Nemesio Cervantes 484 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bambo napisał: A wypraszam sobie, to ja akurat powtarzam po Boni że coś jest zbyt seksualistyczne bo czuje alienację wśród takowych homo sapiens aha i tak nagle w minute przypadlkiem wpadlas ? akurat teraz.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 1 godzinę temu Oglądamy paf dedi seksualistyczny predator reptilianski tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 36 Napisano 1 godzinę temu No i co a nie można bo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: bylem ale sie zgubilem w krzakach.. Było mnie zawolac przez okno. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Było mnie zawolac przez okno. wołalem... ale chrypke mialem bo zimno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bambo napisał: No i co a nie można bo co ty i boni to 1 osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ty i boni to 1 osoba Plecy mnie bolą posmarowałem se spirosan teraz jestem lewak odróżniasz? Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: wołalem... ale chrypke mialem bo zimno... Czyli musiało być okno zamknięte bo nie słyszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 1 godzinę temu Ja to ja i tylko ja tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Czyli musiało być okno zamknięte bo nie słyszałam. tam nie bylo okien.. tylko mur i jakies psy i koty.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Bambo napisał: Plecy mnie bolą posmarowałem se spirosan teraz jestem lewak odróżniasz? Huh zawsze bylas lewak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: tam nie bylo okien.. tylko mur i jakies psy i koty.... No to albo staleś z innej strony albo pod inną kamienicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Ja to ja i tylko ja tak w sumie ty anty lewak, zescie sie zgrauy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 36 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: zawsze bylas lewak Czy ja wiem raczej sraka bo mnie to bardziej ciekawi i nauka od polityki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No to albo staleś z innej strony albo pod inną kamienicą. kazalas tam byc juz ubranie zdjąlem a tam zimno jak w kieleckiem i jakies ludzie z psami chodzili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: kazalas tam byc juz ubranie zdjąlem a tam zimno jak w kieleckiem i jakies ludzie z psami chodzili A kto ci kazał się rozbierać? U.roki miejscówki za kamienicą są takie że nie trzeba się rozbierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: U.roki miejscówki za kamienicą są takie że nie trzeba się rozbierać. aha... to co teraz? moge wrocic ale juz wypilem cale wino... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) to kupie fajki chociaz jak cos...dam ci pol paczki, bo na swieta mi kasy nie starczy Edytowano 1 godzinę temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: aha... to co teraz? moge wrocic ale juz wypilem cale wino... Dobra to poczekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 10 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Еlciаа napisał: A kto ci kazał się rozbierać? U.roki miejscówki za kamienicą są takie że nie trzeba się rozbierać. Hhttps://www.tiktok.com/@double_trouble_gz/video/7578853951471242518 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 10 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Dobra to poczekaj. A dwanaście dźwięków masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: to kupie fajki chociaz jak cos...dam ci pol paczki, bo na swieta mi kasy nie starczy A jakie te fajki? Muszą być albo winstony albo ewentualnie marlboro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Dobra to poczekaj. ide po fajki, jakie chcesz? tylko nie szalej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 1 godzinę temu Fu patola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: A dwanaście dźwięków masz Co to za gowno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: ide po fajki, jakie chcesz? tylko nie szalej.. ⬇ 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A jakie te fajki? Muszą być albo winstony albo ewentualnie marlboro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Co to za gowno? Odważna przyjaciółka szon puszczalska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 95 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Odważna przyjaciółka szon puszczalska Lezak idź do diabla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Lezak idź do diabla. Już byłem po błyszczyk anastazje tobie coś przynieść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: ⬇ winstony drogie są.... na sztuki pewnie nie mozna kupować. wysępie cos na przystanku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach