Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: dobra nie powiem nikomu .... za nudesa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 80 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: dobra nie powiem nikomu .... za nudesa Muszę to przemyśleć i dam znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Muszę to przemyśleć i dam znać. szybka decyzja bo juz sie pytają co tam napisalaś.. Edytowano 2 godziny temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 2 godziny temu Haha jak Elcia ‚nie zdradzi’ tajemnicy to nie ma chója we wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 80 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: szybka decyzja bo juz sie pytają co tam napisalaś.. Tutaj mam to napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tutaj mam to napisać? zartowalem... dzis masz odpuszczone.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: dobra nie powiem nikomu .... za nudesa Screan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Screan zartowalem nie wyciagam fotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, miszluft napisał: Haha jak Elcia ‚nie zdradzi’ tajemnicy to nie ma chója we wsi jakiej tajemnicy? ja i tak o was wszystko wiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: zartowalem nie wyciagam fotek Za późno. Będziesz się tłumaczył zberezniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: jakiej tajemnicy? ja i tak o was wszystko wiem.. Elcia zawsze w taki sposób mowi, ze nie może czegos zdradzić ze praktycznie to zdradza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 13 Napisano 2 godziny temu Faktycznie jakis trojkat ze szwagrami z tego wszystkiego powstał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 80 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: zartowalem nie wyciagam fotek Nie? 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 80 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Elcia zawsze w taki sposób mowi, ze nie może czegos zdradzić ze praktycznie to zdradza Przecież nic nie powiedziałam. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Malowany napisał: Za późno. Będziesz się tłumaczył zberezniku. oraz 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie? 🥺 nie wyciągam, zresztą takie teksty co chwile ktos wrzuca na kafe. A co Ela wyslalas ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, miszluft napisał: Faktycznie jakis trojkat ze szwagrami z tego wszystkiego powstał patrzysz na to tendencyjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 80 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: oraz nie wyciągam, zresztą takie teksty co chwile ktos wrzuca na kafe. A co Ela wyslalas ? Zależy o co pytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Zależy o co pytasz. nie zartuj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 80 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: nie zartuj sobie Nic nie wysyłałam, poza tym o nic nie prosiles. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 44 Napisano 1 godzinę temu Ja też wiem! Ale nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach