Opłaty zrobione tak 20 Napisano 4 godziny temu Co byście chcieli dostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1065 Napisano 4 godziny temu to co mogę kupić to mnie nie bardzo interesuje - i tak sobie to kupię a to czego nie można kupić to mi Mikołaj nie przyniesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 376 Napisano 4 godziny temu Chciałabym, żeby dotarły do mnie te diamenty, szmaragdy, torebki i portfel z krokodyla, com se na TEMU zamówiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 4 godziny temu Wez napisz żeby ci przepchał wiesz co A ja nic nie chce od dziada dorosły kurde jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Co byście chcieli dostać Sama nie wiem, idę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Chciałabym, żeby dotarły do mnie te diamenty, szmaragdy, torebki i portfel z krokodyla, com se na TEMU zamówiła Mi tesz idzie płyta ps4 z chin 9999 in 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 3 godziny temu Nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to co mogę kupić to mnie nie bardzo interesuje - i tak sobie to kupię a to czego nie można kupić to mi Mikołaj nie przyniesie W punkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Sama nie wiem, idę spać. Pewnie fioota nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 1 Napisano 3 godziny temu Chciałbym żeby była wojna w polsce. Codziennie się o to modle... Za granicą byłoby mi lepiej niż w pl. Tutaj nie mam niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W punkt. Tesz pratnera jak elka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Pewnie fioota nowego Już nie potrzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 376 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: Mi tesz idzie płyta ps4 z chin 9999 in 1 Do mnie idzie 30 produktów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 200 Napisano 3 godziny temu Chyba żeby mi się bardziej żyć chciało bo mi słabo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Chyba żeby mi się bardziej żyć chciało bo mi słabo Też masz stany depresyjne albo lękowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 200 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, CVVELUCH napisał: Też masz stany depresyjne albo lękowe? Depresyjne bardziej ale to chyba zmęczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Już nie potrzeba. Jak to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Już nie potrzeba. a co nie małolat ci darmo znowu daje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Chyba żeby mi się bardziej żyć chciało bo mi słabo No bez przesady.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Depresyjne bardziej ale to chyba zmęczenie Męczące jest życie z rodzicami pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: Jak to Już coś upolowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 37 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jeżus to już regularna hejtera sie robi pod skrzydłami tej spjerdoliny z Jukonu. Z przyjemnością obserwuje jej rozwój. najpierw rzygala na widok pieprz, na zablokowanym sugeruje ze wysyłam nudesy sernikowi;) chyba sie załączyła zazdrość o nowa amebe gienie i próbuje sie wyrobić z pomoca w hejcie jukonczykowi a pijanica i jej szlam to wysoko postawiona poprzeczka:) poobserwujmy razem jak stacza sie nasz świątobliwy jeżyk Edytowano 3 godziny temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Depresyjne bardziej ale to chyba zmęczenie Musisz więcej wypoczywać i się regenerować albo stawiać granice rodzicom, jak z nimi mieszkasz... Sam wiem, że nie ma nic gorszego niż trujący starzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Już coś upolowałam. Jak lexa to się iskra wscieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, CVVELUCH napisał: Musisz więcej wypoczywać i się regenerować albo stawiać granice rodzicom, jak z nimi mieszkasz... Sam wiem, że nie ma nic gorszego niż trujący starzy. No ja po godzinie z ciotkom to mam dość na cały tydzień i idę spać w drzemke 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 200 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, CVVELUCH napisał: Musisz więcej wypoczywać i się regenerować albo stawiać granice rodzicom, jak z nimi mieszkasz... Sam wiem, że nie ma nic gorszego niż trujący starzy. Niee, dogadujemy się Jakoś tak mnie nuży to życie czasem i łapie takie zobojętnienie że w sumie to mogłoby mnie nie być xd Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: Jak lexa to się iskra wscieknie Już była iskra i powiedziała co miała do powiedzenia. Poza tym oddałam jej malowanego to niech się cieszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, miszluft napisał: Jeżus to już regularna hejtera sie robi pod skrzydłami tej spjerdoliny z Jukonu. Z przyjemnością obserwuje jej rozwój. najpierw rzygala na widok pieprz, na zablokowanym sugeruje ze wysyłam nudesy sernikowi;) chyba sie załączyła zazdrość o nowa amebe gienie i próbuje sie wyrobić z pomoca w hejcie a pijanica i jej szlam to wysoko postawiona poprzeczka poobserwujmy razem jak stacza sie nasz świątobliwy jeżyk Weź leki i spać tutko , bo tutaj kariery ci nie wróżę. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Niee, dogadujemy się Jakoś tak mnie nuży to życie czasem i łapie takie zobojętnienie xd A to normalne na mnie wrażenia celebryta w kolejce od dawna nie robi zazwyczaj tylko robiom siare swoim beznadziejnym zachowaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Już coś upolowałam. 2 dzieci i co chwilę inny bolec? Ja bym przemyślał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach