miszluft 24 Napisano 2 godziny temu Na jechaniu widmokowi zawsze sie najwiecej lajkow zdobywa no nie znów bede na tablicy przegrywow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, jukon tworki welcome napisał: "Synu... synku... wybacz mi... kocham cie synku... co ma zrobić?... Usuńcie to!" Brzmialo zupelnie jakbyś pisała do ukochanego chomika "Mamo ja nie chce mamo... niech mnie nie dotyka... dddllcpent ekscwpegg... blaaa blaaa...Usuńcie to!" A to zupelnie jakbyś była trzeźwa i wcale wlasnie nie posuwana przez jełopa z tindera Pismo zniesie wszystko - ja również mogę zmyślić, albo przekształcić jakoś Twoją wypowiedź. A poza tym nie bierz wszystkiego co tutaj piszę na serio - również się czasem wygłupiam. Czasem mniej, czasem mocniej. Ale i porozmawiać normalnie potrafię. A twoje konto zostało stworzone z założeniem dogryzania innym - po co zresztą ja z tobą dyskutuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: A czemu mamy wierzyć pyzie, która podawała się za swoją siostrę przez kilka lat aż została zdemaskowana? Pyza pyzą ale to ona sie odpaliła na wieść ze amant jukon widział tylko na Wikipedii i sprawa sie całościowo rypla i świr nawet nie probowal tej wersji podtrzymywać. fejczury tez otrzymywała, a Ewka to znalazla w necie mogły by sobie porównać jakie fejczury otrzymały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Pismo zniesie wszystko - ja również mogę zmyślić, albo przekształcić jakoś Twoją wypowiedź. A poza tym nie bierz wszystkiego co tutaj piszę na serio - również się czasem wygłupiam. Czasem mniej, czasem mocniej. Ale i porozmawiać normalnie potrafię. A twoje konto zostało stworzone z założeniem dogryzania innym - po co zresztą ja z tobą dyskutuje. A ok wygłupiasz sie. Nie no to luz kupujemy ze nie masz żadnego problemu a te chwilówki dla bezdomnych to tez wygłupianie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 2 godziny temu Widmok jest taki nudny nie wiem co was nakreca na sråke z nim akurat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1055 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli stchorzyłeś Oka też bym nie zjadła, raz jadłam tylko ślimaka bo zostałam zmuszona. nie chciałem im kłopotu robić jakby ta głowa wjechała na stół i wszyscy jedli to nie wiadomo - może trzeba by się poświęcić ale to była tylko rozmowa i miejscowi tez nie wykazywali entuzjazmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 71 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Pismo zniesie wszystko - ja również mogę zmyślić, albo przekształcić jakoś Twoją wypowiedź. A poza tym nie bierz wszystkiego co tutaj piszę na serio - również się czasem wygłupiam. Czasem mniej, czasem mocniej. Ale i porozmawiać normalnie potrafię. A twoje konto zostało stworzone z założeniem dogryzania innym - po co zresztą ja z tobą dyskutuje. Maaamoooo jesteś tu?... Usuńcie to! Tak rozmawiasz normalnie ze załozylas hejterskie temate i babrasz się w szambie, więc rozpędz się i walnij barana o sciane mamuśka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 2 godziny temu 55 minut temu, jukon tworki welcome napisał: Czyli klasyka świrmo fejczury, ona prawdzi wki i już ma przejeeeebane bo inaczej wstawi jej mamuchowatą facjatę w awatar Bicu ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Też jestem ciekawa kim ten osobnik jest... niestety czat nie zdołał pomoc : ) ale spoko loko kiedyś noga mu się powinie... Edytowano 2 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach