Śliwka w Polonezie 611 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nicki zmieniałem ale nigdy nie ukrywałem flagowca więc twoje manipulacje są słabe jak na pracownika oświaty. Hehe Jakoś dziwnym trafem na Prince of Persia porzuciłeś swój od razu rozpoznawalny slang Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ksysio kiedyś po ucieczce z ero próbował schować się na uczuciowym pod nickiem Prince of Persia. Zmienił język i udawał normalsa. Niestety, mimo konspiry, został szybko rozpoznany. Już nie próbuje udawać kogoś innego, ale żal mu pozostał i od tamtej pory każdego pyta oskarżającym tonem jaki miał wcześniej nick Buahahahahha prince of persia leze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Piszesz 3-ci raz to samo . Nie jesteś ani zabawny ani inteligentny w tym zatem odplyn może jezowa zainteresują twoje fascynujące wysrywy Historyjka o Jukonie była całkiem zabawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Piszesz 3-ci raz to samo . Nie jesteś ani zabawny ani inteligentny w tym zatem odplyn może jezowa zainteresują twoje fascynujące wysrywy Bo zabawne jest jak odwracasz głowę żeby nie zapytać go o flagowca i nawet gdybyś była skrajnie tępa, to powinno ci dać do myślenia dlaczego typ ukrywa przeszłość. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: A zobacz, jaka agresywna się zrobiła nagle. Już nie sadzi uśmiechniętych od ucha do ucha emotikonek ani tych z języczkiem, koleżanek nie ma na podorędziu i włączyła tryb ofensywny. Nagle? Ja zawsze jestem agresywna i to mi zarzucają, lotna obserwatorko rzeczywistości:p idz do Pani sie poskarż i obejrzyj tabaluge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Historyjka o Jukonie była całkiem zabawna. Olkusz tez jest fajny. Jaki kraj taki jukon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jakoś dziwnym trafem na Prince of Persia porzuciłeś swój od razu rozpoznawalny slang Zwykle po banie miałem nowy Nick i wiadomo było , że jestem widmo więc nigdy nie ukrywałem przeszłości w przeciwieństwie do ciebie . Musiałeś grubo coś odwalić na ero . Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jakoś dziwnym trafem na Prince of Persia porzuciłeś swój od razu rozpoznawalny slang śliwka dossala sie do źródelka i ciągnie atecje pelną piersio.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Bo zabawne jest jak odwracasz głowę żeby nie zapytać go o flagowca i nawet gdybyś była skrajnie tępa, to powinno ci dać do myślenia dlaczego typ ukrywa przeszłość. Hehe Ale ja nie żyje tym forum aż tak jak ty od dwóch dekad z wymyślonym życiorysem, żeby każdego kogo napotkam wypytywać o ‚flagowca’ jak poyebana. nie jesteś w przedszkolu Ksysiu zezowaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 3 godziny temu na tego libeda sie uparli tylko dlatego, ze najchetniej by tu caly czas chlali i roochali 24 na 7 i zeby byla sodomia a libed dba o porzadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: śliwka dossala sie do źródelka i ciągnie atecje pelną piersio.. No odbiłam się od takiego alpha jak ty, to muszę sobie jakoś radzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Olkusz tez jest fajny. Jaki kraj taki jukon Co do Olkusz to twój narzeczony jak przedawkował psychotropy majaczył, że mnie tam widział, a nigdy tam nie byłem nawet. Widział mnie też w innych rejonach , bo chorzy psychicznie tak mają że widzą rzeczy które nie miały miejsca. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Zwykle po banie miałem nowy Nick i wiadomo było , że jestem widmo więc nigdy nie ukrywałem przeszłości w przeciwieństwie do ciebie . Musiałeś grubo coś odwalić na ero . Hehe Na prince ukrywałeś i przeszłość, i udawałeś inną pisownię. Ale ci nie wyszło i się nauczyłeś, że nie potrafisz, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Zwykle po banie miałem nowy Nick i wiadomo było , że jestem widmo więc nigdy nie ukrywałem przeszłości w przeciwieństwie do ciebie . Musiałeś grubo coś odwalić na ero . Hehe Ja gęgałeś i osemkowales tez nie ukrywałeś? Krzysiu Krzysiu twoja choroba psychiczna zapisała sie na kartach kafeterii w całości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Olkusz tez jest fajny. Jaki kraj taki jukon "Sorry za mój polski, bo na co dzien nie używam" jprdl jaki dzban Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Co do Olkusz to twój narzeczony jak przedawkował psychotropy majaczył, że mnie tam widział, a nigdy tam nie byłem nawet. Widział mnie też w innych rejonach , bo chorzy psychicznie tak mają że widzą rzeczy które nie miały miejsca. Hehe No wiem ze nie byłeś przecież mieszkasz w Jukonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Ale ja nie żyje tym forum aż tak jak ty od dwóch dekad z wymyślonym życiorysem, żeby każdego kogo napotkam wypytywać o ‚flagowca’ jak poyebana. nie jesteś w przedszkolu Ksysiu zezowaty Ależ żyjesz tym miejscem jak mało kto patrząc po twoim zachowaniu i wiem że niewygodnie ci jest zapytać typa o flagowca dopóki jest po twojej stronie . Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No odbiłam się od takiego alpha jak ty, to muszę sobie jakoś radzić potwierdzasz ze latasz za widmo dla meskiej atencji? wyrzuc to z siebie, ulży ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 50 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Zwykle po banie miałem nowy Nick i wiadomo było , że jestem widmo więc nigdy nie ukrywałem przeszłości w przeciwieństwie do ciebie . Musiałeś grubo coś odwalić na ero . Hehe Czyli dobrze dziś pisalam, że śliwka to projekt. A zarzucali mi wariactwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ja mam bekę jak on taka manipulacja na poziomie 6-latka próbuje sliwke zmusić do podania wcześniejszego nicka, tymi wrzutami ze musiały być grube kompromy itd, jakby sliwka była tępa i od razu w odpowiedzi miałaby podać, bo ksysio władca lalek tak chce i wybitnie pogrywa haha taki znawca kafeterii, w końcu tu mieszka od 20 lat a miota sie jak bezradny ratler w tych tanich manipulacjach próbujących ustalić kim jest sliwka która go koncertowo tyra Edytowano 3 godziny temu przez miszluft 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Na prince ukrywałeś i przeszłość, i udawałeś inną pisownię. Ale ci nie wyszło i się nauczyłeś, że nie potrafisz, Pierwsze słyszę żebym ukrywał przeszłość pomimo zmiany nicków i ukrywanie przeszłości to raczej twoja domena AO aż płeć zmieniłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Czyli dobrze dziś pisalam, że śliwka to projekt. A zarzucali mi wariactwo. To facio podstarzały który dla niepoznaki przebrał się za babę i został rezydentem Wawy którą widział jak niemiecka świnia niebo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Ja mam bekę jak on taka manipulacja na poziomie 6-latka próbuje sliwke zmusić do podania wcześniejszego nicka, tymi wrzutami ze musiały być grube kompromy itd, jakby sliwka była tępa i od razu w odpowiedzi miałaby podać, bo ksysio władca lalek tak chce haha taki znawca kafeterii, w końcu tu mieszka a miota sie jak bezradny ratler w tych tanich manipulacjach próbujących ustalić kim jest sliwka która go koncertowo tyra Bekę to ty byś dopiero miała i zatrzepała byś się gdyby śliwkowy sprzedał swoją przeszłość, bo tam niezłe cyrki były jeżeli nawet syn mu zmartwychwstał. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Czyli dobrze dziś pisalam, że śliwka to projekt. A zarzucali mi wariactwo. Dobrze ci zarzucali chcesz sie kompromitować jeszcze bardziej? Ok wiarygodny Krzysiu który wymyslil swój żywot w jukonie i wpadł idjotycznie bo na forum ogura widać było jego flagę to świetne zrodlo informacji, widze ze tego wyciągania wniosków uczono cie chyba na tym eksternistycznym licencjacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 12 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: potwierdzasz ze latasz za widmo dla meskiej atencji? wyrzuc to z siebie, ulży ci. Już tak lata jakieś piętnaście lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 3 godziny temu sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 3 godziny temu W ogóle beka jak wszystkie obrończynie Krzysia i jego Jukonu, które argumentowały do tych ktorzy sie zorientowali bez flagi u ogóra, ze niby czemu miałby nie mieszkać, to noemalne, czepiamy sie - nagle zamilkły jak skompromitowany Sysio sam byl zmuszony przyznać ze Jukon to on widział ale w odbiciu swojej dupy w sraczu w Olkuszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Już tak lata jakieś piętnaście lat. wczoraj jajo znosila, wystarczy ze wybędziesz i zaczyna jej odpalać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Dobrze ci zarzucali chcesz sie kompromitować jeszcze bardziej? Ok wiarygodny Krzysiu który wymyslil swój żywot w jukonie i wpadł idjotycznie bo na forum ogura widać było jego flagę to świetne zrodlo informacji, widze ze tego wyciągania wniosków uczono cie chyba na tym eksternistycznym licencjacie Już bardziej nie możesz się skompromitować jeżeli twój narzeczony jest po szkole specjalnej i ma socjal. To co z tobą musi być nie hallo jeżeli tylko niepełnosprawny jest twoim targetem. Hehe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: W ogóle beka jak wszystkie obrończynie Krzysia i jego Jukonu, które argumentowały do tych ktorzy sie zorientowali bez flagi u ogóra, ze niby czemu miałby nie mieszkać, to noemalne, czepiamy sie - nagle zamilkły jak skompromitowany Sysio sam byl zmuszony przyznać ze Jukon to on widział ale w odbiciu swojej dupy w sraczu w Olkuszu no i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach