Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
scat boy

moi kochani jestem spolecznie wykluczony dlatego mysle nad przeproadzka do rosji tam sie normalnych ludzi nei wyklucz atylko dlatego ze sobei biora rzeczy ze smietnika oraz lubia miec kuutasa w duupie

Polecane posty

Tez bym sie tam przeprowadzil, bo rosjanki to podobno najpiekniejsze kobiety swiata 

Edytowano przez Sernikozaur

19 minut temu, Sernikozaur napisał:

Tez bym sie tam przeprowadzil, bo rosjanki to podobno najpiekniejsze kobiety swiata 

Dużo jest pięknych kobiet w Rosji to prawda. Niestety żyją w zapyziałej postsowieckiej, imperialistycznej norze, cóż począć...

20 minut temu, RC_+ napisał:

Dużo jest pięknych kobiet w Rosji to prawda. Niestety żyją w zapyziałej postsowieckiej, imperialistycznej norze, cóż począć...

To państwo kontrastów. Dobrze urodzeni i majętni mają się tam świetnie.

4 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

To państwo kontrastów. Dobrze urodzeni i majętni mają się tam świetnie.

Ale ilu ich tam jest, garstka, głównie w Moskwie. Większość to żyje jak Polacy w pierwszej połowie dekady nowego milenium niestety. 

Edytowano przez RC_+

5 minut temu, RC_+ napisał:

Ale ilu ich tam jest, garstka, głównie w Moskwie. Większość to żyje jak Polacy w pierwszej połowie dekady nowego milenium niestety. 

Szkoda mi tych ludzi, choćby przez to, że dużo ameb jest uprzedzonych do wszystkiego, co „rosyjskie” jedynie poprzez pryzmat tego, że rządzący tam człowiek ma nie pokolei w głowie. Ogólnie nacja rosyjska wydaje mi się sympatyczniejsza od panoszących się u nas Zachraińców. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować