BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Impertynencji. Nie jestem głupia więc nie wiem czemu se coś uroiles człowieku że ja psu spod odbytu wypadłam? No naprawdę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 1 godzinę temu Pieprzysz jak potłuczona. Bo taka jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Ty nie jesteś a pieprzysz. To kto ma gorzej wariat czy ten który udaje wariata dla własnego chorego interesu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Ty nie jesteś a pieprzysz. To kto ma gorzej wariat czy ten który udaje wariata dla własnego chorego interesu? Zależy, o jakim stopniu szaleństwa mowa. Wariat czasem nie jest świadomy swojego zachowania, ale nie można go ze wszystkiego tłumaczyć. Do zakładu dla obłąkanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Zależy, o jakim stopniu szaleństwa mowa. Wariat czasem nie jest świadomy swojego zachowania, ale nie można go ze wszystkiego tłumaczyć. Do zakładu dla obłąkanych. Moje szaleństwo jest ściśle kontrolowane. Jestem sobą enylej. Ty sztucznym tworem. W związku z tym twoje zdanie na jakikolwiek temat zwłaszcza mój się nie liczy. Tak że zegnam ozieble ozorze wołowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Moje szaleństwo jest ściśle kontrolowane. Jestem sobą enylej. Ty sztucznym tworem. W związku z tym twoje zdanie na jakikolwiek temat zwłaszcza mój się nie liczy. Tak że zegnam ozieble ozorze wołowy Ha ha. Żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Ha ha. Żegnam. Już dawno cię pożegnałam 🦽 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu No z guwna bata nawet michal anioł nie wyrzeźbi tak że bajojajo i pozdrów rodzine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Haa hsasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 6 Napisano 1 godzinę temu Ai mi zrobiła loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Ai mi zrobiła loda Twoje zdjecie wypłynęło w sasiednim temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 1 godzinę temu Elcia wywaliła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 6 Napisano 59 minut temu Przecież nie dosrala zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 24 Napisano 46 minut temu Ten temat o bicu mówią ze ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 6 Napisano 28 minut temu 1 godzinę temu, BabkaBunioBoża napisał: Impertynencji. Nie jestem głupia więc nie wiem czemu se coś uroiles człowieku że ja psu spod odbytu wypadłam? No naprawdę.. Chyba się nazre i pójdę spać 16 minut temu, miszluft napisał: Ten temat o bicu mówią ze ty Ja jestem czadem tak btw nigdy nie wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 6 Napisano 28 minut temu Przecież ja bym się nie brał za anastazje jak bym nie czuł swojej ligi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach