Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

4 minuty temu, Ali Baba napisał:

widzialem  i wtedy wyskoczyl z tymi screenami

Te scriny są niewidzialne.

Przed chwilą, Ali Baba napisał:

nie widze by potwierdzila ze sie nabijaliscie.  jak to jest ze ty mieszasz w swoje zagrywki osoby ktore lubisz i ktore ci zaufaly ? ty masz downa prawda..?

Rozumiem, że dotarło do twoje mózgownicy, że mam screeny od niej na niego? Teraz oczekujesz potwierdzenia, ze się z niego nabijaliśmy. Ty chyba też masz dała 😂

Wrzucanie bekowego screena na kogoś, nie każdy uważa za równoznaczne z nabijaniem się z niego i z brakiem sympatii. Takie wnioski wysnuwam z tego wszystkiego.

Ela nie pisze że nie było screenów, tylko że nie w celu nabijania się, nabijał się sam Malowany, bo ona Widmo lubi. 

Dobrze rozkmniniam chyba🤔

2 minuty temu, Ali Baba napisał:

nie widze by potwierdzila ze sie nabijaliscie.  jak to jest ze ty mieszasz w swoje zagrywki osoby ktore lubisz i ktore ci zaufaly ? ty masz downa prawda..?

To tylko utwierdza w przekonaniu żeby od takich osób jak on się trzymać z daleka.

4 minuty temu, Zero cukru napisał:

Jakby ktoś jeszcze miał problem z dedukcja. Wypieranie faktów, które są na niekorzyść, jestem w stanie zrozumieć 😄

Ale po co ty priva wywalasz jak ostatnia łajza, bo jak sobie coś pisaliście i o kimś to powinno zostać między wami . 😁

• Like 1

Elcia lawiruje jak zwykle a co ma zrobić w obliczu wywalenia priva- skłamać nie może bo malowany ja wyjasni. Napisać wprost ze widmok to zyeb tez nie może bo widmok na temacie i pewno ma ‚haki’.a na dokładkę od spodu puka i przygląda sie temu wszystkiemu najnowszy lovelas kleks. Dajcie spokoj;)

Edytowano przez paprykarz szczecinski

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

To tylko utwierdza w przekonaniu żeby od takich osób jak on się trzymać z daleka.

Nie przejmuj się i UJ z nim bo to świnia sprzedajna jak priva wywala. 

• Like 1

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Chyba od takich jak ty. Wąchasz się publicznie z typami, a na privie się z nich nabijasz, żeby się przypodobać. Żałosne

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

to bylo jasne po pierwszej akcji kiedy wywalil info o fotkach, wtedy go bronilas. nie wiem skąd kompulsja do bratania sie z takimi ludźmi...

5 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

Malowany wywala priva ponownie (Elcia nauczka? Czy znów ‚nic mnie to obchodzi ‚?) wiec wiemy ze nabijanie z ułomów (lezak, widmo) to była jedna z rozrywek na tym priv. A Ela co ma powiedziec jak obecni są tu wszyscy zainteresowani twoim zdaniem? Damage control;)

Mówie jak było.

Przed chwilą, Get Out napisał:

Nie przejmuj się i UJ z nim bo to świnia sprzedajna jak priva wywala. 

Twój priv wywalała jprdl 😂

2 minuty temu, Get Out napisał:

Ale po co ty priva wywalasz jak ostatnia łajza, bo jak sobie coś pisaliście i o kimś to powinno zostać między wami . 😁

o to go zapytalem ale to zbyt trudne do wyjasnienia. moze tobie sie uda

To już kur leżak ma więcej honoru od ciebie i się wypiął na nią, a na ciebie pluje, a ty udajesz, że deszcz pada 😂

6 minut temu, Mgła napisał:

Wrzucanie bekowego screena na kogoś, nie każdy uważa za równoznaczne z nabijaniem się z niego i z brakiem sympatii. Takie wnioski wysnuwam z tego wszystkiego.

Ela nie pisze że nie było screenów, tylko że nie w celu nabijania się, nabijał się sam Malowany, bo ona Widmo lubi. 

Dobrze rozkmniniam chyba🤔

widzisz  ocb z malowany?

Edytowano przez Ali Baba

1 minutę temu, Ali Baba napisał:

o to go zapytalem ale to zbyt trudne do wyjasnienia. moze tobie sie uda

A to nie tak ze to Elka wywaliła priva do niego? Ok na privie ale still?

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Twój priv wywalała jprdl 😂

No co jak co, ale szach mat.😏

Elka, tak jak pisałem, każdemu starasz się trzymać równo rękę w czterech literach. Jesteś niczym chorągiewka.

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

Chyba od takich jak ty. Wąchasz się publicznie z typami, a na privie się z nich nabijasz, żeby się przypodobać. Żałosne

Tak na dobrą sprawę to nabijalam się z leżaka, celowo i specjalnie.

To już druga osoba która pisze że Elka obgaduje na priwie a w sumie to co w tym złego nie rozumiem xd 

Edytowano przez Kocopoł

1 minutę temu, Ali Baba napisał:

widzisz  ocb z malowany?

Tak sądzę. On ma pretensje do Eli że jest dwulicowa, nieszczera, interesowna, bo na priv się nabija z Widmo, a na publiku z nim popierduje. Jedno i drugie aby mieć dobre stosunki u kogoś.

2 minuty temu, Mgła napisał:

No co jak co, ale szach mat.😏

Udaje, że nie widz,  żeby sojusznika na kafe nie tracić. Zero godności 😂

6 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

Elcia lawiruje jak zwykle a co ma zrobić w obliczu wywalenia priva- skłamać nie może bo malowany ja wyjasni. Napisać wprost ze widmok to zyeb tez nie może bo widmok na temacie i pewno ma ‚haki’.a na dokładkę od spodu puka najnowszy lovelas kleks. Dajcie spokoj;)

Ja mam lepszą bekę że typ zrobił z siebie sprzedajną świnie i nic tym nie ugrał. Taktyka z logiką leżą i kwiczą jak w twoim przypadku. 😆

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Elka, tak jak pisałem, każdemu starasz się trzymać równo rękę w czterech literach. Jesteś niczym chorągiewka.

Chyba cię już do reszty popiėrdoliło chłopczyku.

6 minut temu, Zero cukru napisał:

Pytanie czy wacha sie żeby przypodobać sie czy nabija żeby przypodobać 😉

no nie da sie lubić każdego i nie triggerowac niczym będąc osoba myśląca. Wiadomo ze jak ktos chce trzymać ze wszystkimi to gdzieś to ujście musi być w formie obgadywania za plecami.

nie jest to spoko, z 2 str bardziej bym sie martwiła gdyby Elcia nie dostrzegła jakim uposlem jest widmok 😛

nie pierssza nie ostatnia niezbyt autentyczna osoba ale nie kazdy umie sie wprost postawić zwłaszcza jak jest znamy na forum o kupie z twarzy i nazwiska 

Wszystko się teraz rozbija o to czy Ela kłamie, że sie nie nabijała z Widmo na privie. Wychodzi na to że wg niej wrzucanie bekowego screena na kogoś to nie nabijanie się. Pytanie: po co takiego zatem w ogóle wrzuciła?

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Tak na dobrą sprawę to nabijalam się z leżaka, celowo i specjalnie.

Wstawianie mi kompromitujących rozmów z widmo, w jakim celu było? Przystań lawirować, tylko się kur określ w końcu. Nie da się być dobrym dla wszystkich.

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

Za bardzo poważnie traktujesz to miejsce sprzedajny głupcze. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się