BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Co wy tam robicie lamusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Zostałam zbanowana na drugim telefonie... : ) ale na tym mogę normalnie przeglądać stronę. Edytowano 2 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Zostałam zbanowana na drugim telefonie... : ) ale na tym mogę normalnie przeglądać stronę. To kwestia sieci chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: To kwestia sieci chyba Raczej tak tzn to wygląda na ban ip miałam już kiedyś taką blokadę strony. Edytowano 2 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Co wy tam robicie lamusy Bylam w biedronce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Bylam w biedronce. Po fajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Po fajki Nie bo w biedronce nie ma moich fajek, po jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu Ja sobie rozwiązuję zadania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Ja ciebie kojarzę skads Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu Mnie? Niemożliwe. Ja jestem podobny absolutnie do nikogo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Pewnie komuś zbanowali i znalazł stare konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu A ide spać chyba bo wstać trzeba w nocy i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Elzbieta co kupiłaś do jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu Mogłoby tak być, gdyby ktoś mnie zbanował i miałbym stare konto.. ale ja nawet nowego nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Elzbieta co kupiłaś do jedzenia 2 pizze, makowiec, torcik i chrupki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: 2 pizze, makowiec, torcik i chrupki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Dawaj pizzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sernike napisał: Dawaj pizzę Won do namiotu chacie opasly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Pizze wyjątkowo dobre, extravaganzza i prosciutto funghi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Won do namiotu chacie opasly Na kolana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: 2 pizze, makowiec, torcik i chrupki. Torcik, chrupki, pizze dwie zakup spory, któż to zje? Choćby bardzo człek się starał to nie zmieści się do gara A makowiec na deserek to się prosisz o kibelek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sernike napisał: Na kolana Paszoł won. Mosty spalone nie chcemy cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pizze wyjątkowo dobre, extravaganzza i prosciutto funghi. Lubje te z biedronki pitce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 2 godziny temu Pisz za siebie stara babo wstretna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernike napisał: Pisz za siebie stara babo wstretna To zapytaj innych ty też już stary dziad po 30 gnuj i smrut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 107 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mk777 napisał: Torcik, chrupki, pizze dwie zakup spory, któż to zje? Choćby bardzo człek się starał to nie zmieści się do gara A makowiec na deserek to się prosisz o kibelek Tu sami artyści siedzą widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu Daj pizzę a najlepiej kilka bo głodny jestem, jak się najem to pojde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: To zapytaj innych ty też już stary dziad po 30 gnuj i smrut Nadal dużo młodszy niż ty I w chuuju mam innych Inni mogą mi gałeczke strzelić na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernike napisał: Daj pizzę a najlepiej kilka bo głodny jestem, jak się najem to pojde Pod kosciol mormonow idz albo do hindusow tu cie nie nakarmimy darmozjadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Pod kosciol mormonow idz albo do hindusow tu cie nie nakarmimy darmozjadzie Nie chcę mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach