Lady Rowlands 60 Napisano 3 godziny temu A ten serial oglądałeś? Reklamowali kiedyś na History, ale nigdy nie miałam okazji obejrzeć. Zastanawia mnie, czy jest zrealizowany w podobnie dobry sposób jak Starożytni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 3 godziny temu Paradokument jak starożytni? Czy fabularne jak z archiwum x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 3 godziny temu Z archiwum x moj ulubiony serial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 2 godziny temu Też, ale najlepszy jest "jak zniszczyć ziemię na 10 sposobów" i 10 odcinków jest. Niewyjaśnione tajemnice też ciekawe jak satelita namierza jakieś nietypowe obiekty na ziemi i rozkładają to na części pierwsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: Paradokument jak starożytni? Czy fabularne jak z archiwum x Dokument. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 60 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Też, ale najlepszy jest "jak zniszczyć ziemię na 10 sposobów" i 10 odcinków jest. Niewyjaśnione tajemnice też ciekawe jak satelita namierza jakieś nietypowe obiekty na ziemi i rozkładają to na części pierwsze. Też o UFO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Też o UFO? Zły tytuł Ci podałem i chodzi o ten dokument. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Z archiwum x moj ulubiony serial. Slajersi był fajniejszy raz trafili do świata gdzie wszyscy chodzili nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Z archiwum x moj ulubiony serial. No mój też 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 60 Napisano 2 godziny temu Dziękuję. Włączyłam sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: No mój też 🫡 I napewno najlepszy Duchowny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Slajersi był fajniejszy raz trafili do świata gdzie wszyscy chodzili nago I co tam robił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Get Out napisał: Zły tytuł Ci podałem i chodzi o ten dokument. Ja to oglądałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I co tam robił? Musieli się rozebrać bo by zostali aresztowani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 2 godziny temu Na granicy światów jeszcze był spoko ale gorszy jak z archiwum x. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: I napewno najlepszy Duchowny. Razem ze Scully niezapomniana para Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Lady Rowlands napisał: Dziękuję. Włączyłam sobie. Pozapominałem tytuły, a nie chce mi się szukać dzisiaj, bo jeszcze były dobre dokumentalne o Antarktydzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Ja to oglądałam. To nie podejrzewałem Cię . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To nie podejrzewałem Cię . Ja siebie też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Ja siebie też nie Zaskakujesz jak to ciche wody mają w zwyczaju . To my dokumentalne będziemy oglądać o kosmosie , a nie jakieś przyziemne sprawy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 60 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Get Out napisał: Pozapominałem tytuły, a nie chce mi się szukać dzisiaj, bo jeszcze były dobre dokumentalne o Antarktydzie . To jak sobie przypomnisz, to daj znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Lady Rowlands napisał: To jak sobie przypomnisz, to daj znać. Oczywiście , bo teraz trzaskam o Starożytnych i trzeba pomału udawać się na spoczynek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Get Out napisał: Zaskakujesz jak to ciche wody mają w zwyczaju . To my dokumentalne będziemy oglądać o kosmosie , a nie jakieś przyziemne sprawy . Czasem mogą być o kosmosie ale czasem Thierry i komedie polskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Czasem mogą być o kosmosie ale czasem Thierry i komedie polskie Urozmaicenie, to ja będę ufo przynosił, a Ty polskie komedie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach