xD 

Pewnie można. Trzeba szukać różnych luk i okazji

Pewnie można. Trzeba szukać różnych luk i okazji

No teoretycznie można się rozmyślic przecież i zbieg okoliczności 

Ja bym sobie postawil wielki namiot w lesie, I tam naroznik wstawil 

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

A ja chyba laptopa sobie kupie na dniach, wczoraj fajne oglądałam.

Co nie elka lepiej jak samica się wypnie na psa dobrej wysokości 

Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał:

No teoretycznie można się rozmyślic przecież i zbieg okoliczności 

No tak ale za sięganie po cudze trzeba będzie i tak zapłacić prędzej czy później. Nie opłaca sie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się