Dimentio 7 Napisano 57 minut temu (edytowany) A wal sie murb, szkoda czasu na ciebie Nawet stopek nie chcesz pokazac I przestan mnie cytowac Wez cow zezryj, najedz sie I wracaj do pracy Edytowano 57 minut temu przez Dimentio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, salix napisał: Jaki by nie był zawierzanie komuś w sprawach finansowych jest zawsze ryzykowne zwłaszcza gdy samemu się o tym nie ma pojęcia. Poza tym szczerze wątpię by libed kogoś przekonywał do jakichś działań. Nie wiem jak to wyglądało ponieważ świadkiem rozmowy nie byłam. Połączyłam tylko wypowiedź Leżaka o tym, że stracił na poradach Libeda z wypowiedzią Libeda, który potwierdził, że dawał rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 57 minut temu Nie chce mi sie z toba pisac w ogole, szkoda czasu na was xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Dimentio napisał: Nie chce mi sie z toba pisac w ogole, szkoda czasu na was xD No to pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 56 minut temu Gram sobie w gre xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 55 minut temu Leze sobie w wannie I slucham swedish death metal a wy co DO PRACY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Dimentio napisał: Leze sobie w wannie I slucham swedish death metal a wy co DO PRACY Paaaa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 54 minuty temu No pa, idz juz sobie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie wiem jak to wyglądało ponieważ świadkiem rozmowy nie byłam. Połączyłam tylko wypowiedź Leżaka o tym, że stracił na poradach Libeda z wypowiedzią Libeda, który potwierdził, że dawał rady. Jednak Libed przypisuje sobie całość zasług ale za tym stała też wg Leżaka Poetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Jednak Libed przypisuje sobie całość zasług ale za tym stała też wg Leżaka Poetka Nie wiedziałam, że to była praca zespołowa. Wpadło mi w oko jak kiedyś Leżak pisał o stracie a potem Libed to potwierdził. Może sama zapytałam. Szczegółów już nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 51 minut temu Poetka tu pare miesiecy temu jak byla, to pisala, ze jej szefowa jest jakas porypana, ze wydziera na nia ryja I czuje sie w robocie jak w jakims obozie koncentracyjnym Masakra. Ciesze sie, ze ja nie musze pracowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 50 minut temu (edytowany) Tez w niejednej fabryce robilem kiedys, I w jednej na mnie jakis rusek z litwy morde darl, ze on jest team leaderem I musze zasuwac Na nastepny dzien juz tam nie wrocilem. ludzie sa pojeebani Edytowano 50 minut temu przez Dimentio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie wiedziałam, że to była praca zespołowa. Wpadło mi w oko jak kiedyś Leżak pisał o stracie a potem Libed to potwierdził. Może sama zapytałam. Szczegółów już nie pamiętam. Winę tu ponosi tez miłość i Anastazja. Tak wiec winnych jest wielu, z cała pewnością to można tylko stwierdzi brak winy leżaka w tym wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 46 minut temu Ja ostatnio z ta kurtke zjeebalem, masakra. Nie wiem jak to z mojej winy zniszczylem kurtke, bo z mojej uprzejmosci sie odsuwam paniczom I kurtka do wyrzucenia ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 528 Napisano 46 minut temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Jednak Libed przypisuje sobie całość zasług ale za tym stała też wg Leżaka Poetka Wszyscy są bardziej winni niż sam inwestor za swoje decyzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 37 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Winę tu ponosi tez miłość i Anastazja. Tak wiec winnych jest wielu, z cała pewnością to można tylko stwierdzi brak winy leżaka w tym wszystkim. Otóż to. A biorąc pod uwagę jego totalna nieporadność zyciowa, nie trudno przewodzie efekty. Było co najmniej 3 lata pierniczenia o giełdzie i wykresach po czym, przerzucił się na pierniczenie o elektro smieciach. Soł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, salix napisał: Wszyscy są bardziej winni niż sam inwestor za swoje decyzje. To właśnie wyżej napisałam Brum że jedyna osobą bez winy jest leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, salix napisał: Wszyscy są bardziej winni niż sam inwestor za swoje decyzje. Czasem jeśli masz mentora, guru i przewodnika to idziesz za nim jak w dym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 42 minuty temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Winę tu ponosi tez miłość i Anastazja. Tak wiec winnych jest wielu, z cała pewnością to można tylko stwierdzi brak winy leżaka w tym wszystkim. Miłość tłumaczy wiele sytuacji. To zwykle ostatnie westchnienie rozumu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To właśnie wyżej napisałam Brum że jedyna osobą bez winy jest leżak. W oczach Leżaka - z całą pewnością. Staram się wczuć w jego położenie. Popatrzeć z jego perspektywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 40 minut temu 2 minuty temu, Maryyyś_+ napisał: Otóż to. A biorąc pod uwagę jego totalna nieporadność zyciowa, nie trudno przewodzie efekty. Było co najmniej 3 lata pierniczenia o giełdzie i wykresach po czym, przerzucił się na pierniczenie o elektro smieciach. Soł To tylko fiksacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 37 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Miłość tłumaczy wiele sytuacji. To zwykle ostatnie westchnienie rozumu. Gdybym mówił językami ludzi i aniołów, a miłości bym nie miał, stałbym się jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 34 minuty temu 5 minut temu, murb napisał: W oczach Leżaka - z całą pewnością. Staram się wczuć w jego położenie. Popatrzeć z jego perspektywy. Rozumiem, ja tez mam upierdliwą skłonność do próbowania patrzenia na ludzi z ich perspektywy a przez to szkodliwą skłonność do tłumaczenia ich zachowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 5 Napisano 30 minut temu Dobra starczy tego, miłego dnia wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 5 Napisano 30 minut temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Rozumiem, ja tez mam upierdliwą skłonność do próbowania patrzenia na ludzi z ich perspektywy a przez to szkodliwą skłonność do tłumaczenia ich zachowań. Ważne ze zwyroli nie tłumaczysz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 28 minut temu Swoja droga raz jak szedlem do tego jazz klubu, to spojrzalem w okno czyjegos domu, a tam na sofie siedzi jakas mloda szczupla laska brazowe wlosy, I miala na sobie koszule I takie rajstopowe dlugie skarpetki do kolan jasno niebieskie i nagie uda, I pisala z kims na smartfon xD. Co za widok Od razu mi stanal. Ale szedlem grac muze do klubu wiec musialem o niej zapomniec, ale fajny widok Moze kiedys bede mial ukochana, to tez tak bedzie sie ubierac dla mnie I bedziemy sie kochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 22 minuty temu 7 minut temu, taka_pokraka napisał: Dobra starczy tego, miłego dnia wszystkim! Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 528 Napisano 21 minut temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Dobra starczy tego, miłego dnia wszystkim! Miłego. Słyszałyście o gołym piłsudskim w muzeum sztuki współczesnej? Obraz pokazuje go w całej okazałości a warsztat artystyczny przypomina raczej pracę ucznia podstawówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 20 minut temu 12 minut temu, taka_pokraka napisał: Rozumiem, ja tez mam upierdliwą skłonność do próbowania patrzenia na ludzi z ich perspektywy a przez to szkodliwą skłonność do tłumaczenia ich zachowań. To nie jest upierdliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, salix napisał: Miłego. Słyszałyście o gołym piłsudskim w muzeum sztuki współczesnej? Obraz pokazuje go w całej okazałości a warsztat artystyczny przypomina raczej pracę ucznia podstawówki. Dokładniej pisząc - pokazuje jego przyrodzenie bez odzienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach