Hugh Hefner 1 Napisano 46 minut temu 25 minut temu, Spaghetti... napisał: To prawda są wrażliwe jak ja i czują to co sama piszesz. Smutno mi też, ale wierzę, że wróci jest taka kochana. Trzymaj się ciepło Gina i dzięki za dobre słowa łysa jest w Choroszczy może ją odwiedzisz jak ją tak kochasz kudłaczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 1 Napisano 45 minut temu (edytowany) 39 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie jestem żadym białorycerzem, powodzenia z Magi, bo będzie Ci potrzebne ty jesteś spermiarzem co nawet Transwestyte kochał Edytowano 45 minut temu przez Hugh Hefner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 1 Napisano 44 minuty temu (edytowany) 25 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał: Kūrwa czy ten gość jest prawdziwy? Pjerdōlę, jaki odklej! Niestety jest to jeszcze nic przy tym jakie wyznania miłości do Pokahontaz wypisywał Edytowano 43 minuty temu przez Hugh Hefner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 4 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Może mieć nawet sto lat, ale ma serce i charakter, więc chętnie ją potrzymam za rękę ze szcześciem w oczach, nie to co Ty głupku A masz z nią w ogóle kontakt upoślu, bo to konieczne jak chcesz zarůchać a z forume chyba na razie spjèrdøliła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 377 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, choroszczy jukon welcome napisał: A masz z nią w ogóle kontakt upoślu, bo to konieczne jak chcesz zarůchać a z forume chyba na razie spjèrdøliła Nie wiem jak Cię nazwać, więc powiem jedno hejerze prawiczku. Magda ma klasę dlatego jej tutaj nie ma. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 4 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie wiem jak Cię nazwać, więc powiem jedno hejerze prawiczku. Magda ma klasę dlatego jej tutaj nie ma. Czyli nie masz kontaktu Weź się jèbnij w sagan a nie odstawiasz melodramatyzmy z dùpy z salową w roli głównej na forum o kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 377 Napisano 32 minuty temu (edytowany) 5 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał: Czyli nie masz kontaktu Weź się jèbnij w sagan a nie odstawiasz melodramatyzmy z dùpy z salową w roli głównej na forum o kupie Nie masz pojęcia o prawdzie, więc odbij, bo hejt twój tylko wspomnieniem tu na kafe zostanie Edytowano 32 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sraakaptaka 1 Napisano 32 minuty temu 5 minut temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Nie będę trzeci raz pisać co mnie w tym ‚uraziło’. Ale skoro razą cie elaboraty to zapewne z ich czytaniem ze zrozumieniem również występuje problem. Nic nie poradzę, nie dam rady ci czegos wyjasnic żebyś nie musiała czytac;) zawsze tez możesz sobie policzyc owsiki przed snem jak cie razą elaboraty a jednocześnie masz potrzebę je komentować również elaboratem Sorry, ale myślę, że mało kto czyta twoje rozwlekłe wynurzenia, bo ciągle to samo przytaczasz i powtarzasz po 100x to samo. Jak kogoś bezustannie atakujesz to będzie się bronił w mało wybredny sposób i to jest fakt. Więc nie udawaj wielce oburzonej, dlatego że zaczęła w końcu adekwatniej reagowac na twoje wieczne ataki. I to bezsensowne, bo dotyczące głównie twojego bólu rzyci, że śmie z nim pisać na durnym forum. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 27 minut temu 4 minuty temu, Sraakaptaka napisał: Sorry, ale myślę, że mało kto czyta twoje rozwlekłe wynurzenia, bo ciągle to samo przytaczasz i powtarzasz po 100x to samo. Jak kogoś bezustannie atakujesz to będzie się bronił w mało wybredny sposób i to jest fakt. Więc nie udawaj wielce oburzonej, dlatego że zaczęła w końcu adekwatniej reagowac na twoje wieczne ataki. I to bezsensowne, bo dotyczące głównie twojego bólu rzyci, że śmie z nim pisać na durnym forum. Słuchaj skoro nie jesteś w stanie przeczytac tego co pisze to z laski swojej uszanuj mój i swój czas i przestań atakować mnie własnymi elaboratami, bo nie będę czytać odpowiedzi i analizy czegos, czego nie przeczytałaś, jakby no nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 4 Napisano 25 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie masz pojęcia o prawdzie, więc odbij, bo hejt twój tylko wspomnieniem tu na kafe zostanie Tak nikt nie ma pojęcia, że ją właśnie rùchasz na ambonie, dobra wypjèrdalaj ułomny pozerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 22 minuty temu 1 godzinę temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Zdjęcia tez nie wyśle bo ma obsesje, t Akurat ty także nie chcesz nam swojego piękna ukazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sraakaptaka 1 Napisano 21 minut temu 18 minut temu, salix napisał: Jeżowa funkcjonuje tutaj na statusie jakiejś nietykalnej 'bożej krówki' niby nieogarnięta ktora wiecznie nie wie co się dzieje, ale każdy widzi ze pod tą fasadą głupiutkiego slodkiego jeza kryją się różki i slodki jeż kłamie z premedytacją i uderza dokładnie tam gdzie trzeba jak chce się podlizac. Mnie ta poza ułomnego jeża już tylko bawi i jednocześnie obrzydza i pewnie nie tylko mnie. No lotnością nie grzeszy, mniejsza czy udaje czy nie, bo nikomu też nie zawadza w sumie i krzywdy nie robi. Ale niektórzy nadal zapominają, że to tylko forum. I że jak uczepią się kogoś jak rzep, to w końcu też dostaną odpowiednia odp. zwrotną. Część też ma ewidentnie jakiś osobisty problem z chęcią kontrolowania innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 20 minut temu 11 minut temu, Sraakaptaka napisał: Sorry, ale myślę, że mało kto czyta twoje rozwlekłe wynurzenia, bo ciągle to samo przytaczasz i powtarzasz po 100x to samo. Jak kogoś bezustannie atakujesz to będzie się bronił w mało wybredny sposób i to jest fakt. Więc nie udawaj wielce oburzonej, dlatego że zaczęła w końcu adekwatniej reagowac na twoje wieczne ataki. I to bezsensowne, bo dotyczące głównie twojego bólu rzyci, że śmie z nim pisać na durnym forum. Ona lubi dużo pisać, wygląda na osobę gadatliwą i ciekawa świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 16 minut temu 35 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał: Prawda, nigdy nie dam rady się tak najèbàć jak ona potrafi A ty już skończ białorycerzowanie szpageteria, skoro już masz wybrankę serca 60 letnią kobietę o złotym sercu salową Nie no salowa? Litości to nie może być prawda no nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 14 minut temu Przecież tego gdakania salowej nie da się wytrzymać na forum a co dopiero na żywo. No ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sraakaptaka 1 Napisano 12 minut temu (edytowany) 14 minut temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Słuchaj skoro nie jesteś w stanie przeczytac tego co pisze to z laski swojej uszanuj mój i swój czas i przestań atakować mnie własnymi elaboratami, bo nie będę czytać odpowiedzi i analizy czegos, czego nie przeczytałaś, jakby no nie A po co czytać, skoro z góry wiadomo, ze zdanie i tak odmienne. Ja podobnie jak większość tego forum, nie uzurpuję sobie prawa do dyktowania kto ma z kim pisać. I zdaję sobie sprawę, że pier.dol.ety forumowe nie mają przełożenia na real i tak. Tobie kompletnie brak jakiegoś zdrowego zdystansowania i realnego podejścia. Zachowujesz się jakbyś net miała od miesiąca. Edytowano 12 minut temu przez Sraakaptaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 11 minut temu 1 godzinę temu, sxcxdd napisał: bo dawno bolca nie miała pewnie No libedowi to dawno konar nie płonie a i przez sieć jest ciężko na zbliżenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1065 Napisano 10 minut temu 31 minut temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Sama sobie zasłużyła postawa wg świra i obleśnego hejtera nie jestem winna temu ze inni ludzie nie są ślepi. to co robisz nazywa się przemocą psychiczną to konkretnie to przerzucenie odpowiedzialności za swoje zachowanie na ofiarę swojego zachowania klasyczne 'zobacz do czego mnie doprowadziłaś' zachowujesz się wobec niej karygodnie ponieważ utrzymuje kontakt z osobą, z którą Twoim zdaniem nie powinna to z kolei zdejmuje z Ciebie (Twoim zdaniem) odpowiedzialność za to, jak się wobec niej zachowujesz Widmoka nie pochwalam ani nie rozgrzeszam - po prostu uważam, że to jaki on jest nie daje Tobie usprawiedliwienia Źródłem przemocy psychicznej najczęściej jest rozbieżność między tym jak jest, a tym jak chciałabym żeby było -> to wywołuje napięcie Napięcie które musisz jakoś rozładować -> okazuje się, że przemoc psychiczna wobec innej osoby błyskawicznie to napięcie niweluje ale na krótko - więc cykl przemocy musi się powtarzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 9 minut temu (edytowany) 11 minut temu, big buu napisał: Ona lubi dużo pisać, wygląda na osobę gadatliwą i ciekawa świata W kazdym temacie pisze dużo i długie posty, uwielbiam te zarzuty z duupy ze ‚pisze Elaboraty’ czy tam ściany tekstu i to ma być jakis zarzut sugerujący ze jestem psychiczna czy mam jakies wybitnie emocjonalne podejscie do sprawy. nie wiem mam pisać post w którym ujmuje wszystko co chciałam ująć i prosić chat gpt o streszczenie? Bo? I pisze mi to baba która sama sra elaboratami Edytowano 8 minut temu przez specyfik podanydomięsniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sraakaptaka 1 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, big buu napisał: No libedowi to dawno konar nie płonie a i przez sieć jest ciężko na zbliżenie On regularnie onanizuje się pod nagonki antypisowskie przecież. To całe jego życie seksualne, podejrzewam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 7 minut temu (edytowany) 6 minut temu, Sraakaptaka napisał: A po co czytać, skoro z góry wiadomo, ze zdanie i tak odmienne. Ja podobnie jak większość tego forum, nie uzurpuję sobie prawa do dyktowania kto ma z kim pisać. I zdaję sobie sprawę, że pier.dol.ety forumowe nie mają przełożenia na real i tak. Tobie kompletnie brak jakiegoś zdrowego zdystansowania i realnego podejścia. Zachowujesz się jakbyś net miała od miesiąca. Czy ty sie czytasz? Zarzucasz mi coś masz bekę z moich psycho analiz ktorych jak sie okazuje nawet nie czytasz? I analizujesz mnie jako psychiczna po tym ze pisze długie teksty? A z moich analiz masz bekę? I na to wszystko odpowiadasz mi czym? Elaboratem ja jėbie v2 - kto da więcej jeszcze bingo widmokowe stwórzmy, pierwszy kafel ‚uzurpowanie sobie prawa do narzucania innym z kim ma pisać’ to moje ulubiene ale stwórzmy całość Edytowano 5 minut temu przez specyfik podanydomięsniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 4 minuty temu 2 minuty temu, Sraakaptaka napisał: On regularnie onanizuje się pod nagonki antypisowskie przecież. To całe jego życie seksualne, podejrzewam. Dobrze ze sie pod cudze owsiki nie onanizuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 25 Napisano 3 minuty temu o co draka ? widmok, gina bedą jakies wystepy dzisiaj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 25 Napisano 1 minutę temu (edytowany) 9 minut temu, big buu napisał: No libedowi to dawno konar nie płonie a i przez sieć jest ciężko na zbliżenie co ty nie powiesz kudłaty grubasku ? widze ze przyszedlem w odpowiednim momencie swiniakowi sie wlaczyl tryb projekcji Edytowano 1 minutę temu przez aktoidi_ot_psaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 1 minutę temu 3 minuty temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: W kazdym temacie pisze dużo i długie posty, uwielbiam te zarzuty z duupy ze ‚pisze Elaboraty’ czy tam ściany tekstu i to ma być jakis zarzut sugerujący ze jestem psychiczna czy mam jakies wybitnie emocjonalne podejscie do sprawy. nie wiem mam pisać post w którym ujmuje wszystko co chciałam ująć i prosić chat gpt o streszczenie? Bo? I pisze mi to baba która sama sra elaboratami Długie posty to cecha charakteru, a mocne zainteresowanie jeżem i widmo to nie twierdzę że choroba no ale bez względu na wszystko to jednak dziwne i ci to tu wiele osób napisze. Co innego mieć swoje zdanie i je wyrażać. Ale już przewlekłość tego procederu tylko ci zmartwień Beatko dostarcza.. i think... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 25 Napisano przed chwilą 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Źródłem przemocy psychicznej najczęściej jest rozbieżność między tym jak jest, a tym jak chciałabym żeby było -> to wywołuje napięcie przemoc psychiczna na forum ? puchacz zwariowales ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach