Margherite 57 Napisano 55 minut temu Mi odpisał, chyba Kris i Rym cym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 57 Napisano 54 minuty temu I skasowali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 2 Napisano 49 minut temu Hej, co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 574 Napisano 47 minut temu Tam gdzie piszesz smsy czy notatki, wejdź w ikonę koła zębatego czy/następnie Ustawienia, Korekta tekstu i odznacz opcję Autokorekta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 57 Napisano 30 minut temu (edytowany) 19 minut temu, kris888 napisał: Tam gdzie piszesz smsy czy notatki, wejdź w ikonę koła zębatego czy/następnie Ustawienia, Korekta tekstu i odznacz opcję Autokorekta. Mam sugerowanie korekty texu. I mam jeszcze przewidywanie tekstu. Edytowano 27 minut temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 32 Napisano 15 minut temu Najlepiej metodą prób i błędów ustawia się pożądane opcje. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 57 Napisano 12 minut temu 33 minuty temu, kris888 napisał: Tam gdzie piszesz smsy czy notatki, wejdź w ikonę koła zębatego czy/następnie Ustawienia, Korekta tekstu i odznacz opcję Autokorekta. Dałam rady. Ok. Dziękuję . Pod "przewidywanie teksu to było".To wyłączyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 57 Napisano 10 minut temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Najlepiej metodą prób i błędów ustawia się pożądane opcje. Hehe No tak. Tylko pierwsza podpowiedz też naprowadza.I tak się szybko łapię. To dobrze chyba.Zważywszy że dzierlatką nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 32 Napisano 4 minuty temu 5 minut temu, Margherite napisał: No tak. Tylko pierwsza podpowiedz też naprowadza.I tak się szybko łapię. To dobrze chyba.Zważywszy że dzierlatką nie jestem Tylko wyobraźnia ogranicza i już sobie tak nie ujmuj, bo poradzisz sobie z jakimiś ustawieniami bez podpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 32 Napisano 2 minuty temu 8 minut temu, Margherite napisał: Dałam rady. Ok. Dziękuję . Pod "przewidywanie teksu to było".To wyłączyłam. Czyli to tak jakby tego problemu wcale nie było , a z tematu można zrobić pogawędki albo muzyczny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach