murb 618 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Poetka to typowa prdlnta lewaczka. Miecz mówi, że ja jestem lewaczką. Raczej olewaczką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 618 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: ach.. znam te butelki, one maja rożne kolory Czasami są ubrane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 618 Napisano 59 minut temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Widzisz to nie takie oczywiste jednak, ja sama kiedyś kiedyś 2 razy kupiłam męskie dla siebie bo tak mi się podobały. Ja też. Raz. 🫢 Loewe 7. Pachną jak ciepła szarlotka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 481 Napisano 57 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Wydaje ci się, nikt takich strasznych rzeczy nie robi. mysle ze dumbo podejrzewa ze ludzie z forum sie sekszą prywatnie.. tutaj są z calej polski, komu by sie chcialo jechac pol dnia.. Edytowano 57 minut temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: mysle ze dumbo podejrzewa ze ludzie z forum sie sekszą prywaynie.. tutaj sa z calej polski, komu by sie chcialo jechac pol dnia.. Z żonami mężami i małolatami roochaja się, genitaliami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 6 Napisano 56 minut temu 4 minuty temu, murb napisał: Miecz mówi, że ja jestem lewaczką. Raczej olewaczką. Ja jestem pisowskim betonem to razem tworzymy jedną całkiem rozsądną kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 6 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Bambo napisał: Z żonami mężami i małolatami roochaja się, genitaliami No raczej, ludzie w związkach uprawiają seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 481 Napisano 54 minuty temu 19 minut temu, Еlciаа napisał: Podobno nieważne jak o tobie mówią, ważne żeby w ogóle mówili. święta prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 618 Napisano 54 minuty temu 8 minut temu, Bambo napisał: Mam na myśli że wy istniejecie na żywo i robicie kopulację penetrację że członek do pochwy wchodzi a potem tu piszecie To takie normal w sprawy są jak picie kawy z rana, na przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 71 Napisano 54 minuty temu 6 godzin temu, Caryca w garsonce napisał: Jesteś chyba jedyną osobą poza mną, która to kojarzy Ja też to pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 76 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: mysle ze dumbo podejrzewa ze ludzie z forum sie sekszą prywaynie.. tutaj sa z calej polski, komu by sie chcialo jechac pol dnia.. A ja myślałam że jej chodzi o to co każdy z nas robi prywatnie w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 481 Napisano 52 minuty temu 6 minut temu, murb napisał: Ja też. Raz. 🫢 Loewe 7. Pachną jak ciepła szarlotka. A co powiesz o Joop różowy dla facetow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 618 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ja jestem pisowskim betonem to razem tworzymy jedną całkiem rozsądną kobietę Podoba mi się ta wizja. Zwłaszcza, że w pamięci mam naleśniki w niedzielny poranek. Wizję naleśników oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 76 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A ja myślałam że jej chodzi o to co każdy z nas robi prywatnie w domu. 4 minuty temu, Bambo napisał: Z żonami mężami i małolatami roochaja się, genitaliami Czyli się nie myliłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 76 Napisano 50 minut temu 7 minut temu, murb napisał: Ja też. Raz. 🫢 Loewe 7. Pachną jak ciepła szarlotka. Ja Diora Fahrenheit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 6 Napisano 50 minut temu 11 minut temu, Bambo napisał: Mam na myśli że wy istniejecie na żywo i robicie kopulację penetrację że członek do pochwy wchodzi a potem tu piszecie Dambo! Ty sie ciesz, że nie w trakcie. Taki jeden Jerry pisał, że raz mu laska przeglądała telefon w trakcie seksu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czyli się nie myliłam. No jak nie genitaliami to podobno ludzie na wózkach mogą się podniecac może uszami o uszy tak jak motyle się seksza brzuchami i bez skrzydeł to wyglada jak chore guwno jakieś jak się robale tarmosza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 618 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: A co powiesz o Joop różowy dla facetow? Wyznam, że nic bo nie wąchałam tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 618 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja Diora Fahrenheit. To taki klasyk klasyków. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 6 Napisano 48 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Podoba mi się ta wizja. Zwłaszcza, że w pamięci mam naleśniki w niedzielny poranek. Wizję naleśników oczywiście. A moi to już wzgardzili naleśnikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 47 minut temu Żółwie jak się dymają to nieźle odgłosy robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 76 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, Bambo napisał: Żółwie jak się dymają to nieźle odgłosy robią Ej ale tak na dobrą sprawę to ty cały czas piszesz o seksie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 618 Napisano 44 minuty temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: A moi to już wzgardzili naleśnikami To im się poprzewracało. Muszę zmienić okulary bo nic nie widzę w telefonie. Wczoraj było ok a dziś powiększam czcionkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 481 Napisano 43 minuty temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Ja Diora Fahrenheit. uwielbiam ten zapach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 76 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: uwielbiam ten zapach. No, ja też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ej ale tak na dobrą sprawę to ty cały czas piszesz o seksie. Bo nie rozumiem juz popytu sekzualnego kojarzy mi się z czymś strasznym i krwiożerczym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 6 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: To im się poprzewracało. Muszę zmienić okulary bo nic nie widzę w telefonie. Wczoraj było ok a dziś powiększam czcionkę. Tak, teraz robie takie omlety z dodatkami, wędliną, warzywami i serem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 76 Napisano 37 minut temu 2 minuty temu, Bambo napisał: Bo nie rozumiem juz popytu sekzualnego kojarzy mi się z czymś strasznym i krwiożerczym Wersja jak z horroru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 666 Napisano 37 minut temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Ej ale tak na dobrą sprawę to ty cały czas piszesz o seksie. Bo tez by chciała bolca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach