mk777 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tu sami artyści siedzą widzę. Z pewnością, to znana oaza artystyczna, którzy tu siedzą całą kliką.. a nawet kloaką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Mogę iść do McDonald's bo jest czynny 24 i sobie opieerdoli cziken nagets i mak cziken Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu Ja mogę dac, tylko jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Haha spoko,.jutro mogę sobie iść na pizzę, jak otworzą xD Przeżyje xP Mam pełno płatków śniadaniowych xP je sobie chrupie dzisiaj. Wczoraj kebaba jadłem wielkiego, ale za mało. Musiałbym 3x większa porcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Ale lubię pizzę dawno nie jadłem Te ristorante dr oetker na cienkim cieście były spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mk777 napisał: Z pewnością, to znana oaza artystyczna, którzy tu siedzą całą kliką.. a nawet kloaką Tak wiem tu same wielkie persony siedzą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sernike napisał: Ale lubię pizzę dawno nie jadłem Te ristorante dr oetker na cienkim cieście były spoko Z ristorante to 4 sery zawsze mi smakowaly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeździec bez fiuta 3 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Еlciаа napisał: Bylam w biedronce. Niech zgadnę po fajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tak wiem tu same wielkie persony siedzą. No dokładnie. Główny temat rozmów to literatura, teatr i mechanika kwantowa.. Czasem też poezja. Jak to w Kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeździec bez fiuta 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Z ristorante to 4 sery zawsze mi smakowaly. Za nie swoje pieniążki to wszystko smakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Pamiętam jak byłem małym dzieciakiem to mrożona pizza 4zl w sklepie, a teraz to nie wiem ile. Następnym razem zamiast kebab to chyba sobie pójdę gdzieś, gdzie są dwie pizzę w cenie jednej i sobie zjem. Może jutro Głodzic się nie zamierzam Edytowano 2 godziny temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, Jeździec bez fiuta napisał: Za nie swoje pieniążki to wszystko smakuje Dobra odpieerdol się w końcu i wypieerdalaj do Nimfetki czy tam Klaudiusza kretyynie Edytowano 2 godziny temu przez Sernike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeździec bez fiuta 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Sernike napisał: Dobra odpieerdol się w końcu i wypieerdalaj do Nimfetki czy tam Klaudiusza ...ie O ty łysy pedale sam wypierdalaj Edytowano 2 godziny temu przez Jeździec bez fiuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mk777 napisał: No dokładnie. Główny temat rozmów to literatura, teatr i mechanika kwantowa.. Czasem też poezja. Jak to w Kafeterii Wszystko tylko nie fizyka kwantowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Jeździec bez fiuta napisał: O ty łysy pedale sam wypierdalaj Jesteś takim samym ...em jak leżak, chociaż on przynajmniej sam mieszka, a ty iidiioto mieszkasz ze stara, pewnie razem seeks robicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Jeździec bez fiuta napisał: Za nie swoje pieniążki to wszystko smakuje Pravik weź ty w końcu zdėchnij bo zatruwasz ludziom powietrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeździec bez fiuta 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sernike napisał: Jesteś takim samym ...em jak leżak, chociaż on przynajmniej sam mieszka, a ty iidiioto mieszkasz ze stara, pewnie razem seeks robicie Ty nie mieszkasz bo Justyna cię wyje.bala z chaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wszystko tylko nie fizyka kwantowa. Tutaj są takie stany kwantowe, które się fizykom nie śniły... Zakładają konta i wypluwają z siebie litery, czasem nawet wyraz się złoży.. Raczej przez przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Jeździec bez fiuta napisał: Ty nie mieszkasz bo Justyna cię wyje.bala z chaty Ssij mi jaja peedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeździec bez fiuta 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pravik weź ty w końcu zdėchnij bo zatruwasz ludziom powietrze. Dzięki, pięknie piszesz prawdziwa madka p0lka miłująca bliźnich Edytowano 2 godziny temu przez Jeździec bez fiuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Jeździec bez fiuta napisał: Dzięki, pięknie piszesz prawdziwa madka p0lka Jesteś goownem i smierdzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mk777 napisał: Tutaj są takie stany kwantowe, które się fizykom nie śniły... Zakładają konta i wypluwają z siebie litery, czasem nawet wyraz się złoży.. Raczej przez przypadek Czasem wyraz, czasem całe zdanie, a nawet trafi się zdanie wielokrotnie złożone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu Czy można liczyć tu na jakąś kawę, w tej kafeterii? Albo chociaż cukier do kawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jeździec bez fiuta napisał: Dzięki, pięknie piszesz prawdziwa madka p0lka miłująca bliźnich Nie jestem żadna matka polka i będę tępić ciebie i odleżyne bo na to zaslugujecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czasem wyraz, czasem całe zdanie, a nawet trafi się zdanie wielokrotnie złożone. Wielokrotnie nawet bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mk777 napisał: Czy można liczyć tu na jakąś kawę, w tej kafeterii? Albo chociaż cukier do kawy? Proszę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Smacznej kawy xD Ja mogę podać ta z McDonald's xD. nie jest taka droga xD Smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Proszę Dziękuję pięknie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mk777 napisał: Wielokrotnie nawet bez sensu Większość tutaj pisana jest bez sensu. Ale taki ur.ok tego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach