Mgła 270 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie krytykowałam, akurat krytykować to on go krytykował. Tzn krytykowanie w sensie śmianie się, no bo skoro wrzuciłaś jakiś screen Malowanemy na priv, to po co? No raczej było tam coś dziwnego, a jak dziwnego to i bekowe, więc aby się pośmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To jest chore mówią coś a nie wiadomo o co im chodzi. Nie martw sie jezyku, w razie watpliwosci widmo ci wszystko wytłumaczy na swój sposób nie lam sobie główki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 19 godzin temu Widze ze elci metoda podrywu to śmianie sie z ułomów na priv szanuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 19 godzin temu Czekam Elu na odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 75 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To jest chore mówią coś a nie wiadomo o co im chodzi. No chore bo on koniecznie chce mnie skłócić z Elką i żebym jej pocisnął co za nikczemna natura , a nic frajer nie ma bo by już wklejał skrina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, paprykarz szczecinski napisał: A jak przyjdzie skrin to powiecie ze Świrmo ze podszyw. Pewnie już sie wszyscy rozpędzają kto ma wiedzieć kto tu jest idjota i mitomanem już dawno wie a reszta niech żyje w błogiej niewiedzy malowany chce dokopac widmu i puszcza info ze ma na niego screeny od elki i ze sie nabijali. a elka to neguje. wiec mi to zajezdza typem ktory sie nayebbal i stracil kontrole nad tym co pisze i do tego miesza postronną elke. takie numery juz malowany odwalal wczesniej. zatem uwazam ze albo niech wyjasni albo niech sperdala spac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1327 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a gdzie tam ja jestem młody i szablę mam sprawną Szable to napewno ale rure wydechową w aucie może trzeba przeczyścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie wysyłałaś mi screenów na widmo? Tego nie powiedziałam, tylko potem dodałam w tamtej rozmowie naszej że ja go lubię co tobie się nie spodobało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: No chore bo on koniecznie chce mnie skłócić z Elką i żebym jej pocisnął co za nikczemna natura , a nic frajer nie ma bo by już wklejał skrina. Poczekajmy na odpowiedź Eli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 75 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał: Widze ze elci metoda podrywu to śmianie sie z ułomów na priv szanuje Jakie z ciebie polewy są to sobie nawet nie wyobrażasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: No chore bo on koniecznie chce mnie skłócić z Elką i żebym jej pocisnął co za nikczemna natura , a nic frajer nie ma bo by już wklejał skrina. dokladnie to samo widze w tej insynuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tego nie powiedziałam, tylko potem dodałam w tamtej rozmowie naszej że ja go lubię co tobie się nie spodobało. I co ty na to widmoczku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: malowany chce dokopac widmu i puszcza info ze ma na niego screeny od elki i ze sie nabijali. a elka to neguje. wiec mi to zajezdza typem ktory sie nayebbal i stracil kontrole nad tym co pisze i do tego miesza postronną elke. takie numery juz malowany odwalal wczesniej. zatem uwazam ze albo niech wyjasni albo niech sperdala spac. Elka to neguje? Gdzie? Teraz ty mi pomoz i zacytuj Elcia między młotem a Kowadłem, as always Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 19 godzin temu Dalej będziesz rżnął głupa, że nie wiesz o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, paprykarz szczecinski napisał: Elka to neguje? Gdzie? Teraz ty mi pomoz i zacytuj Elcia między młotem a Kowadłem, as always Już nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 75 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: dokladnie to samo widze w tej insynuacji Na pierwszej stronie napisałem że typowi chodzi o to że Elka rozmawia normalnie z tymi ktorych on nie trawi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, paprykarz szczecinski napisał: Elka to neguje? Gdzie? Teraz ty mi pomoz i zacytuj Elcia między młotem a Kowadłem, as always nie widze potwierdzenia... malowany pruknàl nieladnie i udaje ze to nie on, tylko ela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Ali Baba napisał: malowany chce dokopac widmu i puszcza info ze ma na niego screeny od elki i ze sie nabijali. a elka to neguje. wiec mi to zajezdza typem ktory sie nayebbal i stracil kontrole nad tym co pisze i do tego miesza postronną elke. takie numery juz malowany odwalal wczesniej. zatem uwazam ze albo niech wyjasni albo niech sperdala spac. Przeczytaj jej odpowiedź jak to neguje. Schowaj sobie swojej analizy do kieszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Jakie z ciebie polewy są to sobie nawet nie wyobrażasz. Ze mnie? W sensie ze głupi i głupszy sie ze mnie śmieją? Czy pinki i mozg? Na zdrówko taka polewa u ułomów to jak komplement, gdyby chwalili zaczęłabym sie martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Na pierwszej stronie napisałem że typowi chodzi o to że Elka rozmawia normalnie z tymi ktorych on nie trawi . widzialem i wtedy wyskoczyl z tymi screenami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 75 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: I co ty na to widmoczku. Że mnie lubi i to ma być ta wielka tajemnica mająca mnie zaorać. Jesteś głupcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał: Elka to neguje? Gdzie? Teraz ty mi pomoz i zacytuj Elcia między młotem a Kowadłem, as always Neguje jak najbardziej nabijanie się z mojej strony bo tylko tamten się nabijał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Przeczytaj jej odpowiedź jak to neguje. Schowaj sobie swojej analizy do kieszeni To jest ta słynna leksiowa psychoanaliza. Coś jak sie mu pisze czy jemu podobnym ze są thebillami to on stwierdza ze to podryw milosc i ssanie na atencję to je aluminium tego nie pomalujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Neguje jak najbardziej nabijanie się z mojej strony bo tylko tamten się nabijał. A skad zna cytaty twojego priva ze Świrmo? Celem aprobaty to wklejałaś? Elcia błagam, ja nie jeż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Tego nie powiedziałam, tylko potem dodałam w tamtej rozmowie naszej że ja go lubię co tobie się nie spodobało. Jakby ktoś jeszcze miał problem z dedukcja. Wypieranie faktów, które są na niekorzyść, jestem w stanie zrozumieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1327 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Na pierwszej stronie napisałem że typowi chodzi o to że Elka rozmawia normalnie z tymi ktorych on nie trawi . Kurde dziwni są ludzie bo każdy niech gada z kim chcę i to że ja bym kogoś nie lubila a ty byś z nim gadał to gadaj sobie. No tragedia z nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 15 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Przeczytaj jej odpowiedź jak to neguje. Schowaj sobie swojej analizy do kieszeni nie widze by potwierdzila ze sie nabijaliscie. jak to jest ze ty mieszasz w swoje zagrywki osoby ktore lubisz i ktore ci zaufaly ? ty masz downa prawda..? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Że mnie lubi i to ma być ta wielka tajemnica mająca mnie zaorać. Jesteś głupcem. Ze, nie potwierdza, że nie wysyłała mi screenów na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 46 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Ali Baba napisał: nie widze potwierdzenia... malowany pruknàl nieladnie i udaje ze to nie on, tylko ela Malowany wywala priva ponownie (Elcia nauczka? Czy znów ‚nic mnie to obchodzi ‚?) wiec wiemy ze nabijanie z ułomów (lezak, widmo) to była jedna z rozrywek na tym priv. A Ela co ma powiedziec jak obecni są tu wszyscy zainteresowani twoim zdaniem? Damage control;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 75 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ze, nie potwierdza, że nie wysyłała mi screenów na ciebie Ale po co bo ja nudny i nic ciekawego nie pisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach