Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sernikozaur

Niedlugo odejde stad na zawsze I zostane gwiazda rocka, a wy dalej bedziecie musieli tyrac w kolchozie 🤣🤣🤣

Polecane posty

Niedawno mnie tu nie bylo 5 tygodni, to poszedlem zagrac 10 minut na perkusji przed tlumem ludzi I sie podniecali inni a ja juz propozycja grania w zespole, bo taki dobry bebniarz ze mnie, a wy do roboty xD

Dlatego musze stad odejsc, zegnajcie na zawsze 

Grałem w znanym zespole jak miałem 11 lat. Koledzy byli 16-18 latkami. Graliśmy koncerty w ich szkołach, w pubie, a ja byłem srojdek goowniarz.

Ale niestety przez choroby psychiczne nie pyklo, szkoda. Mogłem już dawno temu być popularnym bębniarzem i mieć najpiękniejsza dziewczynę w mieście, ale miałem problemy z głową i leczyłem sie kiedyś u psychiatry i siedziałem w psychiatryku.

Miło tamte czasy wspominam. Fajnie było. To było coś wtedy, graliśmy covery Red hot chili peppers, blink 182 I swoje piosenki też graliśmy.

Fajnie by było gdybym jeszcze kiedyś mógł mieć zespół, brakuje mi tego spotykania się i jammowania razem przez 20 minut.

Ja się bawiłem za zestawem, gitarzysta napieerdalal solówki. Szkoda że nie można się cofnąć w czasie

Edytowano przez Sernikozaur

Tak.

Wodę, witaminy i kofeinę a co
Właśnie byłem w sklepie po kawę i mleko i dzisiaj gram całą noc w league of legends wild rift a rano idę na saunowanie i basen xD

Dawaj i w środku też. Daleko w lesie jesteś? A co z tą przyczepa co spałeś?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się