miszluft 9 Napisano 2 godziny temu Krowa i kurczak tez kojarzę a potem była faza na te kreskówki takie coraz bardziej agresywne, nie pamietam czy to były ptaki czy co, ale rownia pochyła wrzaski jakies mordobicie masakra… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Czuję się wykluczona bajkowo. Jako dziedź nie miałam satelity ani kablówki. Oglądałam wieczorynkę na jedynce, sobotni blok poranny Hanna-Barbera, na regionalnej bajki od 15 i na polsacie czarodziejkę. Dzetsony leciały na 2 w sobotę chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 43 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Muminki Wiecie, że mozarella to mięso z Muminków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Dzetsony leciały na 2 w sobotę chyba O jetsonow lubiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Wiecie, że mozarella to mięso z Muminków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 2 godziny temu Dobra dość tych sentymentów. Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 43 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Dzetsony leciały na 2 w sobotę chyba Tak! Najlepsza baja. Do tego Flinstonowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 616 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Francuska chyba ale są te pacynki czy jak to tam nazwać w muzeum w lodzi, jest tez Uszatek i Muminki Sprawdziłam. Robili tę bajkę w Łodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 2 godziny temu Natomiast odruch wymiotny i największe rozczarowanie było za każdym razem, gdy o 19 w wieczorynce było Lippy and Messy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 2 godziny temu (edytowany) A 30 to czemu musi być baba przynudzajonca nadmiernie pilnująca i pjerdolonca oczywistości ehhh nigdy nie będziemy normalni Edytowano 2 godziny temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Natomiast odruch wymiotny i największe rozczarowanie było za każdym razem, gdy o 19 w wieczorynce było Lippy and Messy. Ja zawsze uważałem, że to dla jakichś opóźnionych dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: Ja zawsze uważałem, że to dla jakichś opóźnionych dzieci. Czyli dla giny, nie rozumiem, czemu sie zatem krzywiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 2 godziny temu Fajne są bajki, np ostatni jednorozek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 2 godziny temu Ta piosenka że jest jednorożcem i czemu jest babofonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 2 godziny temu Once, I can't remember I was long ago, someone strange I was innocent and wise And full of pain Now that I'm a woman Everything is strange Once, when I was searching Somewhere out of reach, far away In a place I could not find Or heart obey Now that I'm a woman Everything has changed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bambo napisał: Ta piosenka że jest jednorożcem i czemu jest babofonem To już takich gender idei uczą przedszkolaków czy wczesnoszkolniaków nawet? Ło jezu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: To już takich gender idei uczą przedszkolaków czy wczesnoszkolniaków nawet? Ło jezu. Chodzi tylko o to że jest jednorożkiem i ma wyjeebane na ludzkie biznesy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, miszluft napisał: Czyli dla giny, nie rozumiem, czemu sie zatem krzywiła A może dla rurki paryskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: A może dla rurki paryskiej? Co to jest rurka/tubka paryska, całkiem słodka ksywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bambo napisał: Co to jest rurka/tubka paryska, całkiem słodka ksywka Kto ma wiedzieć, ten wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 11 Napisano 1 godzinę temu Niedługo w produkcjach dla najmłodszych będziemy pewnie oglądać transseksualne jednorożce i tym podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Kto ma wiedzieć, ten wie. Po prostu nie podrywaj tutejszych barbarzyńców, czy to łatwiej powiedzieć niż zrobić, rly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 1 godzinę temu To stara bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 481 Napisano 1 godzinę temu jak nie tipsy to kreskófki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Bambo napisał: Po prostu nie podrywaj tutejszych barbarzyńców, czy to łatwiej powiedzieć niż zrobić, rly Nikogo tu nie podrywałam nigdy i nie mam zamiaru. To tylko forum z nickami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 616 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: jak nie tipsy to kreskófki Perfumy nie tipsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 616 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Nikogo tu nie podrywałam nigdy i nie mam zamiaru. To tylko forum z nickami. Za nickami są ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Nikogo tu nie podrywałam nigdy i nie mam zamiaru. To tylko forum z nickami. Ich tu jara jak mogą zła lewaczke zbesztać i zeshmacic, jara cię to ty krejzi biczo, co ty odprdalasz po pijaku taka rezolutna sluta wypita, chodźcie panowie zapraszam jestem taka nonszalancka pijaczka huh Edytowano 1 godzinę temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Za nickami są ludzie. Ale nie tak „namacalni”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 481 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Perfumy nie tipsy. jakie lubisz nosic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach